ENDYKA Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Rendszeresen van nyílt hétvége, amikor 6 ezer forinttért (autónként) rá lehet menni 1 órára a pályára, vagy 10.000-ért fél napra! Egyik ilyen hétvégére szervezhetnénk egy pálya-próbálós / terepfelmérős / autózós napot... és aztán eldöntenék, hogy akarunk-e ott talit szervezni... na és kicsit ki is autóznánk magunkat! :lol: Hm? Mit gondoltok? Részemről rendben van az Euroring kipróbálása! :huh: Kersek pár jó dátumot (ami nem vizsga nap...), aztán megdumáljuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Király! Nem lesz egy világra szóló találkozó... de a Miénk lesz! :huh: Lehet nagyobb volumenű dolgot is rendezni, szabad a pálya. Be kell adni egy program tervezetet és az alapján dől el, hogy mi mennyi. Én megkérdeztem, erre jutottam. Ha élünk vele akkor élünk, ha nem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Vagy a híres "Tomi tortilláját" !! :huh: :lol: :) MAjd ehetünk is valamit :D Én jónak tartom Tőserdőt 1 szombatra de a Szelid is fontos. Foglalkozzunk vele! Én megint kérek bójákat kölcsön a szlalomhoz, de utánfutóval a fát Johnnyinak kell vinnie (nincs horgom) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 hat sajna ebbol a szelidi dologbol kimaradok. lehet pont azon a heetvegen utazok haza. vagy az utanalevon.meg nem tudom, de jo bulit nektek :huh: csinaljatok zsakban ugralast, johnny fincsi bogracsosat le kell mozogni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Vagy a híres "Tomi tortilláját" !! :lol: :) :D És az miaz az? :huh: Annak is van kereke? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Lehet nagyobb volumenű dolgot is rendezni, szabad a pálya. Be kell adni egy program tervezetet és az alapján dől el, hogy mi mennyi. Én megkérdeztem, erre jutottam. Ha élünk vele akkor élünk, ha nem nem.Joooeee! Nekem tényleg tetszik az ötlet és a lehetőség! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Én még sose voltam Tőserdőn, tehát ha nem kirándulunk akkor, tuti ott leszünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Már kezdtem megrémülni, hogy egyedül fogok ott talizni Sziszivel :huh: :lol: Akkor csinálunk egy programtervet és beadjuk a kérelmet. Leszünk ahányan leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Tessék jelentkezni! II. Veterán Országos Tali - Szeged - 2006. július 22-23. Nem szabad szégyent hozni a szekciónkra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Tessék jelentkezni! II. Veterán Országos Tali - Szeged - 2006. július 22-23. Nem szabad szégyent hozni a szekciónkra! Ekkor lesz a szépségkirálynő választás a Tős-ben, ha jól tudom. Küzdök még az asszonnyal ez ügyben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 nekem meg akkor lesz az esküvőm.... Peti tudja már?................. :huh: :lol: :) Nah mind1, neki se legyen jobb............. :D Én viszont kihagyom a Veteránt.Pedig úgy volt, hogy "talán" megyek, v. ilyenek, de végül mégsenem. Szelid biztos, Tős is, ha lesz, és köv. pedig a Blitz lesz, ha minden összejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Offolódást áthelyeztem a C6-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Tényleg facán szaporodunk! :huh: Lassan nem lesz elég a parkoló! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 JOhnny ez a link nem jó firefoxxal ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Srácok... úgy tűnik, hogy MEGLESZ A KECSKEMÉTI GOKART PÁLYA INGYEN!!!! :lol: :) :D (95%) (Sponsored by Opel Tormási Kecskemét! B)) Persze, ha nem túl nagy baj, hogy ezzel be kell érnünk... ;) :huh: ... EURO-RING helyett... :D :) :) (egy augusztusi időpontról beszéltünk... reméljük, hogy találunk időpontot!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Srácok... úgy tűnik, hogy MEGLESZ A KECSKEMÉTI GOKART PÁLYA INGYEN!!!! :D (95%) (Sponsored by Opel Tormási Kecskemét! :)) Persze, ha nem túl nagy baj, hogy ezzel be kell érnünk... :) :huh: ... EURO-RING helyett... :D : (egy augusztusi időpontról beszéltünk... reméljük, hogy találunk időpontot!) Na, az nagyon komoly! :lol: Nekem Augusztus eleje-közepe jó lenne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 (egy augusztusi időpontról beszéltünk... reméljük, hogy találunk időpontot!) Végülis Augusztusban alig van egy-két tali. :huh: Ne érts félre, örülök, hogy alakul valami, de előbb egymással is kellene kommunikálni. Mondjuk a blitz és az évzáró között van majdnem másfél hónap. Szerintem ideálisabb lenne szeptember közepe tájára időzíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Csinázd 100-ra, és az EuroRing helyett már fel is lehet dobni!!!!! :huh: Akár nem csak klubszinten!!!!! Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 (edited) Én ezt össznépi talinak gondoltam... de majd meglátjuk, hogy mi lesz.... holnap beszélek a Tormásiékkal... Ennél azért kicsit több lelkesedést vártam! (javítottam) Módosítva Június20, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Srácok... úgy tűnik, hogy MEGLESZ A KECSKEMÉTI GOKART PÁLYA INGYEN!!!! :lol: :) :D (95%) (Sponsored by Opel Tormási Kecskemét! B)) Persze, ha nem túl nagy baj, hogy ezzel be kell érnünk... ;) :huh: ... EURO-RING helyett... :D :) :) (egy augusztusi időpontról beszéltünk... reméljük, hogy találunk időpontot!) Ez jónak hangzik....! Menjünk állatkodni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Ez jónak hangzik....! Menjünk állatkodni! csal éésssze! De m együnk! Csak le kell szervezni! De a Kecskeméti szekció itt van és tettere kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 csal éésssze! De m együnk! Csak le kell szervezni! De a Kecskeméti szekció itt van és tettere kész! Ebben a hozzászólásodban is látszott a bornapok hatása.....nem csak msn-en :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Ennél aazért kicsit több lelkesedést vártam! (bocsi, most jöttem a boruccárról! és nagyon faccás! Kicsitt nehezen tudpk most írni! Szóval holnap próbálok rendsesn írni! SZóval legyen, vagy ne?) Részemről rendben, de az időpont Augusztusban nem nagyon oké. (előtte nem sokkal veterán tali, utána Szelíd, Blitz, és mintha a mantások is ilyenkor tartanák az övékét) Ezért írtam, hogy szeptember közepe lenne jobb, olyankor még az időjárás is okés szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 csal éésssze! De m együnk! Csak le kell szervezni! De a Kecskeméti szekció itt van és tettere kész! Szervezzük le akkor. Szerintem elösször is azt kell tudjuk, hogy egyáltalán a gokartpálya mikor szabad. Aztán majz az adott időpontok közül kell válogassunk. Ha tudok segíteni akármiben is, szólj! Úgya hallottam, hogy csütörtök este Repiblic koncert lesz. Nem megyünk? Egy kis borozgatást is beiktatnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 csal éésssze! De m együnk! Csak le kell szervezni! De a Kecskeméti szekció itt van és tettere kész! Borutca mííí?? :huh: :lol: :) Amúgy lehet, hogy a szeptemberi vénasszonyok nyara kedvezőbb lenne egy kis suhanásra a gokart pályán. Az augusztus elég sűrűnek hangzik.Szóval, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts