Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskeméti régió találkozói

uhuhu

Recommended Posts

Viszont Peti!Neked a grill a specialitásod,gondoljunk csak a vadkerti talira! :)

Örülök hogy jössz, így garantált a pöri sikere.

Magamnak csak 50% esélyt adtam volna rá. B)

Grillezés részemről mehet, bár nem szeretném 100%-ig vadkerti mintára csinálni, ha nem bánjátok. :)

Mikorra igényelnétek?

Igazából én szombat délután fogok csak menni (Edit már ott lesz előbb is), mert délelőtt még nyelvvizsgázok Pesten. Szal a grillezést szombat délután-este vagy vasárnap tudnám kivitelezni.

Ha igény van rá meg kéne szavazni, hogy mit grillezzünk:

1. Kolbász-virsli

2. Grillhús - borsos - paprikás húsrudak

3. Pácolt husi

1.2. volt Vadkerten

3. ha kell akkor azt be kellene pácolni már szerdán, hogy legyen íze is.

SZAVAZZATOK!!

Más:

Szeretnétek, ha csinálnék valami toto szerű összeállítást?

Vannak napközben üres óráim és elég sokat bújom az újkori Opelos irodalmakat, ha gondoljátok összedobok egyet szívesen.

Mondjuk nyereményeket nem tudok felajánlani, max pár Skoda alkatrészt, de az izgalom kedvéért lejátszhatjuk.

Bár az első helyezett kapja majd az első szelet húst. :omg:

Megosztás:

ha jól beszittyózunk, mindenkiben az angyalt látjuk majd, reggel meg letagadunk mindent :)

ha ezen az utcabálon ilyen angyalok vannak, hogy lehet, hogy engem még nem vittetek el oda?

Fokozatosság az egy nagyon fontos dolog! Most értél meg arra hogy eztis megmutassuk B) :)

Megosztás:

Ha igény van rá meg kéne szavazni, hogy mit grillezzünk:

1. Kolbász-virsli

2. Grillhús - borsos - paprikás húsrudak

3. Pácolt husi

SZAVAZZATOK!!

Részemről 1.3.

A grillsütőm nekem is bent van a kocsiban, azon is lehet sütkérezni.

Mondjuk szerintem a szombat este kellene grillezni, és pénteken meg nyárson sütnénk valamit.

Így még a hagyományoktól sem térnénk el.

Szeretnétek, ha csinálnék valami toto szerű összeállítást?

Vannak napközben üres óráim és elég sokat bújom az újkori Opelos irodalmakat, ha gondoljátok összedobok egyet szívesen.

Én már belekezdtem egybe, de ha kb:15 kérdést tudnál küldeni akkor összevonnám őket.

Fordosok is jönnek és nekik is kell pár kérdést beletennem.

Megosztás:

Nem kene egy rogtonzott tali mondjuk holnap este, hogy akkor ki mit hoz, stb...?????

Csak jobb volna osszeirni nem?

Aztan a vegen senki nem hoz semmit, aztan mehetunk a bufebe ?)

Pénteken megyek Debrecenbe a klinikára. Magammal viszem a tárcsát, meg a lábat hozzá, és lepasszolom Lacinak. Ha nekem valami rossz hírt mondanának a klinikán, a tárcsa akkor is ott lesz. Fát is tudok vinni, ha kell, de ezt még Mackóval le kell dumálnom, hogy ne terheljem le a Vekit. :)

Megosztás:

Pénteken megyek Debrecenbe a klinikára. Magammal viszem a tárcsát, meg a lábat hozzá, és lepasszolom Lacinak. Ha nekem valami rossz hírt mondanának a klinikán, a tárcsa akkor is ott lesz. Fát is tudok vinni, ha kell, de ezt még Mackóval lee kell dumálnom, hogy ne terheljem le a Vekit. B)

Ki iszik velem,ha te nem gyüsz vazee?

Meg se próbáld hogy nem jösz! :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.