nyuszifül Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 2005. december 25. Karácsonyi Megatali!!!! 1. Nyuszifül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 2005. december 25. Karácsonyi Megatali!!!! 1. Nyuszifül 2. S.S. (sztárvendég :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Hello Olvasom hogy alakulóban van a debreceni találkozó! Engem is érdekelne és jó lenne ha össze lehetne hozni nem is gond ha csak páran lennénk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Hello Olvasom hogy alakulóban van a debreceni találkozó! Engem is érdekelne és jó lenne ha össze lehetne hozni nem is gond ha csak páran lennénk! :blink: 25-én mi mindenképpen összefutunk, szeretettel várunk!Írtam pü-t telefonszámmal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Karácsonyi debreceni megatali pontos idejével hogy állunk? javaslatok már vannak? (De, Du) Én a délelőttre szavaznék leginkább, de egyébként ahogy a többség ráér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 2005. december 25. Karácsonyi Megatali!!!! 1. Nyuszifül 2. S.S. (sztárvendég :blink:) 3. mackosajt (Manta tesztpilóta) 4. SzaboT (Manta tesztpilóta) 5. I_S ? 6. Luigi ? 7. ? Várunk mindenkit szeretettel... Csak szóljatok, hogy mikorra tudtok jönni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 SzaboT Manta tesztpilóta szolgálatra jelentkezik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 SzaboT Manta tesztpilóta szolgálatra jelentkezik! És mikorra tudsz ideérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Szerintem ok. De még írok ugyanis nekem már családom van nem tudom akarnak e valamit aznap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 És mikorra tudsz ideérni? Az attól függ. Ti hogy tervezitek? Ezt meg kellene beszélni, és én is úgy terveznék a családdal. + attól is függ, hogy hova megyünk (a Tesco parkolón kívül :blink: ). Néztétek már, hogy mi lesz nyitva 25-én? Valószínűleg kajálni is kellene valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Az attól függ. Ti hogy tervezitek? Ezt meg kellene beszélni, és én is úgy terveznék a családdal. + attól is függ, hogy hova megyünk (a Tesco parkolón kívül :blink: ). Néztétek már, hogy mi lesz nyitva 25-én? Valószínűleg kajálni is kellene valahol. Jogos.... MInt már írtam, lehet nem ide...non-stop boltok, mekdonáldsz, benyakutak...szerintem ezek lesznek csak...esetleg egy-két belvárosi kajálda...de annyira nem kék bemenni odáig. Vagy mégis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Nos, SzaboT-tal olyan felvetésünk van, hogy talán nekünk jobb lenne a délelőtt... Véleményeket, vagy még pontosabb időket kérünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Nos, SzaboT-tal olyan felvetésünk van, hogy talán nekünk jobb lenne a délelőtt... Véleményeket, vagy még pontosabb időket kérünk. Nekem is lehet, hogy jobb....mert akkor még du. ki tudunk ugrani valamelyik nagyihoz a Jézuska miatt. :blink: Amúgy az egész másnapra tolódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 nekem az a véleményem, hogy mivel Sanyi és Szabot, ti jöttök messzebbről, ti mondjátok, mikor és hol. Mi Lacival könnyen mozgunk itt helyben! Holnap igyekszem felhívni 1-2 helyet nyitva lesznek-e akkor. De ahogy hallom a belvárost kilőttétek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 nekem az a véleményem, hogy mivel Sanyi és Szabot, ti jöttök messzebbről, ti mondjátok, mikor és hol. Mi Lacival könnyen mozgunk itt helyben! Holnap igyekszem felhívni 1-2 helyet nyitva lesznek-e akkor. De ahogy hallom a belvárost kilőttétek Nincs az kilőve még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 2005. december 25. Karácsonyi Megatali!!!! De.10:00 Tesco-EW parkoló 1. Nyuszifül 2. S.S. (sztárvendég :blink:) 3. mackosajt (Manta tesztpilóta) 4. SzaboT (Manta tesztpilóta) 5. 6. . . . Ui: Minden résztvevő ajándékot kap!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nagyon remélem hogy el tudok menni? Hogyis lesz a Tesco után merre megyünk? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nagyon remélem hogy el tudok menni? Hogyis lesz a Tesco után merre megyünk? :blink: Még nem tudjuk, valószínűleg beülünk valahová.... abelvárososban, vagy...ahová ajánljátok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Még nem tudjuk, valószínűleg beülünk valahová.... abelvárososban, vagy...ahová ajánljátok :) Mondjuk a Mantába! :blink: Nekem a de 10 óra megfelelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Mondjuk a Mantába! :blink: Rendben SzaboT, de abba csak menet közben érdemes, mert fűtés benne nuku... :) (Öreg Opel sose kop el, de vannak hiányosságai; most folyik a tervezése egy szériában utángyártható fűtés hatékonyságát nagyban növelő bisz-basznak kifejezetten Mantába, de ez még a jövő zenéje.) Tehát azért a fagyhaláltól jó lenne megmenekülni valami kis vidám kocsmába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 n nem leszek ott, csak lélekben, mert családilag karácsony kocsi off. majd legközelebb, de akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 n nem leszek ott, csak lélekben, mert családilag karácsony kocsi off. majd legközelebb, de akkor... Akkor ezt meg is beszéltük :blink: Az ajándékodat majd elteszem, és akkor odadaom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Úgy látom....kezdünk beindulni. Ennek örülök, mert akkor ha jól sejtem, hamarosan tényleges is megalakulhatunk majd...mondjuk Január v. február környékén. Esetleg az évnyitón már ténylegesen csapatként is jelen lehetünk majd! :blink: :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Úgy látom....kezdünk beindulni. Ennek örülök, mert akkor ha jól sejtem, hamarosan tényleges is megalakulhatunk majd...mondjuk Január v. február környékén. Esetleg az évnyitón már ténylegesen csapatként is jelen lehetünk majd! :) :) B) :o Már alig várom, hogy talizhassak a csapattal Kecsón az évnyitón... :lol: :blink: Sajnos most 25-re nem tudok Debrecenbe menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Már alig várom, hogy talizhassak a csapattal Kecsón az évnyitón... :) :blink: Sajnos most 25-re nem tudok Debrecenbe menni. :) Gyere le 30-ára, megyünk koncertre, 31-én meg utcabálba, majd jövőre hazamész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts