Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Délután dolgozom a mai napon, kicsit én is késni fogok.

20:00 körül érek majd.

Holtegoldozol??20:00-ig?Mert ÉÉÉNN vagyok a délutános szakasz! :)

Azért meló után kinézek, és ha sikerül, akkor oda is érek majd 19:30-ra.S, miért ne sikerülne ugye?? :)

Elküldve

Wolfi!

Én kb. 20 órakor érkezem remélem és nálam van az a bizonyos világítás...

Gepárdnak meg viszem a "hangjelzőt"...:)

Elküldve
Wolfi!

Én kb. 20 órakor érkezem remélem és nálam van az a bizonyos világítás...

Thx! Én meg viszem Demó Kadet LCD-jét! :) Meg ugye a tortilládat+innivalót ÉN állom! :)

Elküldve

Tudom, hogy még van idő addig, de azért lenne kérdésem,a Cartársakhoz! Mivel én nem leszek se ma, se a jövő pénteki meeten! :)

Szóval a kérdésem az lenne a szekciótársakhoz, hogy a vadkerti talira pénteken eggyütt megy-e a csapat, vagy mindenki külön?

Mert ugye azért gondolom jó lenne együtt menni!(már aki péntektől jön kecsóról)

Ha esetleg ezt a mai, vagy a jövő pénteki meeten megbeszélitek akkor majd értesítsetek engem is, hogy miként döntöttetek!

Jó meetet mára! :)

Üdv

Elküldve

Üdv!

Van még két V.I.P. jegyem a holnapi szigetszentmiklósi roncsderby-re.

Jön valaki?

Én megyek egyik haverommal.

Két fő kerestetik :)

Elküldve
Tudom, hogy még van idő addig, de azért lenne kérdésem,a Cartársakhoz! Mivel én nem leszek se ma, se a jövő pénteki meeten! :)

Szóval a kérdésem az lenne a szekciótársakhoz, hogy a vadkerti talira pénteken eggyütt megy-e a csapat, vagy mindenki külön?

Mert ugye azért gondolom jó lenne együtt menni!(már aki péntektől jön kecsóról)

Ha esetleg ezt a mai, vagy a jövő pénteki meeten megbeszélitek akkor majd értesítsetek engem is, hogy miként döntöttetek!

Jó meetet mára! :(

Üdv

Én szertnék lemenni péntek délelőtt mert mit csináljak itthon. Beszéltünk róla de még nincs eldöntve. Mivel a szállást csak 14 után foglalhatjuk el addog láblógatás a parton, fagyizás meg döglés :) szabadság!

Elküldve
Én szertnék lemenni péntek délelőtt mert mit csináljak itthon. Beszéltünk róla de még nincs eldöntve. Mivel a szállást csak 14 után foglalhatjuk el addog láblógatás a parton, fagyizás meg döglés :) szabadság!

Szintén zenész!

10körül kelés,indulás 11körül,érkezés vadkertre 12körül,mivel ha jó idő lesz,letekert ablak,zene és lassan csapatok majd! :)

Fagyi,kaja és majd 14:00 körül kigurulunk majd!

Elküldve
idő lesz,letekert ablak,zene és lassan csapatok majd! ;)

Azért csak vigyázz nehogy félre értsék a tempót, és leintsenek 1-2 parkolónál a "hölgyek"... :) :) :(

Elküldve
Következő alkalom Vasárnap 17-19h-ig!

Hol is lesz helyileg? Mivel otthon leszek, lehet hogy kinéznék! :(

Na nem játszani, csak jót mulatni! :) :)

Elküldve
Hol is lesz helyileg? Mivel otthon leszek, lehet hogy kinéznék! :(

Na nem játszani, csak jót mulatni! :) :)

Lánchíd suli pályáján.

Planetárium mögötti suli.

Elküldve
Lánchíd suli pályáján.

Planetárium mögötti suli.

Az jó, mert akkor csak át kell sétálnom az úton! ;)

De ha nagyon akarom, akkor az ablakból is odalátok! :) :) :(

• 2 weeks later...
Elküldve

Srácok!

A ma esti El Bandi előtti beszélgetésemből kiindulva jó lesz, ha holnap estére mindenki 2 pulóvert + 1 kabátot hoz!

CEFET HIDEG VAN!!! :)

Elküldve
Srácok!

A ma esti El Bandi előtti beszélgetésemből kiindulva jó lesz, ha holnap estére mindenki 2 pulóvert + 1 kabátot hoz!

CEFET HIDEG VAN!!! :)

+ Sapi.

Elküldve
Talán téligumi! Az minden esetre tuti, hogy nem lesz hósszú-tikkasztó és száraz nyarunk... :)

Már a nyár sem az igazi.

Elküldve

Én azt javallanám, hogy a mai meetet halasszuk el a jövő hétre.Elég ramaty idő van, sztem senki senem akar megfázogatni, meg elázni, meg iljenek!

Joee, amit ígértem, nincs ám elfelejtve ám!!!! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.