afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Titkon remélem lesz a fa alatt egy mote kártyám, vagy legalább a tudat. :smt111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Titkon remélem lesz a fa alatt egy mote kártyám, vagy legalább a tudat. :smt111 Kérdezd csak meg Turner MOTE-oldalbordát, hogy hogy is műxik ez a dolog! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Kérdezd csak meg Turner MOTE-oldalbordát, hogy hogy is műxik ez a dolog! :lol: Ha mér börös topik,Wolfi a tököm böréért nem gyüsz MSN-re ha net közelben vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 35 pénz az ára...ha lenne rá keret meg is venném mert teccik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 35 pénz az ára...ha lenne rá keret meg is venném mert teccik :lol: Neked miért van sárgalapod öcsém? :shock: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Neked miért van sárgalapod öcsém? :shock: :? OFF Szerintem olyasmiért amiért te + én is kapunk mingyá egyet! :lol: :lol: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 35 pénz az ára...ha lenne rá keret meg is venném mert teccik :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/4467/65.jpg Szia!! Ezek hová valók, ha szabad kérdeznem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Szia!! Ezek hová valók, ha szabad kérdeznem???? Gázrugóhoz a csomiajtóba vagy a mocitetőhöz. :) jaa és képpel nem idézünk hozzászólást köszíí. opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Warwolf, ez az ismerősöd csinál teljes belsőt is? Kb: mibe fájhat 1 teljes bőrözés? Van esetleg honlapja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2006 Warwolf, ez az ismerősöd csinál teljes belsőt is? Kb: mibe fájhat 1 teljes bőrözés? Van esetleg honlapja? Honlap nincs, egy F Astra bőrözése pedig, tehát kormány és váltószoknya, 12e. volt. legutóbb.S, nagyon profi a srác, de időpontot kell vele egyeztetni, mert elég sok melója van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Honlap nincs, egy F Astra bőrözése pedig, tehát kormány és váltószoknya, 12e. volt. legutóbb.S, nagyon profi a srác, de időpontot kell vele egyeztetni, mert elég sok melója van. Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy az ismeretségi körödben csinált-e valakinek teljes belső átalakitást? /Ülések, ajtó.../ Gondolom nagy munkánál is marad a kedvezményes szorzó, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2006 Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy az ismeretségi körödben csinált-e valakinek teljes belső átalakitást? /Ülések, ajtó.../ Gondolom nagy munkánál is marad a kedvezményes szorzó, nem? Nos ez már inkább autókárpitosi hatáskör.De van ott is ismerős, aki vérprofi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 csongrad megyeben erdekelne valaki aki muszerfalat tudna beburkolni borrel. tudtok valakit? nem surgos de jo lenne talalnom valakit aki nincs messze szegedtol es jol melozik. koszike :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 csongrad megyeben erdekelne valaki aki muszerfalat tudna beburkolni borrel. tudtok valakit? nem surgos de jo lenne talalnom valakit aki nincs messze szegedtol es jol melozik. koszike B) Szerintem nagyon drága lesz egy ilyen mutatvány sajnos. :blink: Pedig nagyon jól mutatna az biztos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Szerintem nagyon drága lesz egy ilyen mutatvány sajnos. :blink: Pedig nagyon jól mutatna az biztos. B) Sajnos Tomnak van igaza,nagyon drága és ha valaki el is vállalja nagyon kell majd rá vigyázni,mert a bőr nem szereti e melget,a müszerfal meg ugye nyáron ha éri a napfény elég forró tud lenni! Jobban jársz egy bontott jó állapotúval és kicseréléssel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Jobban jársz egy bontott jó állapotúval és kicseréléssel! :blink: Ez sem megoldás Johnny, mert a Mantáknak sajnos betegsége, hogy középen az összes szétreped. Én még nem is láttam talán gyárit, ami egyben lett volna. Tehát a gyári jó állapotú ritka, mint a fehér holló. Nem is beszélve arról, hogy öreg autóról beszélünk, amit mindenki szeretett piszkálgatni, tehát valószínű, hogy még ráadásul össze is lehet furkálgatva a műszerfal. Talán a flokkolás lenne jó megoldás, bár a bőr-fa belsődhöz kétségtelen, hogy a bőr lenne az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Én kérdeztem a kormánybőrözős embert a műszerfal bőrözésről. Azt mondta meg lehet csinálni, de tartós eredményt senki ne várjon. Ha letakarod akkor is felmelegszik és elengedi a ragasztás. Tökéletes szerinte, csak akkor lehetne, ha mindenütt le tudnák szorítani valamivel, arra meg sajnos nincs lehetőség. Kivéve azoknál a kocsiknál ahol gyárilag úgy van kialakítva a műszerfal, hogy lehessen bőrözni. Sajnos felejtős a téma, inkább flokkolni kellene, de arra is láttunk már példát, hogy nem a tartósságáról híres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 kerdes:mi az a flokkolas? B) es sanyi? te mit tanacsolnal? te mar lattad, csak otleteket varok egyenlore hogy eldontsem mit csinaljak a csupasz muszerfallal. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 kerdes:mi az a flokkolas? B) es sanyi? te mit tanacsolnal? te mar lattad, csak otleteket varok egyenlore hogy eldontsem mit csinaljak a csupasz muszerfallal. :blink: Szia Mantababy! Ez olyan hatású bevonat, minha bársony lenne. Itt olvashatsz róla: http://www.flockolo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Szia Mantababy! Ez olyan hatású bevonat, minha bársony lenne. Itt olvashatsz róla: http://www.flockolo.hu/ koszi szepen, ha nincs mas akkor ez is szep lehet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 kerdes:mi az a flokkolas? B) es sanyi? te mit tanacsolnal? te mar lattad, csak otleteket varok egyenlore hogy eldontsem mit csinaljak a csupasz muszerfallal. :blink: Flokkolni ne, mert egy bársony bevonat elég sérülékeny, azaz nem tarthatsz rajta semmit. Amellett elég gusztustalanul tud kinézni x év után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Flokkolni ne, mert egy bársony bevonat elég sérülékeny, azaz nem tarthatsz rajta semmit. Amellett elég gusztustalanul tud kinézni x év után. akkor 3. otlet van? :blink: igazabol bort szerettem volna, az illik bele, hatha talalnek valaki szakeretot, aki ezzel foglalkozik, mondana aratt is meg minen, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Flokkolni ne, mert egy bársony bevonat elég sérülékeny, azaz nem tarthatsz rajta semmit. A Manta műszerfalra nem is tudsz pakolni semmit, mert nincs rajta hely, max. a váltóboxnál. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Nono! A napszemüveg smafu? Mindíg oda teszem! Egyébként a bőr lenne szerintem neki a legjobb megoldás, persze csak ha a pénz nem számít. Mert ugye keskeny a műszerfal, tehát normálisan ki lehet feszíteni. Egyetlen probléma a nap, de az mindennek ellensége. Talán bőrápolóval ki lehet tolni a fakulást. De az a gyönyörű vajszínű bőrbelső nagyon kívánja a bőr műszerfalat. A mostani plüs abszolult nem vág össze vele. Egyébként Kecskeméten van egy nagyon ügyeskezű mester, de erről Wolfiék többet tudnak mesélni. A flokkolt egyébként így néz ki Baby: 1. http://img.tar.hu/d4k/img/21487615.jpg#3 2. http://img.tar.hu/d4k/img/21487560.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Nono! A napszemüveg smafu? Mindíg oda teszem! Egyébként a bőr lenne szerintem neki a legjobb megoldás, persze csak ha a pénz nem számít. Mert ugye keskeny a műszerfal, tehát normálisan ki lehet feszíteni. Egyetlen probléma a nap, de az mindennek ellensége. Talán bőrápolóval ki lehet tolni a fakulást. De az a gyönyörű vajszínű bőrbelső nagyon kívánja a bőr műszerfalat. A mostani plüs abszolult nem vág össze vele. Egyébként Kecskeméten van egy nagyon ügyeskezű mester, de erről Wolfiék többet tudnak mesélni. A flokkolt egyébként így néz ki Baby: 1. http://img.tar.hu/d4k/img/21487615.jpg#3 2. http://img.tar.hu/d4k/img/21487560.jpg#3 nagyon nagyon nem rossz :blink: , de akkor nezne ki tutin ha passzolna a tobbi cucchoz a kocsiban, es te is tudod hogy az egesz borrel lvan bevonva. asszem erdekelne az a kecskemeti ipse. :D ha nem is azonnal lesz megcsinalva akkor is tudni szeretnem hogy kicsit kell a nadragszijjamat szoritani vagy addig amig el nem ajulok. szoval kell egy ar hogy tudjam mibe fogok bele B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts