Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Üdv minden debreceni opelesnek! Még mindig érvényes a csüt. 18 órától a főnixes talik? Egy ideje péntekenként délután 6 órától vannak de van aki már 5 körül ott szokott lenni bár sokan csak fél 7-7 fele érnek ki.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Egy ideje péntekenként délután 6 órától vannak de van aki már 5 körül ott szokott lenni bár sokan csak fél 7-7 fele érnek ki.. :D Sanci az aláírásodba még linket is tehecc :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Mikulás napi találkozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racsni Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Sanci az aláírásodba még linket is tehecc :-)) Ezek a villámtalik Főnix csarnok parkolójában szoktak lenni??? Mert akkor megyek én is, mint legfrissebb Opel tulaj. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ezek a villámtalik Főnix csarnok parkolójában szoktak lenni??? Mert akkor megyek én is, mint legfrissebb Opel tulaj. :excl: Vannak nagy talik, de sajnos innen nem nagyon szokott eljönni senki, mert ugye a Debreceni opeles klub nagyon fiatalokból áll, aztán mi meg már idős dolgozó emberek vagyunk, nem futja energiánkból a bulizásra, marhulásra. Pedig de jó is volt az........................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Lenne egy javaslatom szilveszteri bulira egy 70km-re lévő termálfürdő területén faházzal, csocsóasztallal, vacsival, stb. potpm áron. Ha érdekel valakit, akkor részletezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racsni Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Vannak nagy talik, de sajnos innen nem nagyon szokott eljönni senki, mert ugye a Debreceni opeles klub nagyon fiatalokból áll, aztán mi meg már idős dolgozó emberek vagyunk, nem futja energiánkból a bulizásra, marhulásra. Pedig de jó is volt az........................ Hát én sem az a kisiskolás kiscsóka vagyok!:excl: De a lazításra mindíg kell időt szakítani, mert könnyen elfásul az ember!:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Uraim! Ha már nem sikerült eljutnom a mikulás napi talira, amiért külön elnézéseteket kérem, mert ezerrel ígértem, hogy ott leszek, engedjétek meg, hogy meghívjalak benneteket holnap ( dec. 18.) estére, a Kaptár nevű helyre, ami Debrecenben, a Domb utcán található, ahol játszunk a szinte kizárólag saját számokat játszó, Referendum nevű zenekarommal. Kezdés 20.30 órakor. Az este másik fellépője a Jericho lesz, ők a saját szerzemények mellett klasszikus rockszámokat is játszanak ( Lord, P. Box, P. Mobil...).A belépő ára sajnos nem rajtam múlik, így 500 pénz lesz. Egy, a koncerten nem hallható dal előzetesnek: http://www.youtube.com/watch?v=C6G_k--8f48 Mindenkit várunk sok szeretettel! Üdv: Csab Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Uraim! Ha már nem sikerült eljutnom a mikulás napi talira, amiért külön elnézéseteket kérem, mert ezerrel ígértem, hogy ott leszek, engedjétek meg, hogy meghívjalak benneteket holnap ( dec. 18.) estére, a Kaptár nevű helyre, ami Debrecenben, a Domb utcán található, ahol játszunk a szinte kizárólag saját számokat játszó, Referendum nevű zenekarommal. Kezdés 20.30 órakor. Az este másik fellépője a Jericho lesz, ők a saját szerzemények mellett klasszikus rockszámokat is játszanak ( Lord, P. Box, P. Mobil...).A belépő ára sajnos nem rajtam múlik, így 500 pénz lesz. Egy, a koncerten nem hallható dal előzetesnek: http://www.youtube.com/watch?v=C6G_k--8f48 Mindenkit várunk sok szeretettel! Üdv: Csab Nagyon csábító, csak ne kellene vasárnap korán kellni :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Hétvégén volt valami találkozó Debrecenben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts