Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Gepárdal folytatott tegnapi megbeszélésünk alapján indítvényozom a szekciótagok gyűlését.

A gyűlés témája: az augusztusi és szeptemberi rendezvényeink lebonyolítása.

A gyűlés helye: Sztár Reklám Bt. Jókai Mór u. 22/A ( az irodám :huh: )

A gyűlés ideje: hát ezt még nem tudom de valamelyik este.

Felhívnám a figyelmet, hogy nem kell minden kérdésben egyszerre dönteni, több ilyen témájú megbeszélést szeretnék. Időnk van, a hely adott, beszéljünk róla.

Köszönettel: Tomi

Elküldve
Gepárdal folytatott tegnapi megbeszélésünk alapján indítvényozom a szekciótagok gyűlését.

A gyűlés témája: az augusztusi és szeptemberi rendezvényeink lebonyolítása.

A gyűlés helye: Sztár Reklám Bt. Jókai Mór u. 22/A ( az irodám :huh: )

A gyűlés ideje: hát ezt még nem tudom de valamelyik este.

Felhívnám a figyelmet, hogy nem kell minden kérdésben egyszerre dönteni, több ilyen témájú megbeszélést szeretnék. Időnk van, a hely adott, beszéljünk róla.

Köszönettel: Tomi

Akkor az 1Xűség kedvéért jelöljetek meg 1 időpontot.SZtem.Nekem 8, hogy mikor sétálok át, de jelezném, hogy csak 20:00 után jó.

Elküldve
A tőserdővel mi újság?

Jegelve?

a calibraclubbosok jelezték hogy jönnek egy páran mi is elnézünk de sajna csak dél körül tudunk odaérni. Lehet kellmajd navigátor mert ott mág nem jártunk :huh:

Elküldve
A tőserdővel mi újság?

Jegelve?

A héten ha nem jár arra senki, akkor lenézek péntek körül, hogy mi újság arrafele.

Sziszivel azt beszéltök, hogy a ha már ilyen szép számban jönnek caliclubbosok, nem napoljuk el.

Maximum, lesz egy csoportos strandolas vagy valami ilyesmi.

Elküldve

Skacok, szerdán eléggé sietnem kellett már el...

valamit osztottatok még rám, miután eljöttem?

(ha igen, PÜ-ben átnyomhatná valaki) köcci.

Elküldve

Majd MA pontosítunk!De ém pl. nem emléxem rá, mondjuk ez éppen nem jelent semmit........... :huh:

Elküldve

Rendőrséget te is megkérdezed.

Meg a büfés ismided is, hogy ő pedig szponzorálja a szépségversenyt 3 kupával.

Márk kérése lenne, hogy aki ráér az jöjjön már el holnap (vasárnap) a gokartpályára 16:00-ra egy pályabejárásra.

Elküldve
Márk kérése lenne, hogy aki ráér az jöjjön már el holnap (vasárnap) a gokartpályára 16:00-ra egy pályabejárásra.
Köszi Pisti! :huh:

Gondoltam sokkal könnyebb különböző programokat kitalálni és leszervezni úgy, hogy a találkozó tervét szem előtt tartva nézzük át a helyszínt.

Megnéznénk, hogy mire hol lenne helyszín, a terep milyen programoknak biztosít lehetőséget, milyen versenyeket, vetélkedőket lehetne szervezni.

Szóval aki tud, kérem jöjjön el (persze a Kecs Szekció szervezői közül :lol:)

Elküldve
Köszi Pisti! :lol:

Gondoltam sokkal könnyebb különböző programokat kitalálni és leszervezni úgy, hogy a találkozó tervét szem előtt tartva nézzük át a helyszínt.

Megnéznénk, hogy mire hol lenne helyszín, a terep milyen programoknak biztosít lehetőséget, milyen versenyeket, vetélkedőket lehetne szervezni.

Szóval aki tud, kérem jöjjön el (persze a Kecs Szekció szervezői közül :))

Sajna haverom jó programot talált nekem.

Leengedett a kertitava, és megyünk reparálni.

Víz ki, fólia be stb.

Szal nem biztos, hogy el tudok menni, de azért igyekszem :huh:

Elküldve
Pedig bánhatjátok, gokartoztunk 1-et... :D :D :)

Én bánom is, de hát így is alig végeztünk azzal a fránya tóval.

Viszont legalább fajin lett :)

Kérdés az, hogy a víz is benne marad-e :huh: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.