Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Én is nagyon örültem, hogy lejöttetek és megtiszteltetek minket azzal is, hogy az első utatok Kecskemétre vezetett a géppel! B)

Kemény volt, hogy az 1,4-es fekete gép mellett elindultatok - amikor megjöttetek - és váltáskor lefújt a Turbo... jöttek oda a többiek (nem opelesek), hogy "hallottátok? Milyen hangja volt! Azt mondta "sssssszz"" :D

Viszont a fogyi überjó lett. :blink:
105 km/h-s átlagnál lehet is! :D

Jó volt, hogy lenéztetek! Várunk Titeket máskor is! ;)

Elküldve

Jó buli volt a tegnap esti... :D :blink:

A fakabátok nem annyira hiányoztak... B) de legalább elhúztak, mire kezdődött a "műsor"... :D

Elküldve

Na akkor netközelben ismét...

Nagyon jó volt lemenni, nagyon jóó kis társaság van ám Kecsón is...na meg volt showműsor is... :blink:

Legközelebb ha megyünk, viszünk ki széket meg kamerát és lecsüccsenünk a korforgalomszerű képződménybe ami tulképpen csak egy nagy kanyar B) , de ott tolja minden ember fia... :D

Elküldve
Lassan ápolónő kell a meccsekre.

A múltkor meg ugye, pofánvágtam magam az ütővel. :blink:

Én meg ott szakadok meg a röhögétől,szal tényleg kell egy bögyös ápolónő! B)

Elküldve

Klassz kis izelítő :D

Szerintem én megvárom a DVD-t... ;)

( Ha úgy jár mint az Üvegtigris még lehet hogy hamarabb lessz DVD-n :blink: B) :D )

De bizti buli lehet "mozihangulatban" nézni... ;)

Elküldve

A Soltvadkerti talival kapcsolatban beszéltem Tommal és azt mondta, hogy van előttünk egy csoport tehát a szállást csak 14h után lehet elfoglalni. Na ez nem vaj mert addig is volna mit csinálni, fürdés táblázás, zászlózás...etc.

Majd még pontosítunk.

Én mennék reggel 8-9körül.

Elküldve

Lefoglaltam a tenisz pályát, lehet jönni minden pénteken 17-19-ig!

A teljes szezonra szóló bérlet ára idén 26.000Ft.

Én tavaly végig jártam, nagyon tetszett.

Aki szeretne jönni, vasárnap du 5-kor a Lánchíd tornacsarnokánál tali.

Elküldve

ma én se megyek, a héten nem volt idöm összerakni 16ost, hétfön viszem eredetvizsgázni, össze akarom fércölni, mer porig bontottam szegényt.

meg holnap is megyek, meg hétfön is megyek Kecsóra alkatrészt nézni

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.