mackosajt Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 Na... valaki tegnap meglátta a "panaszom" :rolleyes: És ma már nem is vagyok tag! :mellow: :unsure: :D ... A tagsági lejárta után kb 2-3 hétig tudsz még fórumozni is. Addig nem szoktuk elvenni a jogot. ...
J0hnny Elküldve Május11, 2007 Elküldve Május11, 2007 kivételek is akadnak. :mellow: Mondjuk annyira nem hiányzik... :rolleyes: Amúgy sincs nagy mozgás vagy élet mostanában.
Speed Elküldve Május13, 2007 Elküldve Május13, 2007 Úgy látom, hogy a II. Opeles pályanap 2007-ben elmarad... Miért? --> ÍME Na majd még ezt meglátjuk egyébként. Birizdóéknak nem akarták korábban eladni a pályát, ugyanis köztudott volt, hogy ingatlanspekulációs céllal vennék meg. --> most megveszik 150mio-ért. A cég, ami megveszi, ca. 1 év múlva csődöt jelent, majd onnantól kezdve szabadon eladják --> 4-500 mio HUF-ért (ugyanis ipari területként annyit ér legalább)
paja Elküldve Május13, 2007 Elküldve Május13, 2007 Ezek szerint ha ki is adják, az igen sokba fog kerülni... :rolleyes:
warwolf Elküldve Május13, 2007 Elküldve Május13, 2007 Úgy látom, hogy a II. Opeles pályanap 2007-ben elmarad... Miért? --> ÍME Hátt ez gáz.........
Dini Elküldve Május13, 2007 Elküldve Május13, 2007 Hát ez eléggé kellemetlen ebben a formában! De majd csak lesz valami! De most kicsit el vagyok kenődve! Ilyankor nincs valami B terv? Mert ilyenkor szokták azt előhuzni a zsebből!
Kacsero Elküldve Május13, 2007 Elküldve Május13, 2007 Úgy látom, hogy a II. Opeles pályanap 2007-ben elmarad... De nem úgy volt, hogyha el is kel majd a pálya, akkor is meg fogjuk tudni tartani a pályanapot? :rolleyes: Mert én valami olyasmire emléxem, hogy ezért is kellett már most tavasszal lefixálni az időpontot... De azért nagyon nem lenne jó, ha mégsem lenne pályanap... :mellow:
tomi023 Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 Azért én még bízom a KOMA kapcsolataiban, hisz május 31-én dönt a testület, addig még nem biztos(csak nagyon valószínű). Különban meg a Pályanap olyan jó volt, hogy az megismételhetetlen :rolleyes: Majd lesz Szelid...meg... Sajnálom!
Speed Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 Még eldől, hogy a közgyűlés hogyan dönt... De úgy tűnik, hogy jelenleg ez az egyetlen lehetőség, hogy valóban sportcélra adják el. Ha a közgyűlés elfogadja, akkor - szerintem - kizárt, hogy szeptemberben pályanap legyen. (ugyanis akkor szerintem kb. június-júliustól használatba is vehetné az új tulaj). A pálya kibérelésére pedig nincs pénzünk, s feltehetően nem is kapnánk rá pénzt. B terv? homokrally a pusztában? :rolleyes: :mellow: :unsure: :D
warwolf Elküldve Május14, 2007 Elküldve Május14, 2007 Még eldől, hogy a közgyűlés hogyan dönt... De úgy tűnik, hogy jelenleg ez az egyetlen lehetőség, hogy valóban sportcélra adják el. Ha a közgyűlés elfogadja, akkor - szerintem - kizárt, hogy szeptemberben pályanap legyen. (ugyanis akkor szerintem kb. június-júliustól használatba is vehetné az új tulaj). Akkor ez esélytelen sajnos.Mert a közgyűlés, ilyen pénzinséges időszakban..........
Dini Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Én igen erősen töröm a fejem 1 B terven! A tereprally nem olyan jó ötlet, szerintem, de C tervnek elmegy :rolleyes:
Speed Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Én igen erősen töröm a fejem 1 B terven! A tereprally nem olyan jó ötlet, szerintem, de C tervnek elmegy :DMiért? a helyi rallycross (roncsderbi) pályán rendeznénk! (a Nyomásnál kint) Nevezési feltétel lenne a minimum 40mm-es ültetés és a minimum 16"-os alufelni! :rolleyes: :mellow: :unsure:
Hic Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 Miért? a helyi rallycross (roncsderbi) pályán rendeznénk! (a Nyomásnál kint) Nevezési feltétel lenne a minimum 40mm-es ültetés és a minimum 16"-os alufelni! :rolleyes: :mellow: :unsure: OK, te mész először a pályán.... :lol: :D
Speed Elküldve Május15, 2007 Elküldve Május15, 2007 OK, te mész először a pályán.... :mellow: :rolleyes:Ááááá... a szervezők az esélyegyenlőség miatt nem vehetnek részt a versenyben! :unsure: :D :lol:
Gepard Elküldve Május16, 2007 Elküldve Május16, 2007 Nekem meg 16"-os felnim sincs. B tervként a repülőtéren kellene kifutó(pályanapot) rendezni.... :rolleyes: A tescot nem lenne érdemes megkérdezni? Tudom nem gokartpálya, de egy alternatíva lehetne.
warwolf Elküldve Május16, 2007 Elküldve Május16, 2007 Kalocsai repülőtér? Oda asszem Demónak van kapcsolata.......
Joee Elküldve Május17, 2007 Elküldve Május17, 2007 Nekem meg 16"-os felnim sincs. B tervként a repülőtéren kellene kifutó(pályanapot) rendezni.... :mellow: A tescot nem lenne érdemes megkérdezni? Tudom nem gokartpálya, de egy alternatíva lehetne. Tescp pakolóra gondoltam én is! Ott szoktak lenni autós rendezvények. Más most nem jut eszembe :rolleyes:
Kacsero Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Ma este , rövid időre benézek(zünk), a CP-be! :rolleyes:
tomi023 Elküldve Május18, 2007 Elküldve Május18, 2007 Ma este , rövid időre benézek(zünk), a CP-be! :rolleyes: mekkora arc...
Recommended Posts