Joee Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Mondhatjuk így is.Sztem lehet, hogy Tőserdő lenne a megfelelő, esetleg Szelid.Annak hangulata van.Persze egy reptér is klassz dolog, de mivel Haga már nem fórumozik aktívan, sztem a Kméti reptérlátogatásról lemondhatunk. :huh: Hétvégén, ha tudok pénteken utánnanézek a Tőserdőnek. Szelíden is jártam ma, de sajna nem volt ott a gondnok. Anyuék lent lesznek vasárnapig, és felírtam nekik pár dolgot amit megkérdeznek az augusztusi talival kapcsolatban.
Kacsero Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 .... az augusztusi talival kapcsolatban. Az még nem fix? Merthogy az utolsó infó amit tudok,az az, hogy lesz! :huh:
Joee Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Az még nem fix? Merthogy az utolsó infó amit tudok,az az, hogy lesz! :huh: Nemtom, én kimaradtam a tervezésből sajna, de ma beszéltem az elnökünkel és még eddig a campingel nem beszélt senki. Amint van infó tudatom veletek.
corsarulez Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Azért reméljük, jobb idő lesz, mint tavaly Szeliden. Bár az itineres versenyen én érkeztem be elsőnek, ha jól emlékszem. :lol: Az eső ellenére is. :huh:
Speed Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 ...de mivel Haga már nem fórumozik aktívan, sztem a Kméti reptérlátogatásról lemondhatunk. :) Ezt Te sem mondod komolyan, hogy a Kecskeméti Katonai Reptéren akartál Opel Talit szervezni! :huh: Majd gondolod, hogy Haga-t nem röhögték volna körbe ezért a reptéren! :D Azért reméljük, jobb idő lesz, mint tavaly Szeliden. Bár az itineres versenyen én érkeztem be elsőnek, ha jól emlékszem. :) Az eső ellenére is. :lol: Nem volt ott nagy baj az idővel szerintem! :) Annyi eső belefért! B) Mellesleg, ahogy az idei nyár kinéz, én nem sok jóban reménykednék! :D
Gepard Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Nem volt ott nagy baj az idővel szerintem! :) Annyi eső belefért! B) Mellesleg, ahogy az idei nyár kinéz, én nem sok jóban reménykednék! :) Annyi azért esett, hogy meg(el)ázzon pár ember. :huh: :lol: :) De utána a tűznél lehetett szárítkozni, kenyeret pirítani, stb.... :D :D
Speed Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Annyi azért esett, hogy meg(el)ázzon pár ember. :huh: :lol: :) De utána a tűznél lehetett szárítkozni, kenyeret pirítani, stb.... :D :D :) :) B)
Joee Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Na sikerült tárgyalni a campingel Szelíden. Visszavárnak és mondták, hogy menjünk nyugodtan :huh: :lol: A megbeszélt időpontban minden üres kivéve a faházakat. Árak nem változtak, de majd hétvégén kapok árlistát. Kaptunk tel. számot, és lehet velük egyezkedni ha már mindent tudunk.
Kacsero Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Na sikerült tárgyalni a campingel Szelíden. Visszavárnak és mondták, hogy menjünk nyugodtan :huh: :lol: A megbeszélt időpontban minden üres kivéve a faházakat. Árak nem változtak, de majd hétvégén kapok árlistát. Kaptunk tel. számot, és lehet velük egyezkedni ha már mindent tudunk. KIRÁLY ! :D :)
Speed Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 :huh: :lol: PEdig a faházak voltak a legjobbak! :) A csudába is! Azok körül olyan kalsszul felsorakoztunk... s ott jó volt a zene is, stb.
Joee Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 :huh: :lol: PEdig a faházak voltak a legjobbak! :) A csudába is! Azok körül olyan kalsszul felsorakoztunk... s ott jó volt a zene is, stb. Beszéltem a csókával, és jövőhéten meg kellene monjduk hány fő-re kell szállás. Jelenleg 25 főre van hely, ott helyben. Árak a tavalyihoz hasonlóan fognak alakulni. Szekció vezetőnk nemsokára jelentkezik a részletekkel. Jah, és szeretettel várnak minket vissza, azt mondták "legalább egy kis szinességet viszünk" :D Ma megyünk Sziszivel Tősbe érdeklődni. Este már onnan is tudunk infókat mondani.
Gepard Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Beszéltem a csókával, és jövőhéten meg kellene monjduk hány fő-re kell szállás. Jelenleg 25 főre van hely, ott helyben. Árak a tavalyihoz hasonlóan fognak alakulni. Szekció vezetőnk nemsokára jelentkezik a részletekkel. Sokkal többet én sem tudok. Viszont jó lenne ha mindenki eldöntené gyorsan, hogy akar-e jönni, összességében kb 7500-8500 Ft közé tippelem a fejenkénti költséget, ha kevesebb lesz az nem okoz problémát. Ha valakinek ahhoz lesz kedve akkor sátorban is alhat, mivel ez egy kemping így lesz rá lehetősége. Ha nagyon szoros lesz a hely akkor én lehet, hogy lehúzom faterom lakókocsiját, és abban lesz a főhadiszállás. Ha már a faházat kiadták. Indítok egy listát aki tutira jön az írja fel magát. Azért kellene tudni, hogy le lehessen foglalni a szállást. Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. 5. 6. 7.
Joee Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. 7.
Joee Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Voltunk Sziszivel a Tősben délután. A helyszín szerintünk megfelelő. Hétfőn tudunk a polgármesterrel beszélni, ha gondoljátok. (lehet lesz egy kis protekciónk) :huh: Viszont kellene tudjuk az időpontot. Csináltunk pár fotót: Ezt a rész gondoltuk parkolásra, kb 40 autó fér el
Speed Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Voltunk Sziszivel a Tősben délután. A helyszín szerintünk megfelelő. Hétfőn tudunk a polgármesterrel beszélni, ha gondoljátok. (lehet lesz egy kis protekciónk) :lol: Jó a hely, de szerintem úgy lenne igazán klassz, ha rámehetnénk a fűre! Ott klassz lenne gyülekezni és parkoltatni az autókat! Az olyan klassz talis lehetne! :) Max. beígérnénk a maximális óvatosságot a fűvel kapcs! hm? :huh:
Joee Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Jó a hely, de szerintem úgy lenne igazán klassz, ha rámehetnénk a fűre! Ott klassz lenne gyülekezni és parkoltatni az autókat! Az olyan klassz talis lehetne! :lol: Max. beígérnénk a maximális óvatosságot a fűvel kapcs! hm? :huh: Gondoltunk rá mi is, bár az ültetett gépekkel gond lehet. Persze minden variációt megkérdek. Este úgy is pontosítunk, hogy ki mit gondol :) Környzetet, ahol lehet bográcsozni, stb:
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7.
paja Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9.
Joee Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9. :D Én megyek, de vagy napszemüvegben leszek és semmit nem látok, vagy nézitek az ocsmány begyulladt szememet.
warwolf Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :D :D :) Huh, ezt ma megúsztam! :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9.Ww (de csak sztem szombat)
paja Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Én sajna nem tudok ma menni CP-be..... :huh: :lol: :) Augusztus 4-5-6. II. Szelidi Összeröfi. 1. Gepard 2. Timi 3. Ricsi 4. Joee 5. Reni 6. Kacsero 7. Paja 8. Márti 9. Bocsi, de meglehet hogy mi is csak szombat-vasárnap megyünk....
Joee Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Bocsi, de meglehet hogy mi is csak szombat-vasárnap megyünk.... Na ezeket kellene lefikszálni jövő hét közepére, mert le kellene adni a szállásfoglalást és fizetni hamarosan az előleget a campingben.
ENDYKA Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Én biztos lenézek hozzátok, bár csak 1 napra! :huh: Reggel le-este haza!
Recommended Posts