Gepard Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Mivel a cél az lenne, hogy minél többen szerepeljünk a képen, mindenképp várjunk vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Mivel a cél az lenne, hogy minél többen szerepeljünk a képen, mindenképp várjunk vele. milyen fenykepezes ez? B) tisztelettel kerdem :blink: nyarra van tervezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 milyen fenykepezes ez? B) tisztelettel kerdem :blink: nyarra van tervezve? Amolyan sexciós összeröfi, hogy mindenki rajta legyen egy képen, aki sexciótag.Mert így lehet is majd frissíteni a régióhonlapon szereplő régi képet. más: Én a mai CP-t kihagyom.Az ok 1Xű.Családozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Cartársak, ezt a topicot hagyjuk meg a találkozóknak!A hozzászólásokat átraktam a C6-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Fallabda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Paintball? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Fallabda? Holnap kérek időpontot, ha el nem felejtem. Paintball? Kösz, én kihagynám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Paintball? Egyszer kipróbálnám..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Vasárnapi Squash 15:00 ! Kérek tuti jelentkezőket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Én sajna dolgozom..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Horgászom. Pénteken sem leszek jelen a meet-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 A paintballos élmények ecsetelését átraktam a C6-be. Ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Estére, ha minden jól megy, lesznek VIP vendégeink is a ma esti CP helyi talin, kilétüket egyenlőre titok fedi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Estére, ha minden jól megy, lesznek VIP vendégeink is a ma esti CP helyi talin, kilétüket egyenlőre titok fedi :blink: Szerintem nem sok logika kell a kitalálásukhoz... elég ha néhány oldalt vissza olvas az ember! :D Vagy neeem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 navégre akkoo létezik aki még nálam is lassabban dolgozik és mégis kész lesz csettintsünk neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Szerintem nem sok logika kell a kitalálásukhoz... elég ha néhány oldalt vissza olvas az ember! B) Vagy neeem? :blink: Ez nem a C6 téma. :D Egyébként meg nem mondok semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 A Vasárnapi Fallabda nekem JÓ! Ma pedig leszek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Jó kis meet volt a mai!Külön köszönet a pesti vendégeknek,élmény volt látni végre Anti gépét! Volt is müsor,bár szolidabb,mint szokott: rendőrök(igazlotatás),bmw gyorsulási,röhejes buzuki stb! Szépen gyülik a társaság,remélem ahogy egyre melegszik az idő még többen leszünk! :D U.i.: Pajának igaza volt,tényleg nem a kuplungot nyomtam a Hummer-ben,hanem a féket! :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Ém is csatizom Johnnyhoz.Jó volt, hogy ilyen sokan, és ilyen széép autókákkal kint voltunk tegnap.Mer' mán ma van! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Gyóóóól eldumcsiztunk, biztos lesz reá még alkalom máskor is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Tényleg nagyon jó volt a kecskeméti tali :blink: .Soha nem gondoltam volna hogy ilyen nagy élet van a városban,pesten nem volt ennyi autó mint ott.Ráadásul nem láttam gyári autót a parkolóban B) Megyünk máskor is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Nekem a műsor tetszett a legjobban, a BMW nem gyengéket durrogott, azt hittem az enyém gyulladt ki és annak van ilyen szaga... :blink: :D Viszont a fogyi überjó lett. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Tényleg nagyon jó volt a kecskeméti tali B) .Soha nem gondoltam volna hogy ilyen nagy élet van a városban,pesten nem volt ennyi autó mint ott.Ráadásul nem láttam gyári autót a parkolóban :D Megyünk máskor is :D ;) Lesz még jobb is,ahogy javul az idő! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Noshát igen. Jó, hogy voltak megint látogatók nálunk. Azért nem csak Anti kocsijából jött szuszogás, Toméból is :blink: . A helyi vagányok is megcsodálták a gépeket. B) Amit meg is érdemelnek. Régen a parkoló sarkában húzódtunk meg, most kb: egy év eleltével, lassan a fél parkoló opelekkel lesz megtöltve. Meg persze ilyen késői óráig sem maradtunk mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Jövőhéten már én is mehetek, kicsit el vagyok havazva..Sajnálom, hogy lemaradtam a tegnapiról! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts