Rics Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 BUÉK mindenkinek:) üdv Richárd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 A lehető legfagyosabb időpontban február 1.-jén lesz egy opeles tali, amire szívesen látunk mindenkit, hogy ki szervezi? Sokan :lol:) Még nincs meg a plakát, de már készül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Kedves Nagy Sándor! Sikeresen foglaltál a TorkosCsutortok.hu-n, így te garantáltan féláron ehetsz február 18-án. ----------------------------------------------------------------------- Étterem: Karikás Étterem Telefonszám: +36 (52) 359252 Időpont: 2009-02-18 18:00:00 Tartam: 90 perc Fő: 6 Dohányzó: nem Megjegyzés: -------------------------- Jó étvágyat kíván! TorkosCsutortok.hu - NetPincér.hu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aki szándékozik még jelentkezni a következő linken megteheti: Karikás Étterem asztalfoglalás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Kedves Nagy Sándor! Sikeresen foglaltál a TorkosCsutortok.hu-n, így te garantáltan féláron ehetsz február 18-án. ----------------------------------------------------------------------- Étterem: Karikás Étterem Telefonszám: +36 (52) 359252 Időpont: 2009-02-18 18:00:00 Tartam: 90 perc Fő: 6 Dohányzó: nem Megjegyzés: -------------------------- Jó étvágyat kíván! TorkosCsutortok.hu - NetPincér.hu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aki szándékozik még jelentkezni a következő linken megteheti: Karikás Étterem asztalfoglalás Állás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 softiék is jönnének (2 fő),szóval ha lehetséges,próbáld meg bővíteni a foglalást légyszíves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Emlékeztetnétek, amikor itt az idő? Mert el fogom felejteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Opel találkozó nem várható a közeljövőben a térségben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Opel találkozó nem várható a közeljövőben a térségben? Üdv! :rolleyes: Itt találod a találkozókkal kapcsolatos topicokat de egyébként Debrecenben minden pénteken 18 órától a Főnix parkolójában (rossz idő esetén a Fórum legfelső parkolójában) találod meg a cartársakat.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ma összefutottunk Endlossal ;) Ezt csak azért írtam, hogy legyen már valami életnek nevezett valami is itt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ma összefutottunk Endlossal ;) Ezt csak azért írtam, hogy legyen már valami életnek nevezett valami is itt :rolleyes: Itt valami képet akartál betenni? Lefotóztad a sarat, ami alatt az autóm is ott volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Üdv! :rolleyes: Itt találod a találkozókkal kapcsolatos topicokat de egyébként Debrecenben minden pénteken 18 órától a Főnix parkolójában (rossz idő esetén a Fórum legfelső parkolójában) találod meg a cartársakat.. :D Na úgy érzem oda a közeljövőben el kell, hogy menjek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Na úgy érzem oda a közeljövőben el kell, hogy menjek. :rolleyes: Hajrá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Nemrégiben összefutottam Csabi cartársunkkal (és persze barátnőjével) és azt beszélgettük, hogy össze lehetne már hozni valami kis szalonnasütés szerű kis találkozófélét ^_^ konkrét hely nincs, javaslat jöhet :P jelentkezők vannak-é rá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Nemrégiben összefutottam Csabi cartársunkkal (és persze barátnőjével) és azt beszélgettük, hogy össze lehetne már hozni valami kis szalonnasütés szerű kis találkozófélét ^_^ konkrét hely nincs, javaslat jöhet :P jelentkezők vannak-é rá? :D tessék kézbe venni a szervezést. Nekem a hétvégék általában nem jók, de mivel ugye a ház semmit nem haladt, mióta vásározunk, kihagyunk pár hétvégét, szal ha felrepül egy labda, akkor csapkodom. Most szombat Zsáka, vasárnap szabad. Utána Hortobágy, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 tessék kézbe venni a szervezést. Nekem a hétvégék általában nem jók, de mivel ugye a ház semmit nem haladt, mióta vásározunk, kihagyunk pár hétvégét, szal ha felrepül egy labda, akkor csapkodom. Most szombat Zsáka, vasárnap szabad. Utána Hortobágy, stb. Mi lesz Zsákán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Mi lesz Zsákán? Van ott egy Kastély, és abban lesz, vagyis annak a területén magyarok vására. A Magyarok Szövetsége rendezi, és általában ezekre engem hívni szoktak, mivel magyar találmányról van szó. Neked ez közel van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Van ott egy Kastély, és abban lesz, vagyis annak a területén magyarok vására. A Magyarok Szövetsége rendezi, és általában ezekre engem hívni szoktak, mivel magyar találmányról van szó. http://shp.hu/hpc/elemkepek/zsaka/zsaka117...01277196810.jpg Neked ez közel van? Annyira nem,csak ott lakik egy ismerősünk a kastély melletti utcában és szoktunk hozzájuk járni.Jó vásárt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Annyira nem,csak ott lakik egy ismerősünk a kastély melletti utcában és szoktunk hozzájuk járni.Jó vásárt! Kössze. Sanci amúgy meglátogatott anno egy Mikepércsi vásárban, bár nem tudom, jól érezte-e magát, de valami olyasmi lehet ez is, csak egy kicsit sűrűbb, kisebb helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Nem rossz találkacél Most volt Travelen egy boros műsor, és véletlenül pont Magyarországon forgatták, amerikai műsorvezetővel, és az ő kedvence ez a Bor volt, kíváncsi vagyok, milyen lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 tessék kézbe venni a szervezést. Nagyobb probléma ez a semmirevaló időjárás.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Nagyobb probléma ez a semmirevaló időjárás.. :D Anno a kadettklubban azért találtam ki a Tokaji talit, mert volt egy jó pince, ahova be akartalak titeket csábítani, mivel ugye egy borospince esőben is borospince ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Üdv. mint karcagi a volt karcagitol. jösz még idén karcagra valami vásárba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Üdv. mint karcagi a volt karcagitol. jösz még idén karcagra valami vásárba? Birkafőző feszten voltunk tavaly ott, de annyira negatív élmény volt, hogy szerintem ha fizetnek érte sem megyünk. Elfelejtettem már, hogy miért akartam onnan eljönni nagyon. Az embereket csak az érdekli, ami kajából, meg piából van. De rokonokhoz szoktam menni néha. El kéne nézni a berekfürdőbe is egyszer már, mert bár 12 évig ott éltem, sosem voltam még, ugye az kicsit kintebb esik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Üdv. mint karcagi a volt karcagitol. jösz még idén karcagra valami vásárba? Mesélj valamit magadról. Régóta vagy itt klubban? Ja ez másik chat topicba folytassuk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Üdv minden debreceni opelesnek! Még mindig érvényes a csüt. 18 órától a főnixes talik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts