Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

A lehető legfagyosabb időpontban február 1.-jén lesz egy opeles tali, amire szívesen látunk mindenkit, hogy ki szervezi? Sokan :lol:)

Még nincs meg a plakát, de már készül.

• 3 weeks later...
Elküldve

Kedves Nagy Sándor!

Sikeresen foglaltál a TorkosCsutortok.hu-n, így te garantáltan

féláron ehetsz február 18-án.

-----------------------------------------------------------------------

Étterem: Karikás Étterem

Telefonszám: +36 (52) 359252

Időpont: 2009-02-18 18:00:00

Tartam: 90 perc

Fő: 6

Dohányzó: nem

Megjegyzés:

--------------------------

Jó étvágyat kíván!

TorkosCsutortok.hu - NetPincér.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aki szándékozik még jelentkezni a következő linken megteheti: Karikás Étterem asztalfoglalás

Elküldve
Kedves Nagy Sándor!

Sikeresen foglaltál a TorkosCsutortok.hu-n, így te garantáltan

féláron ehetsz február 18-án.

-----------------------------------------------------------------------

Étterem: Karikás Étterem

Telefonszám: +36 (52) 359252

Időpont: 2009-02-18 18:00:00

Tartam: 90 perc

Fő: 6

Dohányzó: nem

Megjegyzés:

--------------------------

Jó étvágyat kíván!

TorkosCsutortok.hu - NetPincér.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aki szándékozik még jelentkezni a következő linken megteheti: Karikás Étterem asztalfoglalás

Állás?

• 3 months later...
Elküldve
Opel találkozó nem várható a közeljövőben a térségben?

Üdv! :rolleyes:

Itt találod a találkozókkal kapcsolatos topicokat de egyébként Debrecenben minden pénteken 18 órától a Főnix parkolójában (rossz idő esetén a Fórum legfelső parkolójában) találod meg a cartársakat.. ;)

Elküldve

Ma összefutottunk Endlossal ;)

Ezt csak azért írtam, hogy legyen már valami életnek nevezett valami is itt :rolleyes:

Elküldve
Ma összefutottunk Endlossal ;)

Ezt csak azért írtam, hogy legyen már valami életnek nevezett valami is itt :rolleyes:

Itt valami képet akartál betenni? Lefotóztad a sarat, ami alatt az autóm is ott volt?

Elküldve
Na úgy érzem oda a közeljövőben el kell, hogy menjek. :rolleyes:

Hajrá ;)

• 3 weeks later...
Elküldve

Nemrégiben összefutottam Csabi cartársunkkal (és persze barátnőjével) és azt beszélgettük, hogy össze lehetne már hozni valami kis szalonnasütés szerű kis találkozófélét ^_^ konkrét hely nincs, javaslat jöhet :P jelentkezők vannak-é rá? :D

Elküldve
Nemrégiben összefutottam Csabi cartársunkkal (és persze barátnőjével) és azt beszélgettük, hogy össze lehetne már hozni valami kis szalonnasütés szerű kis találkozófélét ^_^ konkrét hely nincs, javaslat jöhet :P jelentkezők vannak-é rá? :D

tessék kézbe venni a szervezést. Nekem a hétvégék általában nem jók, de mivel ugye a ház semmit nem haladt, mióta vásározunk, kihagyunk pár hétvégét, szal ha felrepül egy labda, akkor csapkodom. Most szombat Zsáka, vasárnap szabad. Utána Hortobágy, stb.

Elküldve
tessék kézbe venni a szervezést. Nekem a hétvégék általában nem jók, de mivel ugye a ház semmit nem haladt, mióta vásározunk, kihagyunk pár hétvégét, szal ha felrepül egy labda, akkor csapkodom. Most szombat Zsáka, vasárnap szabad. Utána Hortobágy, stb.

Mi lesz Zsákán?

Elküldve
Mi lesz Zsákán?

Van ott egy Kastély, és abban lesz, vagyis annak a területén magyarok vására. A Magyarok Szövetsége rendezi, és általában ezekre engem hívni szoktak, mivel magyar találmányról van szó.

zsaka11727554101277196810.jpg

Neked ez közel van?

Elküldve
Annyira nem,csak ott lakik egy ismerősünk

a kastély melletti utcában és szoktunk hozzájuk járni.Jó vásárt!

Kössze.

Sanci amúgy meglátogatott anno egy Mikepércsi vásárban, bár nem tudom, jól érezte-e magát, de valami olyasmi lehet ez is, csak egy kicsit sűrűbb, kisebb helyen.

Elküldve
tessék kézbe venni a szervezést.

Nagyobb probléma ez a semmirevaló időjárás.. :D

Elküldve
Nagyobb probléma ez a semmirevaló időjárás.. :D

Anno a kadettklubban azért találtam ki a Tokaji talit, mert volt egy jó pince, ahova be akartalak titeket csábítani, mivel ugye egy borospince esőben is borospince ^_^

• 2 weeks later...
Elküldve
Üdv. mint karcagi a volt karcagitol. jösz még idén karcagra valami vásárba?

Birkafőző feszten voltunk tavaly ott, de annyira negatív élmény volt, hogy szerintem ha fizetnek érte sem megyünk. Elfelejtettem már, hogy miért akartam onnan eljönni nagyon. Az embereket csak az érdekli, ami kajából, meg piából van.

De rokonokhoz szoktam menni néha. El kéne nézni a berekfürdőbe is egyszer már, mert bár 12 évig ott éltem, sosem voltam még, ugye az kicsit kintebb esik.

Elküldve
Üdv. mint karcagi a volt karcagitol. jösz még idén karcagra valami vásárba?

Mesélj valamit magadról. Régóta vagy itt klubban? Ja ez másik chat topicba folytassuk :rolleyes:

• 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.