Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Klassz volt végre 1ütt lenni veletek rem. mostantól már sűrűbben tudunk jönni persze mi mentünk el utolsónak Endykével. kiváncsi leszek Atommanó gépcsodájára

Na arra én is... :) ;) ;)

Elküldve

Vasárnap jön valaki squasholni, vagy megint csak nekem lett lefoglalva a pálya?

Kicsit elszállt az agyam amikor nem jött senki. Csak azt nem értem, hogy akkor minek lett a szerda is lefoglalva? J0hnny meg Paja legalább szólt, hogy nem jönnek.

Elküldve

Kicsit elszállt az agyam amikor nem jött senki. Csak azt nem értem, hogy akkor minek lett a szerda is lefoglalva? J0hnny meg Paja legalább szólt, hogy nem jönnek.

Én vasárnap tuti megyek!Számíthatsz rám! ;)

Szerdán is mentem volna,de meló miatt nem ment! :)

Elküldve

Szép volt Jokka gépe!Éppen azt beszéltük mikor vágatott a 3 Coupe, hogy nem igazán üvöltött a mocija, ellenben az 1.8-al, viszont mint egy nyíl, kb. úgy lépett.

Tetszett!

Jokka, köszi, hogy lejöttél hozzánk! :blink:

Elküldve

Vasárnap én is tudok menni, de csak 15:45 ig maradok.... :D

Addigra úgyis elverek mindenkit... ;) :blink: B) :D

Nagyon klassz volt Jokka Turbó Cupee-ja... ;)

Elküldve

Örültem én is nagyon, hogy Jokka elfogadta a meghívást és benézett! ;)

És kellemes meglepi volt, hogy Zsolt is megjött a fekete coupe-val! ;)

Egész szépen összejöttünk! B)

... hogy nem igazán üvöltött a mocija, ellenben az 1.8-al, viszont mint egy nyíl, kb. úgy lépett.

:D :blink: :D

Jó ez nekem... ;)

Elküldve
:D :blink: :D

Jó ez nekem... ;)

Egy szóval nem mondtam, hogy "bezzeg az egynyóc", mert azt a mocit én is elfogadnám a fehér orrába, hanem a két motor (2.0T vs. 1.8) közötti különbségre próbáltam utalni, hogy adott körülmények között hogyan viselkedik az egyik, és hogyan a másik.

Amúgy abban a Turbóban még az a legdurvább, hogy mellé érve meg nem mondaná a laikus racer, hogy biz' az ott egy meglepiverda! B)

Elküldve
Amúgy abban a Turbóban még az a legdurvább, hogy mellé érve meg nem mondaná a laikus racer, hogy biz' az ott egy meglepiverda! :D

Na de ilyen "meglepiverda" azért még készül egy pár idén. B) :blink:

És akkor majd a Turbósok is nézelödhetnek. :D

Elküldve
Na de ilyen "meglepiverda" azért még készül egy pár idén. B) :blink:

És akkor majd a Turbósok is nézelödhetnek. ;)

Csak látnám már,ahogy a HMCS-ket bealázod vele! :D

Gerinc szavaival: "Nyomjunk egy karikát!" :D

Elküldve
Egy szóval nem mondtam, hogy "bezzeg az egynyóc", mert azt a mocit én is elfogadnám a fehér orrába, hanem a két motor (2.0T vs. 1.8) közötti különbségre próbáltam utalni, hogy adott körülmények között hogyan viselkedik az egyik, és hogyan a másik.

Amúgy abban a Turbóban még az a legdurvább, hogy mellé érve meg nem mondaná a laikus racer, hogy biz' az ott egy meglepiverda! B)

...hogyan az egyik és hogyan a másik? Kérdezd meg Jokkát a gyorsulásunkról az buszállomás előtti rendőrlámpától! :D :blink:

Elküldve
Részemről ma nem tudok, mert kiújult egy régi háborús sérülésem. (piszokul fáj a hátam, levegőt is alig kapok B) )

Igazolás elfogadva :blink:

Jobbulást neked :D

Elküldve

Tegnap megint jó sokan voltunk.

Ahogy eszembe jutnak: Tomi023, Agressor, Speed, Morgó, Berlina, Udi, Pjoc, J0hnny, Paja, Joee + haverja ( nem tudom a nevét), plusz még egy coupés cartárs (őt sem ismerem)

Ha valakit kihagytam szóljon!

Ahogy jön a jóidő egyre többen leszünk.

Beszélnünk kellene, majd egy újabb szekció fényképről is amelyiken szerepel a kibővült társaság, teljes létszámban.

Elküldve
Tegnap megint jó sokan voltunk.

Ahogy eszembe jutnak: Tomi023, Agressor, Speed, Morgó, Berlina, Udi, Pjoc, J0hnny, Paja, Joee + haverja ( nem tudom a nevét), plusz még egy coupés cartárs (őt sem ismerem)

Ha valakit kihagytam szóljon!

Bartos Virgil a srác polgári neve...

Ahogy jön a jóidő egyre többen leszünk.

Beszélnünk kellene, majd egy újabb szekció fényképről is amelyiken szerepel a kibővült társaság, teljes létszámban.

és a megszépült autókkal. Elég sokat szépültek az autók a tavalyi szekció fotó óta! :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.