Udi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Hamarosan az első lökös is elkészül utánna lenne jó fényképezkedni! Lehetne "karikás" videókat is csinálni pl: körforgalomban... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Ahogy jön a jóidő egyre többen leszünk. Beszélnünk kellene, majd egy újabb szekció fényképről is amelyiken szerepel a kibővült társaság, teljes létszámban. Ha lehet majd akkor csinálni a fotót, ha otthon leszek én is?! :D Időpontok: Április 12-18 Június 01-06 THX! :D :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Akkor legyen a fotózás 14, 15 vagy 16-án, addigra Udi mester is elkészül ugye? Igaz hogy húsvét lesz de Kacsero is itt tud lenni. Tegnap megint jó sokan voltunk. Ahogy eszembe jutnak: Tomi023, Agressor, Speed, Morgó, Berlina, Udi, Pjoc, J0hnny, Paja, Joee + haverja ( nem tudom a nevét), plusz még egy coupés cartárs (őt sem ismerem) Ha valakit kihagytam szóljon! Ki jut eszébe először? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Akkor legyen a fotózás 14, 15 vagy 16-án, addigra Udi mester is elkészül ugye? Igaz hogy húsvét lesz de Kacsero is itt tud lenni. Köszi! :blink: B) :D De ha Udi nem készül el, akkor pünkösdkor leszek legközelebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Köszi! :blink: B) :D De ha Udi nem készül el, akkor pünkösdkor leszek legközelebb! Biztosan elkészül a jövőhéten, tehát semmi akadálya nincs a fotózásnak részemről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Húsvét első és második napján valszeg nem leszünk itthon. Szal ha lehet elötte légszike. Szerintem lehetne Pénteki nap hamarabb a meet (de ugy ilyenkor még nagyobb a nyüzsgés) Esetleg szombatra átrakni, vagy akkorra is szervezni egyet a tesco parkolóban vagy valami jó nagy placcon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Húsvét másnapján énsenem vagyunk itthon, de előtte jó.Gyakorlatilag elvileg B) bármikor! :D De pl. ilyen homológ platz van pl. a Sportpálya előtt és a Nyíri úti kórház parkolójában, ami a szabadidőpark oldalában van.S, akkor nem látszanak a mindenféle feliratok!1nek jó szvsz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Gondolom a fotózáson én is résztvehetek, igaz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Gondolom a fotózáson én is résztvehetek, igaz? B) Remélem ezt most nem komolyan kérdezted! :blink: Te is csapattag vagy!Nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Húsvét másnapján énsenem vagyunk itthon, de előtte jó.Gyakorlatilag elvileg B) bármikor! :D De pl. ilyen homológ platz van pl. a Sportpálya előtt és a Nyíri úti kórház parkolójában, ami a szabadidőpark oldalában van.S, akkor nem látszanak a mindenféle feliratok!1nek jó szvsz :blink: Jónak tünnek az ötleteid clubtárs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Húsvét másnapján énsenem vagyunk itthon, de előtte jó.Gyakorlatilag elvileg B) bármikor! :D De pl. ilyen homológ platz van pl. a Sportpálya előtt és a Nyíri úti kórház parkolójában, ami a szabadidőpark oldalában van.S, akkor nem látszanak a mindenféle feliratok!1nek jó szvsz :blink: A húsvét nekem sem jó (megyek horgászni), de a többi nap bármikor! A helyszinekkel egyetértek Wolfi ajánlásaival! :D Gondolom majd a pénteki meeten egyeztetünk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Lehetne a kápolna rét is péntek 17:30 Vagy a szabadidőpark parkolója a kis erdő felől de ha ott áll valami mazsola akkor meghiúsíthatja az egészet. inkább kápolna rét...szerintem Addigra összerakom a Vecit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 inkább kápolna rét...szerintem Nem tudok földútra menni a géppel! :blink: Kicsit alacsony lett az alja! B) De jó 5let a kápolnarét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nem tudok földútra menni a géppel! :blink: Kicsit alacsony lett az alja! B) De jó 5let a kápolnarét! Leszünk annyian, hogy majd csak bevisszük a gépedet valahogy! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nem tudok földútra menni a géppel! :blink: Kicsit alacsony lett az alja! B) De jó 5let a kápolnarét! Megy az Wolfi, nem kell megijedni! :D Emlékszel? Én még szlalomoztam is - füvön - ültetve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nem tudok földútra menni a géppel! B) Kicsit alacsony lett az alja! :D De jó 5let a kápolnarét! Akkor vedd le az első lököst és gugolj elé! :blink: Akkor szabadidő parkoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Akkor vedd le az első lököst és gugolj elé! :blink: Akkor szabadidő parkoló. Valahogy majd csak megoldom na! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Javaslom inditsunk egy listat a kozos fotozasrol. Kinek mikor lenne jo? Mindket nap delutan gondolom. 1. Joee: pentek , szombat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Javaslom inditsunk egy listát a közös fotozásról. Kinek mikor lenne jó? Mindkét nap delután gondolom. 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... :blink: 4. J0hnny: péntek 18:00 után, szombat ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Bocs srácok,hogy ma nem mentem fallabdázni,de fél 8-ra értem haza maszekból,szal nem értem rá! Sorry! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... 4. J0hnny: péntek 18:00 után, szombat ok 5. Endyka: péntek, szombat du: OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... 4. J0hnny: péntek 18:00 után, szombat ok 5. Endyka: péntek, szombat du: OK! 6. Gepard bármelyik nap ok. Ha Paja nem tud jönni akkor a párja is kihozhatja a kocsit! ( nem esszük meg ) A kápolna rét sem rossz, én valamelyik nap ott fotóztam a füvön ültetés után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 1. Joee: péntek , szombat 2. Kacsero: péntek, szombat 3. Paja: Csak péntek jó... 4. J0hnny: péntek 18:00 után, szombat ok 5. Endyka: péntek, szombat du: OK! 6. Gepard bármelyik nap ok. 7. Udi péntek 18:30 után, szombat ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts