Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na kész az én matricám is :P :P B)

Matrinyárol valaki képet tud felrakni? Én is palyazok egy ilyenre jov hetvegen biztos megyek kecskemétre és akkor felkerülhet az autora! Legalabb nyugatmagyarországon is népszerüsítem a dolgot!

Ja Tomm opelklubos matrica is kell majd!!! :wub:

Elküldve
Matrinyárol valaki képet tud felrakni? Én is palyazok egy ilyenre jov hetvegen biztos megyek kecskemétre és akkor felkerülhet az autora! Legalabb nyugatmagyarországon is népszerüsítem a dolgot!

Ja Tomm opelklubos matrica is kell majd!!! :wub:

18.-ig nyaral.

De ha gondolod beszélünk a hugával.

Elküldve
18.-ig nyaral.

Hat hamegoldható! Csak azert hogy minél toben lásák! Jöv hetvegen leszek arra! remélem meg lehet valamnit oldani!

Elküldve
18.-ig nyaral.

Beszéltem Tomival még pénteken - indulás után.

Mert mind a Lajkó, mind a Dávid (tigra) felrakná az autójára a matrinyát. Tomi azt mondta, hogy szóljunk a faterjának és ők felrakják.

Szóval hétfőn-kedden a srácokat is felmatricázzuk! :wub:

Elküldve

- MOTE, MVOK zászlók

- láthatósági mellények - RENDEZŐ feliratos

- esetleg rádiók (CB)

- - - Más! - - -

Kérem, hogy Mindenki - aki beszélt kiállítóval - írja be, hogy milyen választ kapott, milyen kiállítóink lesznek és mit hoznak, mit kérnek, stb. (gondolok itt: felnis, kipufogós, tuning, stb.)

Fontos lenne, hogy e hét végére ezt véglegesíteni tudjuk!!!

köszönöm

Elküldve
- MOTE, MVOK zászlók

- láthatósági mellények - RENDEZŐ feliratos

- esetleg rádiók (CB)

köszönöm

Mondjátok, hogy hova menjek és elhozom :wub:

KB 11-13 közt leszek Pesten.

Elküldve

Lnézést, hogy nem volta MSN, de anyuka lenyúlta a PC-t.Szal ahogy ígértem, beszélek Dugárral holnap, de az esti vízmű kisit necces 19:30-kor, lévén brinyóval leszek, de azért igyexem.

Elküldve

Kitaláltam, hogy hogy tudunk szélvédőre ragaszható matricát csináltatni... nem nagy pénz! (az anyagi oldalát én elintézem)

Ilyen találkozós cucc... emlék! :wub:

Az tök zsíír lenne, nem? :P

Elküldve
Akkor oké.

Más:

Most hívott az Opelbolt, hogy kijönnének 30.-án.

Elvileg a Károly lesz majd kint, vele meg úgyis tudunk beszélni estére.

Én minjá beszézek vele, mert kell vennem ezt+azt az olajcseréhez! :wub: Aztán lefixálom vele az estét is..............

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.