pszilaj Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Szűznek maradni és jót @&}]-ni nem megy egyszere! :D OFF: Lehet ilyen... B) Ugyanis mostanság ez a mondás járja: a jövő p..ája a s.gg :lol: OFF vége! Párás időben nem kezd a bőr olyan ragacsos lenni?
Alex0403 Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Most miért, túl vékonynak találtam a kormányt, és a tecsóban vettem rá egy műbőr/piros szövet kombinációjú kormányvédőt. Nem a márkája tescó csak ott vettem. :lol: Ezt már nem magyarázod ki :D Az én kormány védőm is gáz, de ha már választani kell, akkor inkább az.... B)
redline Elküldve Február5, 2011 Elküldve Február5, 2011 Párás időben nem kezd a bőr olyan ragacsos lenni? a régi, kopott kormányom volt ilyen, többek között ezért is bőröztettem újra
Gelko Elküldve Február28, 2011 Elküldve Február28, 2011 Készen lett a kormányom. Szép a varrás és az anyag, a gyárinál puhább a bőr gondolom nem is bír annyit. Ami nem tetszik hogy nagyon nem egyezik a szine. Feketét kértem, fekete a légzsák meg minden, na ez ahhoz képest szürke. Visszavittem, az mondták hogy be fog zsírosodni és akkor ez is olyan lesz mint a légzsák. Szinpalettában is mutatta h ez fekete meg mutatott egy kormányt aminek a belső részén látszott hogy ahol nem fogták ott szürkébb ahol meg zsíros ott fekete. 15.000 volt a bőrözés és a Varrga csinálta.
Zachi Elküldve Február28, 2011 Elküldve Február28, 2011 Készen lett a kormányom. Szép a varrás és az anyag, a gyárinál puhább a bőr gondolom nem is bír annyit. Ami nem tetszik hogy nagyon nem egyezik a szine. Feketét kértem, fekete a légzsák meg minden, na ez ahhoz képest szürke. Visszavittem, az mondták hogy be fog zsírosodni és akkor ez is olyan lesz mint a légzsák. Szinpalettában is mutatta h ez fekete meg mutatott egy kormányt aminek a belső részén látszott hogy ahol nem fogták ott szürkébb ahol meg zsíros ott fekete. 15.000 volt a bőrözés és a Varrga csinálta. :lol: :D?
mélykék76 Elküldve Február28, 2011 Elküldve Február28, 2011 mondjuk....azt az apróságot nem mondta Gellért, hogy a kormány levétele annyira nem jött össze néki :D de amúgy korrekt a hozzáállása és szinte állandóan csörgött a mobilja amíg dumáltunk pár dologról
Gelko Elküldve Február28, 2011 Elküldve Február28, 2011 mondjuk....azt az apróságot nem mondta Gellért, hogy a kormány levétele annyira nem jött össze néki :D de amúgy korrekt a hozzáállása és szinte állandóan csörgött a mobilja amíg dumáltunk pár dologról Az is külön jó volt. Telefonban előre mondja h várjam meg a kormánylevételt. Odamegyek, próbálja leszedni, nem sikerül. El Patyihoz, neki sikerült és kölcsönadta a saját kormányát majd vissza. Ma meg el a kormányért és el Patyihoz.
Gelko Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Itt vannak a képek. - tudom koszos az autó. Nem tetszik még mindig :D Jó a fogása meg tök jó hogy bőr illata van, de a szine nem tetszik. Marad a bizalom hogy majd besötétül...
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Pár hét és a kezed zsíroságától és a kosztól besötétül szerintem.
Zachi Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Itt vannak a képek. - tudom koszos az autó. Nem tetszik még mindig :lol: Jó a fogása meg tök jó hogy bőr illata van, de a szine nem tetszik. Marad a bizalom hogy majd besötétül... Persze! A döglött ló meg csak alszik? :D Érdekes, de máshol rögtön azt a színt adják amit a kedves vevő rendelt. "A krumplileves legyen krumplileves." :D Ilyet még nem is hallottam, hogy a sok pénzen megrendelt bőrkárpit bármely eleme a használat során színt váltana. Kopni kophat, kifényesedhet no de színt váltani? Sőt később tarka lesz? Szürke ahol nem taperolod, fogáspontokon meg fekete a kormány? És mintha vastagodott is volna. Bár lehet, hogy csak a szín teszi.
Gelko Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Picit talán vastagabb lett de annak csak örülök.
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Picit talán vastagabb lett de annak csak örülök. :lol: :D :D
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Hülye állat :D :lol: :D Most mé?Nem én írtam, te vótá! :) ;) :D
Gelko Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Most mé?Nem én írtam, te vótá! :D :lol: :D Akkor teszek fel képet :)
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Akkor teszek fel képet :lol: Hajni hogy fog örülni! :D
Zachi Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Akkor teszek fel képet :lol: Csak úgy kitenni közszemlére!? Előtte húzzál rá bőrt! :D Ja, és még valami:
kori Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Ilyet még nem hallottam, hogy ami szürkés, az majd fekete lesz. Legfeljebb a kosztól. Én Pécsett csináltattam, és ilyen lett:
Gelko Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 A szép lett a tiéd :D Élőben azért nem ennyire kontrasztos csak ugye le lett vakuzva is...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 A "fa" berakás szövet kárpittal nekem nem igazán jön be. A négyes osztású karima annál inkább.
mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 nembajGellértlegközelebbjobbansikerül :D :lol: :D :)
Gelko Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 nembajGellértlegközelebbjobbansikerül :D :lol: :D :) Nem szeretnék legközelebbet. ;)
mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 Nem szeretnék legközelebbet. :lol: akkómaradszürke :D
Gelko Elküldve Március1, 2011 Elküldve Március1, 2011 akkómaradszürke :lol: Marad :D Arra jó hogy aki kormányt akar bőröztetni tudja, hogy náluk ez a legsötétebb fekete :D
Recommended Posts