rtomi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Hölgyek és Urak!!! Ezekután ha lehet akkor szorítkozzunk a topic címében leírt témára mert az összes nem erre vonatkozó hozzászólás TÖRÖLVE lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2006 Én azt szeretném kérni, hogy a nagy beharangozó elött a Dark nagyvezérrel legyetek kedvesek egyezteteni, illete beszélni vele. Őt tud segiteni kiküldeni az értesítőt mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Én azt szeretném kérni, hogy a nagy beharangozó elött a Dark nagyvezérrel legyetek kedvesek egyezteteni, illete beszélni vele. Őt tud segiteni kiküldeni az értesítőt mindenkinek. Ok,meglesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Gepard nem válasziltál az emailre! Megkaptad? Fontos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Gepard nem válasziltál az emailre! Megkaptad? Fontos! Elolvastam, szerintem jó lesz. Az ismerős mit mondott a táblákra? A Bajorban Kb 30 főre van szálláslehetőség, a többi ainfó az árakról a topic első vagy második oldalán van. Ha jól emlékszem a szoba 2 főre 5800Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szóval nem az lesz,hogy "Hugyos Pista" a haverom oszt jól meghívom VIP-nek. :) Akkor viszont azt hiszem, hogy Hugyos Pistáról tényleg kötelező lesz nevet váltanom MOTE klubtagra :)! Nem gond, folyamatban :blink:. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Most beszéltem a Bajor tulajával, holnap délután megyek hozzá egyeztetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Kértem egy topicot az országos rendezvények közé, listaíráshoz, meg ilyenek. Itt már csak a háttér dolgokról kellene beszélni, ami bennünket helyieket érint. Illetve az elkövetkezendő talikról, helyi rendezvényekről értesíteni a többieket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Ma este ha nem esik akkor legyen CP 19-19:30 utána LaVerde :blink: Ha marad az eső egyenesen Laverde... szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Évnyitóval kapcsolatban. Keresünk 3 párt akik az ényitó napján délelőtt a 3 útvonalat kitáblázzák az érkezők számára. Másnap reggel persze le is kellene majd ezeket a jelzéseket szedni. 1. csapat Gepard + ? 2. csapat Tomi023 + ? 3. csapat .... Speed + ? Másik dolog, akinél van opeles zászló szóljon már, és utánanézünk, hogyan lehet kitenni az étterem bejáratához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Évnyitóval kapcsolatban. Keresünk 3 párt akik az ényitó napján délelőtt a 3 útvonalat kitáblázzák az érkezők számára. Másnap reggel persze le is kellene majd ezeket a jelzéseket szedni. 1. csapat Gepard + ? 2. csapat Tomi023 + Joee 3. csapat .... Speed + ? Másik dolog, akinél van opeles zászló szóljon már, és utánanézünk, hogyan lehet kitenni az étterem bejáratához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Én segítek táblázni,csak mondjátok meg kivel hol mikor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Szintén beszállok a tábla kihelyezési akcióba, aznap délelőttre úgyis itthon leszek már! Majd irjátok meg kivel és mikor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 1. csapat Gepard + ? 2. csapat Tomi023 + Joee 3. csapat Speed + ? Johnny v. Kacsero? <-- valamelyikőtök jön velem? Mi vállaljuk (mármint aki jön velem, + én) a Békéscsabai utat illetve a régi 5-öst Szeged felől. (mert mi van, ha valaki arról nem pályán jön? szóval oda is kéne 1 tábla a szélmalom körforgójába). De azért küldünk Mindenkinek egy-egy térképet is, nem? Nem hallottam, hogy volt-e erről szó, de szerintem mindenképpen jó lenne az is. Mindenki ki tudná nyomtatni magának és segítene a tájékozódásban. Lenne 3 verzió arra is, attól függően, hogy ki merről jön. (na meg egy útvonal leírás... egy speckó ITINER! :)) :) OKKA??? :blink: (és beleviszünk egy kis... "ki hány betűt talál az út szélén?" című játékot! :lol:) Na jóóó... de a térkép és az útvonal leírást tényleg meg kéne csinálni. Ha kell (és összeáll a gépem újra) én szívesen megcsinálom azokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Akkor: 2. csapat Tomi023 + Joee és van nálam 2db opeles zászló H astras. A nagy sárga csak logós nem van valakinél esetleg...?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Akkor: 2. csapat Tomi023 + Joee és van nálam 2db opeles zászló H astras. A nagy sárga csak logós nem van valakinél esetleg...?! Mintha nállam maradt volna nem ? :) Holnap megkérem Reni-t nem-e szétnézne a szekrányemben. Ha másnál van szóljatok, ne túrjuk fel az egész lakást :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Nélam is van egy Opel logós széép nagy zászló ám! :blink: 1. csapat Gepard + ? jelen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Legyen már igy ha kérhetem: 1.csapat: Gepárd+Warwolf 2.csapat: Speed+Tomi 3.csapat: Joee+J0hnny Útvonalat meg majd eldöntjük! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 ne kérjé semmit vazze el van döntve azt kész! Az a baj hogy Speed fél a rendőri ellenőrzéstől :blink: De ha velem jön majd leterítünk reggel 5:30 kor akkor még alszanak + 6-kor szoliváltás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 ha nem akar jönni velem senki... nem muszáj nekem mennem! (amúgy köszi Johnny) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 ne kérjé semmit vazze el van döntve azt kész! Az a baj hogy Speed fél a rendőri ellenőrzéstől :blink: De ha velem jön majd leterítünk reggel 5:30 kor akkor még alszanak + 6-kor szoliváltás :) Mit köszi? Én csak tettem egy javaslatot!Ha nem tetszik oszd le máshogy ki-kivel!Nekem 8! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 nekem is... Ha Tominak jó, nekem rendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Akkor ez megtárgyalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 ne kérjé semmit vazze el van döntve azt kész! Az a baj hogy Speed fél a rendőri ellenőrzéstől :blink: De ha velem jön majd leterítünk reggel 5:30 kor akkor még alszanak + 6-kor szoliváltás :) Azt Te sem gondolod komolyan, hogy majd hajnal 5kor indulunk táblát ragasztani... vagy drótozni... vagy mi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Azt Te sem gondolod komolyan, hogy majd hajnal 5kor indulunk táblát ragasztani... vagy drótozni... vagy mi! Aztán kiszúr egy járőr, és már visznek is.Na majd csak megoldjuk v.hogy. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts