Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hölgyek és Urak!!!

Ezekután ha lehet akkor szorítkozzunk a topic címében leírt témára mert az összes nem erre vonatkozó hozzászólás TÖRÖLVE lesz.

Elküldve

Én azt szeretném kérni, hogy a nagy beharangozó elött a Dark nagyvezérrel legyetek kedvesek egyezteteni, illete beszélni vele.

Őt tud segiteni kiküldeni az értesítőt mindenkinek.

Elküldve
Én azt szeretném kérni, hogy a nagy beharangozó elött a Dark nagyvezérrel legyetek kedvesek egyezteteni, illete beszélni vele.

Őt tud segiteni kiküldeni az értesítőt mindenkinek.

Ok,meglesz!

Elküldve
Gepard nem válasziltál az emailre!

Megkaptad? Fontos!

Elolvastam, szerintem jó lesz.

Az ismerős mit mondott a táblákra?

A Bajorban Kb 30 főre van szálláslehetőség, a többi ainfó az árakról a topic első vagy második oldalán van.

Ha jól emlékszem a szoba 2 főre 5800Ft.

Elküldve
Szóval nem az lesz,hogy "Hugyos Pista" a haverom oszt jól meghívom VIP-nek. :)

Akkor viszont azt hiszem, hogy Hugyos Pistáról tényleg kötelező lesz nevet váltanom MOTE klubtagra :)! Nem gond, folyamatban :blink:.

Elküldve

Kértem egy topicot az országos rendezvények közé, listaíráshoz, meg ilyenek.

Itt már csak a háttér dolgokról kellene beszélni, ami bennünket helyieket érint.

Illetve az elkövetkezendő talikról, helyi rendezvényekről értesíteni a többieket.

Elküldve

Évnyitóval kapcsolatban.

Keresünk 3 párt akik az ényitó napján délelőtt a 3 útvonalat kitáblázzák az érkezők számára.

Másnap reggel persze le is kellene majd ezeket a jelzéseket szedni.

1. csapat Gepard + ?

2. csapat Tomi023 + ?

3. csapat .... Speed + ?

Másik dolog, akinél van opeles zászló szóljon már, és utánanézünk, hogyan lehet kitenni az étterem bejáratához.

Elküldve

Évnyitóval kapcsolatban.

Keresünk 3 párt akik az ényitó napján délelőtt a 3 útvonalat kitáblázzák az érkezők számára.

Másnap reggel persze le is kellene majd ezeket a jelzéseket szedni.

1. csapat Gepard + ?

2. csapat Tomi023 + Joee

3. csapat .... Speed + ?

Másik dolog, akinél van opeles zászló szóljon már, és utánanézünk, hogyan lehet kitenni az étterem bejáratához.

Elküldve

1. csapat Gepard + ?

2. csapat Tomi023 + Joee

3. csapat Speed + ? Johnny v. Kacsero? <-- valamelyikőtök jön velem?

Mi vállaljuk (mármint aki jön velem, + én) a Békéscsabai utat illetve a régi 5-öst Szeged felől. (mert mi van, ha valaki arról nem pályán jön? szóval oda is kéne 1 tábla a szélmalom körforgójába).

De azért küldünk Mindenkinek egy-egy térképet is, nem?

Nem hallottam, hogy volt-e erről szó, de szerintem mindenképpen jó lenne az is.

Mindenki ki tudná nyomtatni magának és segítene a tájékozódásban.

Lenne 3 verzió arra is, attól függően, hogy ki merről jön. (na meg egy útvonal leírás... egy speckó ITINER! :)) :)

OKKA??? :blink:

(és beleviszünk egy kis... "ki hány betűt talál az út szélén?" című játékot! :lol:)

Na jóóó... de a térkép és az útvonal leírást tényleg meg kéne csinálni.

Ha kell (és összeáll a gépem újra) én szívesen megcsinálom azokat!

Elküldve
Akkor:

2. csapat Tomi023 + Joee

és van nálam 2db opeles zászló H astras.

A nagy sárga csak logós nem van valakinél esetleg...?!

Mintha nállam maradt volna nem ? :)

Holnap megkérem Reni-t nem-e szétnézne a szekrányemben.

Ha másnál van szóljatok, ne túrjuk fel az egész lakást :blink: :)

Elküldve

ne kérjé semmit vazze

el van döntve azt kész!

Az a baj hogy Speed fél a rendőri ellenőrzéstől :blink:

De ha velem jön majd leterítünk reggel 5:30 kor akkor még alszanak + 6-kor szoliváltás :)

Elküldve
ne kérjé semmit vazze

el van döntve azt kész!

De ha velem jön majd leterítünk reggel 5:30 kor akkor még alszanak + 6-kor szoliváltás :)

Mit köszi?

Én csak tettem egy javaslatot!Ha nem tetszik oszd le máshogy ki-kivel!Nekem 8!

Elküldve
ne kérjé semmit vazze

el van döntve azt kész!

Azt Te sem gondolod komolyan, hogy majd hajnal 5kor indulunk táblát ragasztani... vagy drótozni... vagy mi!

Elküldve
Azt Te sem gondolod komolyan, hogy majd hajnal 5kor indulunk táblát ragasztani... vagy drótozni... vagy mi!

Aztán kiszúr egy járőr, és már visznek is.Na majd csak megoldjuk v.hogy. :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.