Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 III. kerület (tudom ez már Buda :D) Pacsirtamező - Perc utcánál lévő lakótelepen van egy emberke. Nekem 2 éve 10-ért csinálta. Biztos lehetne szebb is jobb is, de ennyiért megteszi. Egyéb infóm nincs, a Pacsirtamezőről már lehet leátni mert az első házban aljában van. Az még belefér a vonzáskörzetbe :D Ezt a figurát mintha láttam volna a nagy keresgetés közben. Úgy rémlik most 16-ért méri.....de lehet nem ugyanarról van szó :D Köszi, utánanézek. :D Brekiiiiiii, ne kapkodjál..... utána nézek a dolognak :D Tudsz valamit? Várok-várok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Én Kisbéren csináltattam egy járműkárpitossal. Über-professzionális lett. A két oldalán a perforált, pöttyös mintájú bőrrel. :) 10+ posta oda-vissza. Csak ajánlani tudom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Én Kisbéren csináltattam egy járműkárpitossal. Über-professzionális lett. A két oldalán a perforált, pöttyös mintájú bőrrel. :) 10+ posta oda-vissza. Csak ajánlani tudom! :D Már küldtem neki mail-t, de még nem válaszolt. Holnap megcsörgetem. Nagyon szép munkákat láttam a honlapján.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Arra tud mondani vki vmit, hogy a kormánnyal mit ehetne kezdeni, hogy ne forogjon a fém karikán a műanyag része?? El van szbadulva vagy mi van vele... Injekciós tű pillanatragasztó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Arra tud mondani vki vmit, hogy a kormánnyal mit ehetne kezdeni, hogy ne forogjon a fém karikán a műanyag része?? El van szbadulva vagy mi van vele... Injekciós tű pillanatragasztó?? Micsoda?Kinek?Hol? :) Írni tessék már megtanulni...ne kelljen már dekódolni! Egyébként kormánybőrözés/váltógombbőrözés témára --->> bőrözés Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Tudsz valamit? Várok-várok :) neked akkor mos van másik kormányod ugye ? mit szeretnél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Micsoda?Kinek?Hol? :) Írni tessék már megtanulni...ne kelljen már dekódolni! Én megértettem mit akar. Lehet csak azért, mert nekem is volt ilyen hibás kormányom. Amúgy én inkább kicseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én Kisbéren csináltattam egy járműkárpitossal. Über-professzionális lett. A két oldalán a perforált, pöttyös mintájú bőrrel. :) 10+ posta oda-vissza. Csak ajánlani tudom! :D Én is ott bőröztettem, nagyon szépen dolgozik. Én megvártam kb 3 óra volt a teljes munka: Az idei árai itt vannak: honlap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 neked akkor mos van másik kormányod ugye ? mit szeretnél ? Van hát. :) Szeretném, ha kicsit pufibb lenne és a kopottas külső felfrissülne :D Amúgy válaszolt a mail-re a kisbéri úr.....bőrözés 10....vastagítás 2ezer....futárt küld érte, aki vissza is hozza 3000 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Van hát. :) Szeretném, ha kicsit pufibb lenne és a kopottas külső felfrissülne :D Amúgy válaszolt a mail-re a kisbéri úr.....bőrözés 10....vastagítás 2ezer....futárt küld érte, aki vissza is hozza 3000 :D Na ezt mondtam. :D Ne habozz, nagyon igényes munkát végez. Én sima bőrözést kértem, de nyilván így is vastagodott kicsit a kormány mert a bőrt az eredeti felszínre ragasztotta fel. Szerintem további vastagítás nem kell rá, de te tudod... Így is vastagabb mint faterom Focusában a gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én megértettem mit akar. Lehet csak azért, mert nekem is volt ilyen hibás kormányom. Amúgy én inkább kicseréltem. Hátha ujra lesz melóm, akkor nekem is 3 ágú lesz... de egyelőre megpróbálkozom azzal a módszerral amit írtam, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Van hát. :) Szeretném, ha kicsit pufibb lenne és a kopottas külső felfrissülne :D Amúgy válaszolt a mail-re a kisbéri úr.....bőrözés 10....vastagítás 2ezer....futárt küld érte, aki vissza is hozza 3000 :D az az érdekes, hogy ő / http://www.varrga.hu / amikor kérdeztem, akkor azt mondta nem tud vastagítani, csak az új réteg rárakásával lesz vastagabb a kormány, igaz én azt kérdeztem, hogy ilyesmire meg tudja-e csinálni, mert ez nagyon tetszik és használtban is szuper >>>> nekem is van levett bőrkormányom és ha minden mindent leegyeztetsz, akkor olcsóbban tudom küldetni + hozatni kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A Varga-féle dudagomb javítás sokkal bejövősebb (így képről), mint a kisbéri. Lehet azért, mert sokkal "gyáribb"-nak néz ki a végeredmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Viszont én a kisbérit választom majd, mert közelebb van. :) Ráfér már egy renoválás a kormányomra, mert eléggé ki van kopva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 az az érdekes, hogy ő / http://www.varrga.hu / amikor kérdeztem, akkor azt mondta nem tud vastagítani, csak az új réteg rárakásával lesz vastagabb a kormány, igaz én azt kérdeztem, hogy ilyesmire meg tudja-e csinálni, mert ez nagyon tetszik és használtban is szuper >>>> itt van 10% kedvezmény klubtagoknak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Kaptam egy 3 ágú kormányt. Eléggé kopottas, és pár helyen porlad is. Bőrözés most kilőve, van vmi bevált módszer ilyenre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Kaptam egy 3 ágú kormányt. Eléggé kopottas, és pár helyen porlad is. Bőrözés most kilőve, van vmi bevált módszer ilyenre?? Bőrrel való bevonás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Bőrrel való bevonás! :lol: Te finúúú :D mondtam hogy az most kilőve B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Te finúúú :lol: mondtam hogy az most kilőve :D Teszkós kormányvédő. B) Nekem is az van, mert vékonynak találtam a gyári kormányt. Fekete-piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Mindenféle kárpitozás, bőrözés Dél-Dunántúlon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Kaptam egy 3 ágú kormányt. Eléggé kopottas, és pár helyen porlad is. Bőrözés most kilőve, van vmi bevált módszer ilyenre?? Esetleg bemártásos technika PlastiDippel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Esetleg bemártásos technika PlastiDippel... :lol: Az anyagárból bőröztetném akkor inkább :D A tescos meg pont ott nem takar, ahol ez van megkopva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Az anyagárból bőröztetném akkor inkább :lol: A tescos meg pont ott nem takar, ahol ez van megkopva. Szűznek maradni és jót @&}]-ni nem megy egyszere! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Teszkós kormányvédő. :D Nekem is az van, mert vékonynak találtam a gyári kormányt. Fekete-piros. Ezt nem is olvastam el...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ezt nem is olvastam el...... :D Most miért, túl vékonynak találtam a kormányt, és a tecsóban vettem rá egy műbőr/piros szövet kombinációjú kormányvédőt. Nem a márkája tescó csak ott vettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts