Endlos Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Gondoltam belinkelem, amit a CHATbe írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Mikulás napi tali Debrecenben Ebbe a h.sz.-be írjátok be magatokat, ha jönni szeretnétek: #7109 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 "Ebbe a h.sz.-be írjátok be magatokat, ha jönni szeretnétek: " Persze oda csak az oda regisztráltak tudnak jelentkezni úgyhogy ne variáljuk már agyon a dolgokat :D szerintem mindegy ha itt iratkozik fel bárki aki szándékozik jelen lenni.. :) -------------------------------------------------------------------------------- Inkább bemásolom: Újra megrendezésre kerül a Debreceni Mikulás Találkozó! Eddig még csak a dátum a tisztázott, DECEMBER 6---->VASÁRNAP. : 1. Dénes 2. Petra és Zsoltibéka 3. HRR & Novy 4. Sanci és Katija (persze szokásosan ha minden adott :) ) 5. ... 6. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Újra megrendezésre kerül a Debreceni Mikulás Találkozó! Eddig még csak a dátum a tisztázott, DECEMBER 6---->VASÁRNAP. : 1. Dénes 2. Petra és Zsoltibéka 3. HRR & Novy 4. Sanci és Katija (persze szokásosan ha minden adott :) ) 5. Szergely 6. .... Hogy zajlik egy ilyen villám tali? Kell vinni valamit vagy elég ha ott vagyok? No meg a másik fontos kérdés. Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Ez nem egy szimpla "villám-tali" lesz hanem igencsak estig tartó -kedvtől és ráéréstől függően szerintem éjfélig is. :lol: Mit hozz magaddal? :D elsősorban magadat, ha van akkor a csajodat vagy feleségedet is hozhatod (gyerkőcöt is), némi lóvét (mert ugye azért kajálni is szoktunk :lol: ) meg a jókedvedet se hagyd otthon B) ennyi.. :) Hol? "Még csak a dátum tisztázott" :) Amint meglesznek a programok, stb egyből fel lesz ide téve... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ez nem egy szimpla "villám-tali" lesz hanem igencsak estig tartó -kedvtől és ráéréstől függően szerintem éjfélig is. :lol: Mit hozz magaddal? :D elsősorban magadat, ha van akkor a csajodat vagy feleségedet is hozhatod (gyerkőcöt is), némi lóvét (mert ugye azért kajálni is szoktunk :lol: ) meg a jókedvedet se hagyd otthon B) ennyi.. :) Hol? "Még csak a dátum tisztázott" :) Amint meglesznek a programok, stb egyből fel lesz ide téve... ;) Javaslom a Fórum P3 parkolóját talihelynek, és ott billiárdozni is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Javaslom a Fórum P3 parkolóját talihelynek, és ott billiárdozni is lehet. A fórumban hol van a parkoló, fent? Mert őszintén megvallom, még soha nem voltam ott a parkolóban. Mindig a Pláza melletti lakótelepi parkolóba megyek. Ott szólok havernak és hozza a mozgáskorlátozott kártyát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 A fórumban hol van a parkoló, fent? Mert őszintén megvallom, még soha nem voltam ott a parkolóban. Mindig a Pláza melletti lakótelepi parkolóba megyek. Ott szólok havernak és hozza a mozgáskorlátozott kártyát. :) Bemész a fórumba autóval, és az út, amin éppen gurulsz befelé, bevisz a fórum parkolójába. Ott van egy sorompó egy iszonyatosan éles kanyar után, megnyomod a gombot, ad egy kártyát, amit meg kell őrizni. Utána mész tovább, és nézed a kiírásokat. Amikor látod, hogy P2, akkor felmész a P2-re, a P2-n meg ott lesz,. hogy P3, és akkor felmész a P3-ra. 3 óra ingyenes, tehát nem kell félni attól hogy lehúznak, ha elérjük a 6órát, akkor meg ki is lehet állni, mert odakinnt ingyenes olyankor már mindenhol a városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Értem. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Értem. Köszi. Voltál talin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Voltál talin? Nem. A nagy nyáriról lemaradtam. Azon a héten vettem a démont. És csak vasárnap találtam rá a fórumra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nem. A nagy nyáriról lemaradtam. Azon a héten vettem a démont. És csak vasárnap találtam rá a fórumra. Én a tegnapi talira gondoltam. Ami a Sámsonin volt. Jó kis buli volt kb.50 autóval. Oppá most nézem csak, ide be sem linkeltem. Mackó neked sem jutott eszedbe? :-/// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Oppá most nézem csak, ide be sem linkeltem. :-/// Na szép. Amúgy nem voltam ott sem. Nem is hallottam róla. Lehet amúgy se mentem volna mert apum off R19ét on csináltuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Cartársak és hölgyeim! Hungarian Kadett Klub honlapjáról bemásolva: DECEMBER 6. VASÁRNAP DEBRECENI MIKULÁS TALÁLKOZÓ------------> PROGRAMOK, KEZDÉS Figyelem srácok! Nagyjából körvonalazódott a találkozó végleges menete ami a következő: 11:00-11:30: Találkozó az Electro World parkolójában. Cím:Debrecen, Kishegyesi utca. Eltéveszthetetlen mert a Tesco parkolójával van egybe építve. Utána ebéd a parkolóval szembeni Mc'Donalds-ban. Kaja után felvonulás az Egyetemig,ahol kocsilerakás után egy kis üdítő séta jön a Nagyerdőben. Ezek után kocsira szállunk és elmegyünk a tavalyi billiárdos helyünkre aminek pontos elhelyezkedését a Sanci tudja, így majd ő megy elől és ha szépen megkérjük le is foglal helyet számunkra.:) Utána átmegyünk a Fórumba enni (nagyon fincsi magyaros kajálda van ott de egyébként mindenfajta étel fellehető ha valakinek másra fájna a foga) a parkolási lehetőségek ott is adottak lesznek. Vacsora után egy rövid séta keretében pedig megnézzük a Debreceni Nagytemplomot és főteret mert addigra feldíszítik teljes karácsonyi pompába. A találkozó körülbelüli befejezésére este 9-10 óra között kerül sor. Programok közötti családias hangulatú beszélgetés,esetleges ismerkedés,és szigorúan politikamentes társalgás(mint tavaly is). Mikulás sapi hozatala ajánlott mindenkinek :) Remélem szép számban leszünk idén is és erősbítjük a Mikulás Találkozó tradícióját! Kérek mindenkit, hogy aki jön legyen szíves nevének felírásával jelezni, köszönöm! Várunk mindenkit sok szeretettel!!! További info: www.kadettklub.hu -találkozók topic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Cartársak és hölgyeim! Hungarian Kadett Klub honlapjáról bemásolva: DECEMBER 6. VASÁRNAP DEBRECENI MIKULÁS TALÁLKOZÓ------------> PROGRAMOK, KEZDÉS Várunk mindenkit sok szeretettel!!! További info: www.kadettklub.hu -találkozók topic. Úgy látom, felírtatok a kadettklubra, akkor ide már nem írom fel magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Cartársak és hölgyeim! Hungarian Kadett Klub honlapjáról bemásolva: DECEMBER 6. VASÁRNAP DEBRECENI MIKULÁS TALÁLKOZÓ------------> PROGRAMOK, KEZDÉS Várunk mindenkit sok szeretettel!!! További info: www.kadettklub.hu -találkozók topic. Akkor velük leszünk? Az itteni jelentkezési lista, hozzá lesz pászítva az övékhez? Mostanság eléggé be vagyok lámulva agyilag és nem tom hol tartunk. :huh: Valaki fel homályosíthatna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Akkor velük leszünk? Az itteni jelentkezési lista, hozzá lesz pászítva az övékhez? Mostanság eléggé be vagyok lámulva agyilag és nem tom hol tartunk. :huh: Valaki fel homályosíthatna. :lol: Te aztán komolyan nyomod :DDDDDDD (00:50) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Te aztán komolyan nyomod :DDDDDDD (00:50) Van ez így, hogy még se úgy mint ahogy. Néha elkap és csak 2-3 óra körül körül tudok vízszintesbe menni. De 6-7 körül már fent is vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Akkor velük leszünk? Az itteni jelentkezési lista, hozzá lesz pászítva az övékhez? Jah ;) már aki komolyan szándékozik eljönni :huh: sajnos tapasztalat, hogy "jövünk jövünk de a kismacska szült és a..." hagyjuk... :lol: Nem a lista a fontos hanem a tényleges jelenlét :angry: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Jah :angry: már aki komolyan szándékozik eljönni :huh: sajnos tapasztalat, hogy "jövünk jövünk de a kismacska szült és a..." hagyjuk... :lol: Nem a lista a fontos hanem a tényleges jelenlét :blink: :lol: :D Jól van. Köszönöm a választ. Eddig 99.9%, hogy ott leszek. Majd oda csapódok egy bandához, mivel új vagyok és senkit nem ismerek. De valahol biztos meglelem a helyem, kilógni nem fogok a többi Opelos közül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Ha nem lesz semmi gubanc én is csatlakozom a talihoz:) üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Jól van. Köszönöm a választ. Eddig 99.9%, hogy ott leszek. Majd oda csapódok egy bandához, mivel új vagyok és senkit nem ismerek. De valahol biztos meglelem a helyem, kilógni nem fogok a többi Opelos közül. :lol: Én azt csinálnám a helyedben, hogy utánanézegetnék, a jelentkezők közül, kinek milyen autója van, és így egy kis előnyhöz jutsz :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Sziasztok! Mizujság veletek milyen volt a debreceni tali?Sajnos szolgálatban voltam nem tudttam részt venni pedig vártam nagyon. Ha tudnátok valami jó meló helyet debrecenben szoljatok:) üdv Riccárdó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Szilveszter Debrecenben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts