Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Még is csak mennem kell Kecsó felé... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Még is csak mennem kell Kecsó felé... :blush: :D De időpontot még nem tudunk. :lol: :lol: Csak reménykedünk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Majd nyomjátok az infót... :D Remélem már majd az új verdával teszem tiszteletem...a régiek közül már biztos egyikkel sem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Most írhatnám, hogy dehogy adunk infót, dugva tartjuk meg ilyenek, de akkor bunkó lennék (vagy így is? :blush: ) De ha jól viselkedtek akkor azért szólunk. :D Van már valami új szerzemény, vagy csak körvonalazódik a téma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 ...dugva tartjuk meg ilyenek... ;) :D :lol: :lol: :blush: Még csak körvonalazódik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Lassan moderálni kell a hsz-eket. :blush: De valahogy sejtettem, hogy ez lesz az a sor amit kiemel valaki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 De valahogy sejtettem, hogy ez lesz az a sor amit kiemel valaki. :lol: :blush: :D Hátha jár majd erre egy modi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Offmesterek....... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 én meg szóhoz sem jutok a prípípöl-ök között akkor inkább növelem a hszeim számát :blush: Meli gyere ezeknek csak a szája nagy majd ÉN vigyázok, hogy ne bántsanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Mégiscsak jövök este vazze majd utazom éjjel :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 ...ezeknek csak a szája nagy... Nem csak a szánk... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 ...a régiek közül már biztos egyikkel sem... :blush: ne sírj má majd leviszlek a senatorral :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Kicsihuszárok! :blush: Mennyi volumenember! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Meli gyere ezeknek csak a szája nagy majd ÉN vigyázok, hogy ne bántsanak :D Kecskére káposztát, mégcsak azt kéne.. :blush: Antinál a pont. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Ma már majdnem bejutottam meet-re ;) :lol: DE: a kis "horgászatónk" (UNO) elfelejtette a hátramenetet :blush: kellett egy kis kulissza felújító készletett installni Zsoltiéknál, mivel holnap hajnalban indulás van pecázni :D Lehet mar meg sem ismernétek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Ma már majdnem bejutottam meet-re :blush: :D Lehet mar meg sem ismernétek ;) :lol: én már biztos nem, ki vagy TE? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 én már biztos nem, ki vagy TE? :blush: :D ;) Én láttam a múltkor, még mindíg kopasz, asszem megismerjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 Én láttam a múltkor, még mindíg kopasz, asszem megismerjük :D Én azt hittem azért nem jön,mert a fodrász csak pénteken vállalja! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Én azt hittem azért nem jön,mert a fodrász csak pénteken vállalja! :blush: He he! Mindig közbenön jön valami. Nagy pecaőrült lettem, és mindig a tóparton ülök amikor csak tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Nagy pecaőrült lettem, és mindig a tóparton ülök amikor csak tudok. Minden csoda 3 napig tart! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Minden csoda 3 napig tart! :blush: Már meghaladtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Srááácok! És legfőképp UDI meg JOEEE! Most néztem meg a pályanapos DVD egy részét! (sajnos nem akarja lejátszani a gépem... valszeg valami baj lehet az írással... eddig nem volt egy lemezzel sem gond)... De most meg tudtam nézni a FELVONULÁS-ról készült videot! A zenével... a vágásokkal... :blush: :D ;) :lol: UDI VAZZE! KIRÁLY VAGY! :lol: Nagyon állatul összevágtad! És a zene alá! :lol: Naaaagoyn TUTI! (a felvételeket Joee készítette? Vagy Te Udi?) SZÓVAL GRATTT! Tök jó, mert én ugye nem voltam ott a felvonuláson... de most kaptam ezen részéből is egy kis ízelítőt! :lol: :P Szóval köszi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Különben is a "Bitter-sweet symphony" az egyik kedvenc zeném... :blush: Szóval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 ne sírj má majd leviszlek a senatorral :blush: Kérje csak el Dettitől a Skodát, a szent cél érdekébe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Cartársak, a ma este számora eléggé kérdőjelessé vált, mert valszeg kissé huzatos lett a búrám, és olyan mértékben fáj a fejem, hogy úgy érzem szétszakad. Szal ha nem lennék ott a CP-ben, akkor e'vvan........ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts