Kacsero Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Marhaaaaaaa Majdnem leestem a székről. szintén... nem csalódtam JOhnnyban... :lol: Viszont van egy kis gáz. A házban cipőstop-van Szóval ezt még át kell hidaljuk Mindenki hoz papucsot? megoldjuk... ennél nagyobb problémánk ne legyen... mi van a rendszerrel? az előbb javítottam a hsz.-em, és nem javította ki, hanem újra berakta a szöveget!!! 1 modi remélem segít ezen! :) BITTEDANKE! *javítva forumadmin Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 A rendszer ezen része épp. Túl sok volt a mosolygó (smiley) a hozzászólásodban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 A rendszer ezen része épp. Túl sok volt a mosolygó (smiley) a hozzászólásodban. Köszi, és akkor BOCSI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Muhaha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Muhaha! Túl sokat nézed azt a bizonyos autósműsort! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Ha valakinek van kedve eljönni: Szombaton 15:00-ra megyünk squasholni. Jász utca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Most beszéltem Gepárddal, volt a Csepegi Csárdában érdeklődni a 30.-ával kapcs. és olyan 1400ft körüli összegből mindenki degeszre tudná magát enni.Ha mindenkinek megfelel az ár/hely/miegymás, akkor dobjon Gepárdnak egy SMS-t!Azért azt, hogy időben tudjon szólni a helyigényünkkel kapcsolatban, mert Tkürtön van, és csak 29.-én jönnek majd visszafelé........... Hát így. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Most beszéltem Gepárddal, volt a Csepegi Csárdában érdeklődni a 30.-ával kapcs. és olyan 1400ft körüli összegből mindenki degeszre tudná magát enni.Ha mindenkinek megfelel az ár/hely/miegymás, akkor dobjon Gepárdnak egy SMS-t!Azért azt, hogy időben tudjon szólni a helyigényünkkel kapcsolatban, mert Tkürtön van, és csak 29.-én jönnek majd visszafelé........... Hát így. :) Én is most beszéltem Gepárddal, és mondta, ezt is dobjam fel ide, lehetőségnek! Így lehet szavazásra is bocsájtani a dolgot! :) Másik lehetőség, a CSALÁNOSI CSÁRDA,ahol szintén ilyen ár lenne, és nagyon jól főznek,jó nagy adagot adnak, (Joee is jól tud lakni belőle) :lol: a parkoló is elég nagy... Ide viszont holnap délelőttig, kellene visszaszólni helyfoglalás végett! Jah..és akkor így nem kell dobni Gepárdnak sms-t :) Tehát akkor a szavazás: 1., Kacsero - Csalánosi csárda 2., Gepárd - Mind1 :) 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Tehát akkor a szavazás: 1., Kacsero - Csalánosi csárda 2., Gepárd - Mind1 :) 3., Joee - Csalánosi csárda (tapasztalat :lol:) 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., Egy kérdés: hány órakkor lesz a kajcsizás, mert Renike szegény dolgozik :) (szarul jött ki a munkahelyváltás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Egy kérdés: hány órakkor lesz a kajcsizás, mert Renike szegény dolgozik :) (szarul jött ki a munkahelyváltás) Jah igen az időpont! Nem tudom, kinek hány óra lenne jó, de úgy néz ki, hogy este 8 lenne a jó, sok embernek! Tehát akkor a szavazás: 1., Kacsero - Csalánosi csárda--- Jó a 8 óra! :) 2., Gepárd - Mind1 :) 3., Joee - Csalánosi csárda (tapasztalat :lol:) 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Lüke kérdés, de 29.-e esetleg nem jó a törpieknek?Szeretnék ém is ott lenni ,de ugyanakkor ez a karácsony kisebbik lányom lebetegedése miatt eléggé felemásra sikerült, és a szüleimhez csak részben tudtunk lejutni. Tudom, hogy ez csak 1 dolog, de ha a többieknek jó, akkor esetleg..........szóval...... :lol: Meg ugye voltak külsős segítőink is, gondolok itt Gepárd öccsére, vagy Dénes emberére, Sziszire és Szaszára is, nekik is szólni kellene.Szerintem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Lüke kérdés, de 29.-e esetleg nem jó a törpieknek?Szeretnék ém is ott lenni ,de ugyanakkor ez a karácsony kisebbik lányom lebetegedése miatt eléggé felemásra sikerült, és a szüleimhez csak részben tudtunk lejutni. Tudom, hogy ez csak 1 dolog, de ha a többieknek jó, akkor esetleg..........szóval...... :) Meg ugye voltak külsős segítőink is, gondolok itt Gepárd öccsére, vagy Dénes emberére, Sziszire és Szaszára is, nekik is szólni kellene.Szerintem........ részemről az is jó, mert amúgy is lenne meet, péntek révén...szóval, a többieken múlik... De Gepárdot is meg kellene kérdezni telón, mert ugye Ő meg lent van T.kürtön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Oks, küldök neki susmust. Amúgy ém is a Csalánosira szavaznék, mert soxor voltam/tunk ott, és qva finoman főznek, és az árak is emberközeliek.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Sziasztok! Nekem teljesen mindegy, hogy hol és mikor lesz a vacsora...alkalmazkodok a többiekhez. :lol: Kacsero! Sikerült a magyarosítás ROM csere kellett hozzá, SE béta verzió, speedcam adatbázis feltöltve tesztelés alatt áll a gépezet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Van egy kis gáz.........Paja melózik.........eh.................. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Sok telefonálás és egyeztetés után a vacsora időpontja mégis a következő: DEC 30. 19:00 óra Csalánosi Csárda kb. 1400Ft/fő A 29,ami miatt mindenkit körbehívtam,mint kiderült több embernek sem jó(3),így maradt az eredeti terv!Bocs mindenkitől!Legközelebb hamarabb kezdjük el az ilyen talit szervezni,az ünnepek miatt nem egyszerű! Nagyon kérném,hogy mindenki oldja meg,hogy ott tudjon lenni,szeretném egyszer az egész csapatot már végre együtt látni. Csak halotti bizonyítványt fogadok el igazolásnak! :lol: Akik jönnek: 1. Gepárd + Timi + Öcse 2. Wolfi + Timi 3. Kacsero 4. Tomi + nem tom ki :) 5. Joee + Reni 6. Dini + Zsóci 7. Márk + Kriszti 8. Morgó + Móni 9. Paja + Márti 10. Sziszi + Hajni 11. Udi 12. Berlina 13. Pjoc 14. Edit + Peti 15... és aki még szekciótagnak érzi magát :) Felhívnám a figyelmet,hogy azok a tagok,akik a Pályanapon szervesen részt vettek az esemény megrendezésében és létrejöttében,azoknak a vacsora költségeit a közös szekciópénzből fogjuk kifizetni. Azok,akik a vacsorán ezen kívül részt vesznek,azoknak a vacsora kifizetését másképp oldjuk meg! Azt hiszem ez így természetes,eredetileg ez a vacsora a pályanaposoknak indult,de nagyon remélem az egész kecskeméti szekcióhoz tartozó társaság képviselni fogja magát! Remélem emiatt semmilyen sértődés nem lesz,ez így fair azokkal szemben akik erőn felül dolgoztak a pályanapon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Okés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Rendben! A listáról Gepárd öccse nem hiányzik? :lol: vagy csak én nem látom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Rendben! A listáról Gepárd öccse nem hiányzik? :lol: vagy csak én nem látom.. Mindeki nem juthat eszembe kapásból! :) Javítva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Mindeki nem juthat eszembe kapásból! :) Javítva! azért szóltam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Itt tudjátok megnézni, hogy milyen kajcsik, és árak vannak a Csalánosi Csárdában! :lol: CSALÁNOSI CSÁRDA HONLAPJA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Ottleszunk ! Jo valasztas a Csalanosi laktam mar parszor jol ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Helység lefoglalva! 30.-án, este 7-től, a pincehelységben lehet gyülekezni! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Helység lefoglalva! 30.-án, este 7-től, a pincehelységben lehet gyülekezni! :lol: :) Ügyivagy! Ott leszünk, azaz én ott leszek, és majd Reni csatlakozik 8-kor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Mi is jövünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts