Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 anno körbejártam ezt a témát én is ... a bőrözésre nekem az asconára egy olyan 110-130 as tételt mondtak....képen láttam már olyan asconát ami bőrözve volt és nagyon tecc... kezeléssel meg egy jó fóliával meg lehet védeni a napsugaraktól... flockolás : izlések és pofonok....lehet nagyon szép is de szerezz be hozzá egy magic rollert a tvshoptól B) komolyra fordítva nekem anno egy szaki azt mondta h a repedeztett műszerfalon nem jó a flock mert látszik úgy is a repedés... a 3.legolcsóbb verzio a műbársony....ez 15 körül megúszható de nem az igazi... sztem keress ép műszerfalat...én 3 hónap alatt találtam egyet...mantához még nehezebb lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Most is műbársony a műszerfal, és azon csúszik el az egész beltér. Persze, ha szebben lenne feltéve, biztos jobban mutatna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Most is műbársony a műszerfal, és azon csúszik el az egész beltér. Persze, ha szebben lenne feltéve, biztos jobban mutatna. nekem is az volt de sztem mindenféleképp ronda :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 ... Egyébként Kecskeméten van egy nagyon ügyeskezű mester, de erről Wolfiék többet tudnak mesélni.... Akit miután megkérdeztem a műszerfal bőrözésről azt mondta, hogy felejtsem el, mert nem lehet normálisan ráfeszíteni. Ebben az esetben pedig csak a ragasztás marad, ami meg nem tartós. Tehát ő szerinte nem lehet tartósan jól megcsinálni. Max az első komolyabb napsütésig. Van egy srác aki a OFF hondájának ON a spoilerét bőrözte be. Már kb 1-2 hónap elteltével látható ahogy felvált a ragasztás. Pedig még nem is sütött olyan sokat a nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Hali. Vettem a Norautoban egy váltokulissza zsákot, na ez olyan gagyi, hogy alig tudtam ráhuzni arra a müanyag kocka izére, majd elszakadt két helyen a varrásnál. Szeretném Töletek megtudakolni, hogy hol ill melyik tuning boltban érdemes ilyet venni pesten, ami valamelyest minöségibb a fent leirtaktól. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hali. Vettem a Norautoban egy váltokulissza zsákot, na ez olyan gagyi, hogy alig tudtam ráhuzni arra a müanyag kocka izére, majd elszakadt két helyen a varrásnál. Szeretném Töletek megtudakolni, hogy hol ill melyik tuning boltban érdemes ilyet venni pesten, ami valamelyest minöségibb a fent leirtaktól. Üdv. Pl. Lurdyban: Boombastik, avagy az: RS T. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 sziasztok nem tud valaki olyan embert aki újra húzna egy f astra tetőkárpitot itt csongrád megyébe? Szerintem szerezz egy bontottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 nekem 10-11 körül volt a caravanra, műbőrből, szivacsostul, ragasztóstül, mindenstül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 csak az a baj h bontóba vagy a régi astrákat viszikbe aminek már le van szakadva a kárpitja vagy teljesen összevannak törve vele együtt a kárpit is...és nemutolsó sorban mindegyik piszkos mert a bontóst nem éppen a kárpitok tisztántartása ösztönzi...sajnos Sokan hordanak be az országba külfölről autókat bontani, tőlük biztos lehetne szerezni normálisat. De csak egy ötlet volt, ha a másik megoldás kényelmesebb tedd úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 tudnál róla képet mutatni? hamarosan csinálok egyébbként formakövető, tehát az alap kartonhoz vagy mihez lett igazítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 kész van a tetőkárpitom! gyári anyaggal újrahúzva!!!! nagyon ######a! Kép van? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 csinálhatok, de ugyan olyan mint a gyári! És azt meg lehet kérdezni, hogy mibe fájt? :sowwy: Az enyémben valami fehér rongyszőnyegszerűség van a tetőkárpit helyett, én is ki akarom cseréltetni, csak nem szeretném, ha nagyon lehúznának. Köszi előre is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 13 e ft de több mint egy hónapig kerestem olyan kárpitost aki igényesen megcsinálja, ja és kb 30-at felhívtam és általában az volt a válasz h "van hasonló anyagunk de szürke színű, és nem tudunk más fajtát szerezni". én néztem azokat az anyagokat is amiket ezek ajánlottak, de az nagyon gány, olyan galambszürke színű. szval nem lesz egyszerű, hacsak le nem hozod tiszakécskére, mert ott van... Szia! Ki csinál itt kécskén ilyet? Név, cím? Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 ....flockolás : izlések és pofonok....lehet nagyon szép is de szerezz be hozzá egy magic rollert a tvshoptól :lol: komolyra fordítva nekem anno egy szaki azt mondta h a repedeztett műszerfalon nem jó a flock mert látszik úgy is a repedés.... Azért ne feleledjük az eljárás eredeti, elég speciális célját ótóba :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 ja és még annyi hogy megkérdeztem márkakereskedésbe a tetőkárpitot de ott csak kompletten tudnak hozni németből...130 e ft :lol: sztem megér 13-at a kécskei Köszönöm szépen! :sowwy: Remélem itt helyben is találok valami hasonló árkategóriás kárpitost, 15-nél többet nem szánok rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 bácsmikro kft ha jól emlékszek a nevére szolnoki ut asszem 25....de ha érdekel akkor telszámot tok adni... Köszi! Tudom hol vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Ha van egy gyári légyzsákos kormányom, akkor a bőröztetésénél vajh lehet olyat is kérni, hogy legyen vastagabb, dundibb, mint egy sportkormány ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Ha van egy gyári légyzsákos kormányom, akkor a bőröztetésénél vajh lehet olyat is kérni, hogy legyen vastagabb, dundibb, mint egy sportkormány ? :D Szerintem megoldják neked Kadafalván. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Szerintem megoldják neked Kadafalván. De ehhez azért már vastagbőr kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 De ehhez azért már vastagbőr kell. :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 De ehhez azért már vastagbőr kell. :D Azzal nem lesz gond szerintem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 A kontakt: Seres Zoltán, Kecskemét-Kadafalva, Pécsváradi út 12. Tel. : 0620/2217501 kicsit pontosítanák ezen a kontakton...most beszéltem vele... :huh: szóval: SERES ISTVÁN Pécsvárad utca 14. a telszám az jó :D plusz van vezetékes is: 06-76-470-029 a héten viszem hozzá a gépet... <_< net elérhetőség: www.fellserkft.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sziasztok! Keresnék pesten vagy szűkebb vonzáskörzetében olyan szakembert, aki kormánybőrözéssel foglakozik és nem aranyárban méri a tudását. Amiket eddig sikerült találni az vagy messze van, vagy drágállom egy kicsit. Megköszönném, ha valaki tudna adni elérhetőséget? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Sziasztok! Keresnék pesten vagy szűkebb vonzáskörzetében olyan szakembert, aki kormánybőrözéssel foglakozik és nem aranyárban méri a tudását. Amiket eddig sikerült találni az vagy messze van, vagy drágállom egy kicsit. Megköszönném, ha valaki tudna adni elérhetőséget? :) III. kerület (tudom ez már Buda :D) Pacsirtamező - Perc utcánál lévő lakótelepen van egy emberke. Nekem 2 éve 10-ért csinálta. Biztos lehetne szebb is jobb is, de ennyiért megteszi. Egyéb infóm nincs, a Pacsirtamezőről már lehet leátni mert az első házban aljában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Brekiiiiiii, ne kapkodjál..... utána nézek a dolognak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts