Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Most szólt a Bogner: Jön az ő EVO 8-asa Jön a McAudio-s Mustang Jön a Sony Új Demo autója! (mindegyik HIFI Demo autó! :wub:)
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Részemről meg holnap délelőtt megszületnek a zászlók, anyag+nyél megvan hozzá, beszéltem Kasza Ferivel is, onnan meg jön majd a Futó Gabi kereke is, mind a 4!
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Részemről meg holnap délelőtt megszületnek a zászlók, anyag+nyél megvan hozzá, beszéltem Kasza Ferivel is, onnan meg jön majd a Futó Gabi kereke is, mind a 4! REMEK! :wub:
Kacsero Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Sajnos én csak péntektől leszek kecsón! (csütörtök éjjel érkezem) :wub: Majd akkor megkeresek valakit, hogy infót kapjak a szombati dolgokról, vagy este a CP-ben! :P
berlina Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 szal a bölcsőben is rendeznek pályanapot: Racing Days Rüsselsheim 2006.09.09-10. A lényeg az, hogy a szervezés katasztrofális volt, a pályán (a gyár területén és a város utcáin) a versenyzők túlnyomórészt amatőrök voltak, csak egész kicsi vezetői hiba is elég lett volna, hogy a feketeCommot is kigördíthessék végre a csarnokból. Parkoló autók mindenhol, a lezárt pályán is, nézők mindenhol, a lezárt pályán is, szervező és biztonságiak csak kevesen, állítólag kevesebb vókitókijuk volt mint, amit Udi szatyrában találtunk. érdemes végigolvasni, lefordítani sajna nem tudok ilyen schilleri hokkdeutschot. tanulság h biztonságosabban kell szervezni is, résztvenni is de autók, na azok voltak
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Elküldve Szeptember25, 2006 Sajnos nálunk ilyen autó az idén még nem lesz... Talán majd jövőre! :wub: :P :P B)
warwolf Elküldve Szeptember27, 2006 Elküldve Szeptember27, 2006 Részemről zászlók elkészültek, Dugárral pontosítottam így valsezg 8:00-ra ŐK is kint lesznek. Viszont kerekileg gondban vagyok kisit, mert Feri felnit tud biztosítani, de a gumesz problem.Szal ha v.ki óccsóé, vagy kölcsönbe tudna szerválni 195/50-15-ös használható gumit, az jelezze.Én is most még 2 szálon mozgatom a dolgot, de inkább több ajánlat legyen, mint esetleg 4db új gumi! :wub:
corsarulez Elküldve Szeptember27, 2006 Elküldve Szeptember27, 2006 175/71-es R13-as gumik nekem is vannak, ha valakinek kell, elviszem őket Kecsóra (2db) - téli gumi, felni nélkül. Itthon csak a helyet foglalja.
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2006 Elküldve Szeptember27, 2006 /71-es??? :wub: :P :P Hogy ezek a gumigyártók midig fejlesztenek valamit? B)
HPety Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 /71-es??? :wub: :P B) Hogy ezek a gumigyártók midig fejlesztenek valamit? :lol: ÁÁÁ, dehogy, már annyira le van kopva. :P
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Srácok, holnap ha kimegyünk a gokartra, akkor ki kellene majd próbálni, hogy hogyan tud 1Xre 5 verda fent mozogni, mert kételyeim vannak ezzel kapcsolatban.Lehet, hogy a 4 ideálisabb lenne, de mondom.Ki kellene majd próbálni!!
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Srácok, holnap ha kimegyünk a gokartra, akkor ki kellene majd próbálni, hogy hogyan tud 1Xre 5 verda fent mozogni, mert kételyeim vannak ezzel kapcsolatban.Lehet, hogy a 4 ideálisabb lenne, de mondom.Ki kellene majd próbálni!! Én már autóztam úgy a pályán (veterán tali) amikor 5 autó volt fent! nem volt gáz Ha akarod kipróbálhatjuk, de csak szombat reggel! Pénteken nincs jogunk felmenni!
corsarulez Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 /71-es??? :wub: :P :lol: Hogy ezek a gumigyártók midig fejlesztenek valamit? :D Félreütöttem, na.... :P Mással is előfordul. :P B)
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Ha akarod kipróbálhatjuk, de csak szombat reggel! Pénteken nincs jogunk felmenni! Nincs is rá lehetőségünk?V.milyen módon? Mert arra gondoltam, hogy elég sűrű lesz a forgalom.Előzni meg a pályán lehet, csak.............. szal hogy mindenki tudjon élmányautózni.Meg minden.
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Nincs is rá lehetőségünk?V.milyen módon? Mert arra gondoltam, hogy elég sűrű lesz a forgalom.Előzni meg a pályán lehet, csak.............. szal hogy mindenki tudjon élmányautózni.Meg minden. WOLFI! Én mentem már a pályán és szerintem lehet! De ezt már elmondtam. Pénteken megkérdezed, hogy lehet-e a fazont! Én nem szeretném feszegetni a húrt! Szerintem, ha szombat reggel 7-kor nézzük meg, az is elég! NEM? Egyébként, ha akarod, legyen csak 4 autó! De akkor ez - 8 autó óránként! ez 20%-kal növeli a szükséges időt!
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 WOLFI! Én mentem már a pályán és LEHET! De ezt már elmondtam párszor! Pénteken megkérdezed, hogy lehet-e a fazont! Én nem szeretném feszegetni a húrt! Szerintem, ha szombat reggel 7-kor nézzük meg, az is elég! NEM? Egyébként, ha akarod, legyen csak 4 autó! De akkor ez - 8 autó óránként! ez 20%-kal növeli a szükséges időt! Részemről ahogy gondolod, csak ne legyen majd tilitoli! :wub:
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 WOLFI! Én mentem már a pályán és szerintem lehet! De ezt már elmondtam. azon a pályán elözni???? :wub: :P
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Szóval mikor találkozunk holnap a Gokart pályán? (illetve én nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ott leszek) Szóval 4, fél5 vagy 5?
warwolf Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Sztem minél korábban.De amúgy megvan a forgatókönyv, hogy mit és hogyan?
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Sztem minél korábban.De amúgy megvan a forgatókönyv, hogy mit és hogyan? szombatra gondolsz? szóval akkor 4 órakkor a pályán!
tomi023 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Holnap pesten leszek valaki hívjon 15-után hogy mikor lesz a tali kezdés szeretnék oda érni. Köszi!
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Elküldve Szeptember30, 2006 Vajon miért lehet, hogy nem tudok aludni? :lol: Eddig aludtam... de most felkeltem. Pedig csak fél 6-kor akartam. Na sebaj. Összeírok addig pár dolgot! :lol:
Recommended Posts