Gepard Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Gratula a megalakuláshoz, remélem hamarosan nőni fogtok ti is. Aztán majd megyünk oda is talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Gratula a megalakuláshoz, remélem hamarosan nőni fogtok ti is. Aztán majd megyünk oda is talira. Naná, hoyg jöttök, már intézem a szállást :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Gratula a megalakuláshoz, remélem hamarosan nőni fogtok ti is. Köszi a gartulációt. A szándék megvan, Opel is szaladgál bőven, így várható a létszám növekedése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Lehet, hogy nálatok Aug 20.-ára kellene majd valami nagyobb talit összehozni. Egybekötve a karnevállal, és akkor Gabi is megnézhetné a majorette-ket. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Lehet, hogy nálatok Aug 20.-ára kellene majd valami nagyobb talit összehozni. Egybekötve a karnevállal, és akkor Gabi is megnézhetné a majorette-ket. :blink: Én is így terveztem, de az ideiről már lekéstünk, mertt egy évvel előbb le van játszva a program!No meg amíg egyedül voltam, nagyon nem is szervezkedtem ilyen téren legalábbis :) Eddig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nem kellene a topic nevét megváltoztatni? Szeretettel meghívnám a társaságot magamhoz egy talira, de ez nem Debrecenben van. A "Debreceni szekció találkozói" névhez mit szóltok? És a meghíváshoz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nem kellene a topic nevét megváltoztatni? Szeretettel meghívnám a társaságot magamhoz egy talira, de ez nem Debrecenben van. A "Debreceni szekció találkozói" névhez mit szóltok? És a meghíváshoz? :blink: Vagy eygszerűen csak találkozók.... Írj időpontot, hogy mki elkezdje úgy alakítani a napirendjét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ez a hétvége nem jó. A jövő hét vége? Mondjuk 21-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ez a hétvége nem jó. A jövő hét vége? Mondjuk 21-e? Napszak függő a dolog...éjszakás leszek! Szóval reggeltől estig oké! :blink: Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Napszak függő a dolog...éjszakás leszek! Szóval reggeltől estig oké! :blink: Többiek? Nekem még akármi is lehet... Megpróbálom, de ne nagyon számítsatok rám. Ha beesek, ottleszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Él a meghívás a nem tagokra is? Mert akkor lehet beszervezek addigra egy régióbeli emberkét! :blink: Nálam valószínű működik a 21-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Mi??? Hol..???? Mikor.??? Ezt most nem fogtam... Holnap este jövök ,majd elolvasom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 2006. január 21. Polgár Eddig úgy tűnik ez a dátum, de majd Tamás mondja ki a végső szót, hizs ő a szervező :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ettől féltem!Január 21-én már megint nappalos vagyok. :blink: Én itt már csak levelező hallgató leszek lassan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Él a meghívás a nem tagokra is? Mert akkor lehet beszervezek addigra egy régióbeli emberkét! :) Igen, hozhatod. Ettől féltem!Január 21-én már megint nappalos vagyok. :blink: Én itt már csak levelező hallgató leszek lassan. :) A nappalos az mit jelent? Mikortól érnél rá? Ki mettől meddig ér rá? Én úgy este 7-8-ig :lol: Hányan leszünk? Mackósajt, te szoktad számolni a résztvevőket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Hányan leszünk? Mackósajt, te szoktad számolni a résztvevőket! Értettem a célzást! :blink: 2006. Január 21. Szombat, Polgár (a pontos címet SzaboT adja meg)Nyuszifül (ha jön)SzaboTvendég (Nyuszifül hozza....ha jön)MackosajtIldi (ha sikerül a fiúkat nagyszülőre bízni)Sörös Sanyi (ha tud jönni)..Megfelel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nem sok a "ha" ebben a listában??? Ha nem alkalmas az időpont, akkor áttehetjük máskorra is, nem gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nem sok a "ha" ebben a listában??? Ha nem alkalmas az időpont, akkor áttehetjük máskorra is, nem gond! Az én "ha"-m tényleg ha, vagy esetleg húzzatok ki. Nem biztos még, hogy hazautazom, és ha haza is megyek, nem biztos, hogy lesz szabadidőm. De ha minden összejön, akkor azt észreveszitek! :) És ha már sok a ha, akkor: Ha-ha-ha! :blink: 2006. Január 21. Szombat, Polgár (a pontos címet SzaboT adja meg)Nyuszifül (ha jön)SzaboTvendég (Nyuszifül hozza....ha jön)MackosajtIldi (ha sikerül a fiúkat nagyszülőre bízni)Sörös Sanyi (?).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nem sok a "ha" ebben a listában??? Ha nem alkalmas az időpont, akkor áttehetjük máskorra is, nem gond! Igen, valóban sok a ha! Mondjuk nekem eddig ez az egyik legalkalmasabb időpont! Következő hétvégén délutános vagyok...bár még mindig van szabim amit ki kéne venni...tavalyi! Nekem 8! Ti döntitek el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Csak azért mondom, hogy halasszuk el, ha ennyire bizonytalan, mert akkor úgy tervezem a napom. Ha nem tudtok jönni, akkor is van mit csinálnom a ház körül. Legfeljebb eltoljuk tavaszig és tartunk egy grill partit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Csak azért mondom, hogy halasszuk el, ha ennyire bizonytalan, mert akkor úgy tervezem a napom. Ha nem tudtok jönni, akkor is van mit csinálnom a ház körül. Legfeljebb eltoljuk tavaszig és tartunk egy grill partit. Nem rossz a tavaszi ötlet sem, de mindent megteszek, hogy most is be tudjak esni valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 nekem mindegy, csak időt írjatok, hogy hogy intézzem a dolgaimat Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 A cégem megoldotta a problémát. Szombat-vasárnap éves karbantartás lesz (ezt tudtam eddig is), ezért bent kell lennem (ezt most tudtam meg). :) Ha gondoljátok adok kulcsot a házhoz, de én nem tudok ott lenni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 A cégem megoldotta a problémát. Szombat-vasárnap éves karbantartás lesz (ezt tudtam eddig is), ezért bent kell lennem (ezt most tudtam meg). :) Ha gondoljátok adok kulcsot a házhoz, de én nem tudok ott lenni! :D Batta meg! Pedig már épp kezdett nekem minden összejönni! Nem baj, lesz még ott grillparti! (Szabot láttad már a Padlógáz c. filmet? Olyan grillpartiban is benne vagyok! ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Batta meg! Pedig már épp kezdett nekem minden összejönni! Nem baj, lesz még ott grillparti! (Szabot láttad már a Padlógáz c. filmet? Olyan grillpartiban is benne vagyok! :)) Még nem láttam a filmet, de megnézem! Engem is rendesen letört a dolog, de én vagyok a felelőse ezeknek a tesztereknek és most gond van velük, ezért "szeretnék" (azaz kötelező), ha én is részt vennék a karbantartáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts