warwolf Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Ma CP 19:30! Ha nem leszek HKSZ-ben :) , akkor részemről okés a dolog.
warwolf Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Ha nem leszek HKSZ-ben :) , akkor részemről okés a dolog. HKSZ életbelépett, szal engem ma mellőznötök kell majd! ;)
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 HKSZ életbelépett, szal engem ma mellőznötök kell majd! :) Azt hiszem ezt most elnézik a többiek! ;) ;)
Joee Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Üdv emberek! Mit szólnátok, ha esetleg egyi pénteki meet alkalmával elmennénk Ballószögbe egy éjszakai fürdőzésre. Péntekenként 21.00-24.00-ig 1500 FT Van szauna, gőzkabin, 1 élménymedence és 1 forró vizes medence. Nah, benne van valaki?
Kacsero Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Részemről benne vagyok, csak az a baj, hogy én legközelebb, húsvét előtti pénteken leszek itthon! :)
Joee Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Részemről benne vagyok, csak az a baj, hogy én legközelebb, húsvét előtti pénteken leszek itthon! ;) A héten még lesz péntek :) ;)
Gepard Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Mit szólnátok, ha esetleg egyi pénteki meet alkalmával elmennénk Ballószögbe egy éjszakai fürdőzésre. Képek?
paja Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Üdv emberek! Mit szólnátok, ha esetleg egyi pénteki meet alkalmával elmennénk Ballószögbe egy éjszakai fürdőzésre. Péntekenként 21.00-24.00-ig 1500 FT Van szauna, gőzkabin, 1 élménymedence és 1 forró vizes medence. Nah, benne van valaki? Én dolgozom sajna.. ;) Se CP se szauna... :)
Joee Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Képek? Sajna jobbakat nem találtam. Szépen meg vannak világítva a medencék belülről este. Szóval ténleg nagyon hangulatos. Ez csak a szauna utáni csobbánasra való hidegvizes kismedence
paja Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Szerintem egy családi napot / alkalmat is szervezhetnénk ide.... ;) Főleg ha ilyen idő lessz 15.-én is... :) Nem nagyon kell Tatára menni... Már régóta szeretnénk megnézni ezt a fürdőt, csupa jót hallani róla.. ;)
Joee Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Szerintem egy családi napot / alkalmat is szervezhetnénk ide.... ;) Főleg ha ilyen idő lessz 15.-én is... :) Nem nagyon kell Tatára menni... Már régóta szeretnénk megnézni ezt a fürdőt, csupa jót hallani róla.. ;) Én is csak dicsérni tudom.
berlina Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 mindig is vágytam arra, hogy hóban hengergozzek szaunázás közben, mostani szaunázóhelyemen is csak tusoló van, majdnem el is mentem a héten húzzá be a listádba rókakoma! akarok szaunázni, meg hógolyózni, meg merülomedencében szívinfarktust kapni :) imááádom!!!! menjünk holnap
Joee Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 mindig is vágytam arra, hogy hóban hengergozzek szaunázás közben, mostani szaunázóhelyemen is csak tusoló van, majdnem el is mentem a héten húzzá be a listádba rókakoma! akarok szaunázni, meg hógolyózni, meg merülomedencében szívinfarktust kapni :) imááádom!!!! menjünk holnap Ez a beszéd clubtárs!! ;) Indítok egy listát, csak hogy lássuk hányan megyünk. 1. Berlinea 2. Joee 3. Reni
Gepard Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Arra gondoltam, ha márt van ilyen klassz klubkártyánk, akkor egyszer összehozhatnánk a csapatot, és közösen megnézhetnénk a tropicáriumot. Ilyen családias, együtt vonulós hétvégi programra gondoltam. Ötletek, javaslatok jöhetnek a témával kapcsolatban.
Speed Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Ez a beszéd clubtárs!! ;) Indítok egy listát, csak hogy lássuk hányan megyünk. 1. Berlinea 2. Joee 3. Reni Hm... én nyitott lennék, ha mennénk egy ilyesmire... de sajnos magán jellegű okoból a Ballószögi túrát én kihagynám egyenlőre... :)
Joee Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Hát sajnálom, hogy senki nem jön Zolin kivűl. Zoli: mi azért még menjünk ma? Én benne vagyok :) Gepard: Tropicariumot mi már láttuk, de majd megkérdem Renit, hogy meg akarja-e nézni megint.
Gepard Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Hát sajnálom, hogy senki nem jön Zolin kivűl. Zoli: mi azért még menjünk ma? Én benne vagyok :) Gepard: Tropicariumot mi már láttuk, de majd megkérdem Renit, hogy meg akarja-e nézni megint. A következő hétvégén ha összejön akkor lehet, hogy betársulok a fürdésbe. A Tropicariumot pedig nem most gondoltam, hanem majd később amikor már megfelelő idő lesz és esetleg egy kis piknikkel is összeköthetnénk a dolgot.
Joee Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 A következő hétvégén ha összejön akkor lehet, hogy betársulok a fürdésbe. A Tropicariumot pedig nem most gondoltam, hanem majd később amikor már megfelelő idő lesz és esetleg egy kis piknikkel is összeköthetnénk a dolgot. Majd este megdumáljuk a fürdőzést. Mi benne vagyunk bármikor :) A tropicarium látogatás piknikkel már jobban hangzik. Csak lenne már jó idő. ;)
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Minket is érdekelne a fürdőzés. ha nem jön közbe semmi. Melyik nap mennétek?
Joee Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Minket is érdekelne a fürdőzés. ha nem jön közbe semmi. Melyik nap mennétek? Jövőhéten én szombat délutánra szavaznék. Akkor 100%, hogy tudunk menni, de a TÖBBSÉG dönt :)
berlina Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 akkor én bekészítem a csomitartóba a szauna tréningfelszerelésem, a pótkerék mellett lesz. gumipapucs+törölközö, mint extra rulezaverda
Speed Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Én meg arra gondoltam, hogy ha minden jól megy, nem jön közbe semmi és 15-én tudunk indulni Németbe, akkor lehet, hogy útközben beköszönünk Tatára a talira. :)
Recommended Posts