pszilaj Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Szűznek maradni és jót @&}]-ni nem megy egyszere! :D OFF: Lehet ilyen... B) Ugyanis mostanság ez a mondás járja: a jövő p..ája a s.gg :lol: OFF vége! Párás időben nem kezd a bőr olyan ragacsos lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Most miért, túl vékonynak találtam a kormányt, és a tecsóban vettem rá egy műbőr/piros szövet kombinációjú kormányvédőt. Nem a márkája tescó csak ott vettem. :lol: Ezt már nem magyarázod ki :D Az én kormány védőm is gáz, de ha már választani kell, akkor inkább az.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Párás időben nem kezd a bőr olyan ragacsos lenni? a régi, kopott kormányom volt ilyen, többek között ezért is bőröztettem újra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Készen lett a kormányom. Szép a varrás és az anyag, a gyárinál puhább a bőr gondolom nem is bír annyit. Ami nem tetszik hogy nagyon nem egyezik a szine. Feketét kértem, fekete a légzsák meg minden, na ez ahhoz képest szürke. Visszavittem, az mondták hogy be fog zsírosodni és akkor ez is olyan lesz mint a légzsák. Szinpalettában is mutatta h ez fekete meg mutatott egy kormányt aminek a belső részén látszott hogy ahol nem fogták ott szürkébb ahol meg zsíros ott fekete. 15.000 volt a bőrözés és a Varrga csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Készen lett a kormányom. Szép a varrás és az anyag, a gyárinál puhább a bőr gondolom nem is bír annyit. Ami nem tetszik hogy nagyon nem egyezik a szine. Feketét kértem, fekete a légzsák meg minden, na ez ahhoz képest szürke. Visszavittem, az mondták hogy be fog zsírosodni és akkor ez is olyan lesz mint a légzsák. Szinpalettában is mutatta h ez fekete meg mutatott egy kormányt aminek a belső részén látszott hogy ahol nem fogták ott szürkébb ahol meg zsíros ott fekete. 15.000 volt a bőrözés és a Varrga csinálta. :lol: :D? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 :D IMG? Képet majd holnap csinálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 mondjuk....azt az apróságot nem mondta Gellért, hogy a kormány levétele annyira nem jött össze néki :D de amúgy korrekt a hozzáállása és szinte állandóan csörgött a mobilja amíg dumáltunk pár dologról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 mondjuk....azt az apróságot nem mondta Gellért, hogy a kormány levétele annyira nem jött össze néki :D de amúgy korrekt a hozzáállása és szinte állandóan csörgött a mobilja amíg dumáltunk pár dologról Az is külön jó volt. Telefonban előre mondja h várjam meg a kormánylevételt. Odamegyek, próbálja leszedni, nem sikerül. El Patyihoz, neki sikerült és kölcsönadta a saját kormányát majd vissza. Ma meg el a kormányért és el Patyihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Itt vannak a képek. - tudom koszos az autó. Nem tetszik még mindig :D Jó a fogása meg tök jó hogy bőr illata van, de a szine nem tetszik. Marad a bizalom hogy majd besötétül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Pár hét és a kezed zsíroságától és a kosztól besötétül szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Itt vannak a képek. - tudom koszos az autó. Nem tetszik még mindig :lol: Jó a fogása meg tök jó hogy bőr illata van, de a szine nem tetszik. Marad a bizalom hogy majd besötétül... Persze! A döglött ló meg csak alszik? :D Érdekes, de máshol rögtön azt a színt adják amit a kedves vevő rendelt. "A krumplileves legyen krumplileves." :D Ilyet még nem is hallottam, hogy a sok pénzen megrendelt bőrkárpit bármely eleme a használat során színt váltana. Kopni kophat, kifényesedhet no de színt váltani? Sőt később tarka lesz? Szürke ahol nem taperolod, fogáspontokon meg fekete a kormány? És mintha vastagodott is volna. Bár lehet, hogy csak a szín teszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Picit talán vastagabb lett de annak csak örülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Picit talán vastagabb lett de annak csak örülök. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 ;) :D :D Hülye állat :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Hülye állat :D :lol: :D Most mé?Nem én írtam, te vótá! :) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Most mé?Nem én írtam, te vótá! :D :lol: :D Akkor teszek fel képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Akkor teszek fel képet :lol: Hajni hogy fog örülni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Akkor teszek fel képet :lol: Csak úgy kitenni közszemlére!? Előtte húzzál rá bőrt! :D Ja, és még valami: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ilyet még nem hallottam, hogy ami szürkés, az majd fekete lesz. Legfeljebb a kosztól. Én Pécsett csináltattam, és ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 A szép lett a tiéd :D Élőben azért nem ennyire kontrasztos csak ugye le lett vakuzva is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 A "fa" berakás szövet kárpittal nekem nem igazán jön be. A négyes osztású karima annál inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 nembajGellértlegközelebbjobbansikerül :D :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 nembajGellértlegközelebbjobbansikerül :D :lol: :D :) Nem szeretnék legközelebbet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Nem szeretnék legközelebbet. :lol: akkómaradszürke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 akkómaradszürke :lol: Marad :D Arra jó hogy aki kormányt akar bőröztetni tudja, hogy náluk ez a legsötétebb fekete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts