Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Csak 1 kérdés, a buli ott lesz ahol tavaly? Mi részvételünk erössen kérdéses, sajna.... B) Igen ugyan ott lesz! némi változéssal mert a szalompályára fákat ültettek igy mondjuk nem kell bólya de rizikosabb ha nem jön össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 mikor kell fizetni? utaljam valakinek a money-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 mikor kell fizetni? utaljam valakinek a money-t? Majd a helyszínen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Makarska projekt.... B) ?????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ?????? :) Horvátország --> Makarska --> beach B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Makarska projekt.... :) Megyünk veletek mi is :) Kevés volt az 1 hét ott B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Horvátország --> Makarska --> beach :) B) thx, most megint okosabb lettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Megyünk veletek mi is :) Kevés volt az 1 hét ott B) Köszönöm kolléga, hogy kisegített.... :omg: Gyertek ! Jól jönne 1 kis helyismeret... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Megyünk veletek mi is B) Kevés volt az 1 hét ott :) Vigyél itthonról generátort meg akksit!Jah meg telefont is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ....Jah meg telefont is! :) De ne valami gagyi telót... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Köszönöm kolléga, hogy kisegített.... :) Gyertek ! Jól jönne 1 kis helyismeret... B) Mennénk is, ha a meló meg a pénztárca engedné :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Blitzre ki megy? Gepard Tomi023 Szombatra, gyorsulni, öcsém is jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Gepard Tomi023 Szombatra, gyorsulni, öcsém is jön. Lehet Zsócival mi is mennénk de egyenlőre kérdőjeles a dolog. De valószínű sátoroznánk vagy áll még az a dolog amit mondtál Gepárd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tomival egy 4 személyes házat foglaltunk ketten. Én a rám eső összeget már odaadtam Tominak. A másik felét elvileg Tgabikáék kérik. Erről további részleteket én személy szerint nem tudok. Próbáld a két másik érintettel felvenni a kapcsolatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő biggrin.gif (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) 4. Tomi023 Szoba ( J0hnnyval 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny(p-sz-v) (Tomi023mal 2 ágyas) 7. Speedy Gonzalesz Na ez jó lenne tudni még van 1 szoba neked ha kell meg barátnődnek 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas 10. Chgya & Gabcsi + 1 Vectra P-Sz-V (szoba) ha lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tomival egy 4 személyes házat foglaltunk ketten. Én a rám eső összeget már odaadtam Tominak. A másik felét elvileg Tgabikáék kérik. Erről további részleteket én személy szerint nem tudok. Próbáld a két másik érintettel felvenni a kapcsolatot. T gabika még nem utalt, és nem jelzett vissza sem, nem tudom mi lesz? Írt egy pü-t én válaszoltam, mondtam neki, hogy ott a hely de kéne a lóvé, erre még nem kaptam választ. Szerintem beszélj vele Dini! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő biggrin.gif (Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) 4. Tomi023 Szoba ( J0hnnyval 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny(p-sz-v) (Tomi023mal 2 ágyas) 7. Speedy Gonzalesz Na ez jó lenne tudni még van 1 szoba neked ha kell meg barátnődnek 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas 10. Chgya & Gabcsi + 1 Vectra P-Sz-V (szoba) ha lehet B) Természetesen jöhettek, szerettel várunk mindenkit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Természetesen jöhettek, szerettel várunk mindenkit :) Tivnek is kellene szólni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 T gabika még nem utalt, és nem jelzett vissza sem, nem tudom mi lesz? Írt egy pü-t én válaszoltam, mondtam neki, hogy ott a hely de kéne a lóvé, erre még nem kaptam választ. Szerintem beszélj vele Dini! Lehet láma vagyok de ki az a T Gabika ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Lehet láma vagyok de ki az a T Gabika ? Tgabika76 asszem a piros calibraval Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Igen, nagyon szép Calibrája van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Pénteken nem leszek meet-en sajna! Lesz egy kis zenés bulicska a Lesz-Vigasban, ahol segítenem kéne zenei frontot erősíteni! (meg söröt inni) :) Tulajváltás volt és kicsit creatívabb az új főnökség B) Akinek van kedve ropni egy kicsit, lessen be nyugodtan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 mi viszont megyünk nyolc körül CP-be Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 mi viszont megyünk nyolc körül CP-be Ha nem ott leszünk,akkor a El Bandiban tömjük a fejünket,szexcióilag! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Vagy-vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts