Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szóval ennyi a vélemény a felvetésemről? :huh:

Nekem tetszik az ötlet, csak a számok nagyok kicsit :lol:

Kellene vagy 250 fő, aki eljön vagy sponzorok.

Én megyek, ha megvalósul.

Elküldve

Az Euroringes buliban én is benne lennék! :lol:

Meg szerintem még alighanem lennénk rá egy páran.

Ha 5e-t bevállalnánk, már "csak" 96 jelentkező kell! Ami ugyan nem kevés, de lehet érdemes lenne rajta elgondolkozni. :)

ui: remélem jól számoltam. :huh:

Elküldve
Az Euroringes buliban én is benne lennék! :lol:

Meg szerintem még alighanem lennénk rá egy páran.

Ha 5e-t bevállalnánk, már "csak" 96 jelentkező kell! Ami ugyan nem kevés, de lehet érdemes lenne rajta elgondolkozni. :)

ui: remélem jól számoltam. :huh:

Mondasz valamit. Én még az 5e-t is bevállalnám.

Elküldve
Kár hogy pont ütközik a nemzetközi opel talival, így nekem sajna ki kell idén is hagyni. :lol:

Na bazz..., ezt nem néztük, hogy akkor lesz nemzetközi tali is! :huh:

Elküldve
Na bazz..., ezt nem néztük, hogy akkor lesz nemzetközi tali is! :huh:

Sztem nem kell attól félni, hogy "elszívja" az érdelődőket, mert a Manta klub szervezi, és ugye tavaly is voltak "apró" nézeteltérések a szervezést illetőleg, akkor szakadt meg a kapcsolat a MOMC és a MOTE között.Szal aki inkább egy kicsit nyugisabb családi hétvégére vágyik, az Szelidre fog jönni.

Ezért nem kell parázni na! :lol:

Elküldve

A Kunmadarasi reptér 100 ezer forint 1 napra. Első körben szeritnem az sem lenne rossz...

Mi terveztük, hogy csinálunk oda egy gyorsulós/sütögetős talit. :huh:

Elküldve
A Kunmadarasi reptér 100 ezer forint 1 napra. Első körben szeritnem az sem lenne rossz...

Látom megmozdult a fantázia. No akkor valamit tenni kéne valamelyikért. :)

Nem? :lol:

Elküldve

Na sikerült végre elérnem a polgármestert Tős ügyben.

Holnap megyek személyesen tárgyalni vele.

Július 15.-én gondoltunk megszervezni. (persze, ha nincs ott akkor más rendezvény)

Jó az időpont szerintetek?

Elküldve
....Szal aki inkább egy kicsit nyugisabb családi hétvégére vágyik, az Szelidre fog jönni.

Ezért nem kell parázni na! :lol:

Rendben, amúgy néztem utána, de nem is sok infó van arról a taliról! :)

Sztem, is SZELÍD a nyerő! :huh: Részemről biztos!

Elküldve
Látom megmozdult a fantázia. No akkor valamit tenni kéne valamelyikért. :D

Nem? :huh:

Hát a GSi team részéről ez már elég régi keletü vágy. :) :D

Akkor első körben szerzek egy kontaktot és kiderítem, hogy még mindig annyi-e az ára. :lol:

Elküldve
Július 15.-én gondoltunk megszervezni. (persze, ha nincs ott akkor más rendezvény)

Jó az időpont szerintetek?

Nekem ez az időpont tuti, hogy nem jó(nyaralás), s így is elég kevés talira van módom elugrani.. :)

Ez a Kunmadaras engem is érdekelne, de a másik 5ezres verziónak se lennék elrontója!! :lol:

Elküldve
Hahóóóóóó emberek.

Van igény a Tős-erdei talira?

Ha nincs feleslegesen ne rohangáljak már!

Sztem egyenlőe koncentráljunk Szelidre, ill. egyesetleges Euroring, v. Kunmadaras is szóba jöhetne.Mert minden 1Xre sztem sok a népeknek.Valamiből tuningolni is kell bázz :huh:

Elküldve
Hahóóóóóó emberek.

Én nem vagyok semmi jónak az elrontója..... :lol:

Különben ez az alkalom egész napos, vagy csak délutáni /esti program lenne ?

...mivel péntek.... :huh:

Wolfinak is igaza van szerintem.... :)

Elküldve

Nem igazán a témába vág, de minden pénteken szoktatok talizni? Kivettem két hét gyerek nélküli szabit, és kapkam kimaradást is, el látogatnék Kecskemétre. Persze, csak ha nem rontom a szinvonalat. :huh:

Az igazi indok persze az, hogy vennem kellet autópályamatricát, és szeretném leautózni az árát. :lol:

A viccet félretéve szeretnék személyesen is találkozni veletek, mivel nem nagyon van lehetőségem többnapos, vagy nagyobb országos rendezvényekre menni.

Elküldve
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója..... :D

Különben ez az alkalom egész napos, vagy csak délutáni /esti program lenne ?

...mivel péntek.... :)

Wolfinak is igaza van szerintem.... :)

Szombat lett volna amúgy :D

Részemről akkor hanyagoljuk az egészet.

Én csak azért kezdtem el érdeklődni, mert ti mondtátok, hogy szervezhetnénk valamit Tököl helyett.

Holnap vár a polg, mester Lakiteleken, de akkor visszamondom.

Vagy elmenjek hátha sikerül ingyen kicsikarni a placcot? (esély van rá, haverom jó ismerőse)

Nem igazán a témába vág, de minden pénteken szoktatok talizni? Kivettem két hét gyerek nélküli szabit, és kapkam kimaradást is, el látogatnék Kecskemétre. Persze, csak ha nem rontom a szinvonalat. :huh:

Az igazi indok persze az, hogy vennem kellet autópályamatricát, és szeretném leautózni az árát. :lol:

A viccet félretéve szeretnék személyesen is találkozni veletek, mivel nem nagyon van lehetőségem többnapos, vagy nagyobb országos rendezvényekre menni.

Tárt karokkal várunk. :)

Elküldve
Szombat lett volna amúgy :lol:

Részemről akkor hanyagoljuk az egészet.

Én csak azért kezdtem el érdeklődni, mert ti mondtátok, hogy szervezhetnénk valamit Tököl helyett.

Holnap vár a polg, mester Lakiteleken, de akkor visszamondom.

Vagy elmenjek hátha sikerül ingyen kicsikarni a placcot? (esély van rá, haverom jó ismerőse)

Szerintem ha már ennyit fáradtál a dologgal, tedd meg hogy a végére jársz.....légyci... :)

Legalább tartunk 1 főpróbát a szakácsoknak Szelíd elött..... :huh:

Elküldve
Egy itiner jól jönne. Kecskemétig elvezet a szallagkorlát, de onnan merre? :huh:

Pü. ment.

Szerintem ha már ennyit fáradtál a dologgal, tedd meg hogy a végére jársz.....légyci... :)

Legalább tartunk 1 főpróbát a szakácsoknak Szelíd elött..... :lol:

OK!

Holnap megkérdem és ha sikerül ingyé beszervezni, vagy esetleg valami kis jelképes összegért akkor majd meglátjuk hogyan tovább.

Elküldve
Nekem ez az időpont tuti, hogy nem jó(nyaralás), s így is elég kevés talira van módom elugrani.. :D

Ez a Kunmadaras engem is érdekelne, de a másik 5ezres verziónak se lennék elrontója!! :D

Rendszeresen van nyílt hétvége, amikor 6 ezer forinttért (autónként) rá lehet menni 1 órára a pályára, vagy 10.000-ért fél napra! Egyik ilyen hétvégére szervezhetnénk egy pálya-próbálós / terepfelmérős / autózós napot... és aztán eldöntenék, hogy akarunk-e ott talit szervezni... na és kicsit ki is autóznánk magunkat! :)

Hm? Mit gondoltok?

Mi minden pénteken este 19:30-tól találkozunk! :)

Szóval várunk szeretettel! Hozzál magaddal még 2 barátodat (külön-külön Opellal) és kapsz egy üccsit ajándékba! B) :)

Elküldve
Hahóóóóóó emberek.

Részemről lenne, de sajnos biztos nem tudok majd ott lenni! :huh:

Amúg, meg lehet, hogy sok lenne tényleg a talikból!

Gyúrjunk inkább SZELÍD-re! ;)

Vagy a híres "Tomi tortilláját" !! :lol: :) :D

:D :) :) B)

Elküldve

Na ezzel a szelidi gyúrással kapcsolatban csak annyit, hogy oda nincs mit gyúrni.

Megvan a menü, megvan a szállás.

1-2 programot még ki kell találni és kész.

Tőssel kapcsolatban, pedig sikerült megeggyzni az illetékessel.

Mivel nem profitorientált a rendezvény, így nem kell érte fizetni.

Engedélyeztetni kell a rendőrségen, és a polgármesteri hivatalnál.

Sajnos a parkolo belső része, amit kinéztünk az már bérbe van adva.

Június végén érkezik oda egy dodgem-es.

Viszont a színpad elötti részt megkapjuk. Ott a füves részen elférünk bőven.

Szóval szerintem egy 1napos ingyenes autós találkozót, meg lehet ott szervezni.

1-2 progit kitalálunk, maximum főzűnk egy bográcsost és kész.

NEM?

P1020251.JPG

Elküldve
Na ezzel a szelidi gyúrással kapcsolatban csak annyit, hogy oda nincs mit gyúrni.

Megvan a menü, megvan a szállás.

1-2 programot még ki kell találni és kész.

Tőssel kapcsolatban, pedig sikerült megeggyzni az illetékessel.

Mivel nem profitorientált a rendezvény, így nem kell érte fizetni.

Engedélyeztetni kell a rendőrségen, és a polgármesteri hivatalnál.

Sajnos a parkolo belső része, amit kinéztünk az már bérbe van adva.

Június végén érkezik oda egy dodgem-es.

Viszont a színpad elötti részt megkapjuk. Ott a füves részen elférünk bőven.

Szóval szerintem egy 1napos ingyenes autós találkozót, meg lehet ott szervezni.

1-2 progit kitalálunk, maximum főzűnk egy bográcsost és kész.

NEM?

http://gallery.site.hu/d/778642-2/P1020251.JPG

Király! Nem lesz egy világra szóló találkozó... de a Miénk lesz! :huh:
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.