warwolf Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ma sikresen bebőrözték a kormányom ,a váltószoknyám, és a váltógombon található kopott műbőrt .A művelet kb. 1.5-2 órát vett igénybe, és átlagosan egy Astránál ha nincsenek extra igények, akkor 10-12e. ft-ból kijön.A művelet itt kecskemét-Kadafalván történt, a fiatalember munkáját országszerte ismerik, pl. Budapestről a taxisok hozzá járnak bőröztetni.Ottjártamkor olyan sportkormányokat bőröztek, amiket Olaszországból hoznak be, itt bebőrözik, majd Németországban pedig ellátják légzsákkal, és árulják.Minden típusba beszerelhetőek.Jópofa nagyon.Amúgy a kormány fogása nagyon kellemes, olyan nagyautós feeling.A kontakt: Seres Zoltán, Kecskemét-Kadafalva, Pécsváradi út 12. Tel. : 0620/2217501 Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 warwolf Engem érdekelne, bár ki kellene vonnom a forgalomból addig a verdát. Mert ugye kormány nélkül nehéz kanyarodni. Postával megoldható-e a művelet? Előre is köszönöm a tájékoztatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 warwolf Engem érdekelne, bár ki kellene vonnom a forgalomból addig a verdát. Mert ugye kormány nélkül nehéz kanyarodni. Postával megoldható-e a művelet? Előre is köszönöm a tájékoztatást. Sok megoldás létezik.Pl. veszel bontottan egy másik kormányt, és azt rakatod bele, mikor elkészült.A verda addig használható.Műxik a Posta is, de ha jön ismid errefelé, akkor még jobb lenne.Meg gyorsabb is. Ha pedig esetleg autóstól jössz el, akkor még direktebb a dolog. Szóval válassz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Még egy apróság, a kormányom légzsákos!Csak hogy legyen benne egy kis csavar is. Előttem egy Coopr S kormányát csinálta a srác, utánam pedig egy Mercedes E következett.Azaz újabb fajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Köszönöm az infót bár az anyagi korlátok csak az egyik lehetőséget engedik, vagy bőr, vagy másik kormány. Az én 'kerekem' sima (mindenütt) kétküllős, középendudálós, kerek. :lol: :lol: A vásárlásnál ez szempont volt, jobra-balra forgathatónak kellet lennie. :lol: Egy posta címet azért irhatnál, mert nem valószínü, hogy a közeljövőben arrafele vezetne az utam. Egyébként csak a kormány mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Nékem van eladó sima 3ágú kormány, ha esteleg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 A Lé és a Tudat összefüggésében, esetleg lehet róla beszélni. :roll: Esetleg bőrös? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 A Lé és a Tudat összefüggésében, esetleg lehet róla beszélni. :roll: Esetleg bőrös? :wink: Nem bőrös. Olyan, mint amik GSI-kben szokott lenni. Többit PÜ-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Csütörtökön megyek Kecsóra böröztetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Köszi de még egy kicsit korai az időpont. Nem vagyok felkészülve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ma sikresen bebőrözték a kormányom ,a váltószoknyám, és a váltógombon található kopott műbőrt .A művelet kb. 1.5-2 órát vett igénybe, és átlagosan egy Astránál ha nincsenek extra igények, akkor 10-12e. ft-ból kijön.A művelet itt kecskemét-Kadafalván történt, a fiatalember munkáját országszerte ismerik, pl. Budapestről a taxisok hozzá járnak bőröztetni.Ottjártamkor olyan sportkormányokat bőröztek, amiket Olaszországból hoznak be, itt bebőrözik, majd Németországban pedig ellátják légzsákkal, és árulják.Minden típusba beszerelhetőek.Jópofa nagyon.Amúgy a kormány fogása nagyon kellemes, olyan nagyautós feeling.ha valakit érdekel, akkor dobok kontaktot is. Leszedve vitted oda ezeket, vagy ott leszedték neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ott leszedték neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Nekem csak a kormányt kellene, azt hogyé csinálják? /légzsákos/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Fent írja: 10-12.000- Úgy tudom a megane klubnak 12.000 volt darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Fent írja: 10-12.000- Úgy tudom a megane klubnak 12.000 volt darabja. :shock: Az nem a kormány+ váltógomb+ váltószoknya együttes ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 De igen.Amúgy a Megane klubnak, és a Twingósoknak is 14e. pééz volt. A váltógombóc pedig nekem már nem a gyári, hanem olyan pofás kis sportváltógomóc!Az külön extra volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Wolfinak ingyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Köszi de még egy kicsit korai az időpont. Nem vagyok felkészülve. Sztem próbálj meg a Tomivel 1eztetni, mert akkor még a délután, v. este felé visszakaphatnád a kormányod! :lol: Bebőrözve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Az anyegin. Jön a karácsony, meg a gyerekeknek a szülinap. (2 decemberi, 1 januári) Ha tulleszünk az ünnepeken akkor már könyebben ugrálhatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 Az anyegin. Jön a karácsony, meg a gyerekeknek a szülinap. (2 decemberi, 1 januári) Ha tulleszünk az ünnepeken akkor már könyebben ugrálhatok. Ünnepek után is melózni fognak, szal nem vagy elkésve!Ha akkor, akkor akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Szóval ha valakinek kell börözés elvihetem a kormányt vagy mást! Holnap este el kell juttatni hozzám a dolgot meg a pénzt és este már meg is kapja! Nem mindegy hogy lemész és kifizeted a börözést + a benyát ami kb 4-5000! Jelezzétek ki akarja megcsináltatni! Telefonon 4-6000-ig mondták csak a kormányt. Ha kell valakinek írjon privben holnap délután 18:00-ig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 .A kontakt: Seres Zoltán, Kecskemét-Kadafalva, Pécsváradi út 12. Tel. : 0620/2217501 Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 :prayer: Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2005 :prayer: Köszönöm. Szívesen! :wink: Ezért is jó dolog a MOTE tagság. :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts