mackosajt Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 27.-ére gondoltam, vagy karácsony másnapja 26, mert akkor senki sem mondhatja, hogy azért nem mentem, mert dolgoznom kellett :-DDDDDDDD (Berlina javaslata) Akár a Bingóban is csaphatnánk egy jó kis billiárdot, nekem lenne kedvem hozzá. khmm... szori, de délelőtti órákban tuti meló. Csak, hogy rácáfoljak. Amúgy 3-tól akár lehet is 27-én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 khmm... szori, de délelőtti órákban tuti meló. Csak, hogy rácáfoljak. Amúgy 3-tól akár lehet is 27-én Akkor meg van a kiindulási pontunk. Akinek nem jó, jelezze. 27.-e délután tali a jól fűtött plaza parkolóban? (ha nem lesz hideg, akkor TESCO is lehet talihely, (már csak a hagyományok miatt is) Aztán ha összejöttünk, meglátjuk, kinek van kedve CORA-ba, vagy Bingóba menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Majmolásnak tűnhet,de nem az: --------------------------------------------------------- Mikulás napi Kadett találka Debrecenben: --------------------------------------------------------- Megjelenés az összes borsodinak,szabolcsinak,hajdúságinak,és többi keletinek kötelező,a többi klubtagnak erősen ajánlott!!! Megjelenés mikulás sapkában! Helyet,pontos időt,prorgamokat később,egyelőre csak a dátumot mondom,hogy készüljön fel mindenki! Aki nem sapiban jön,azt elzavarjuk venni egyet. Szeretném,ha innen is minél többen megtisztelnétek a jelenlétetekkel,családdal is akár! Helyekben Ti vagytok jártasok,szerezzetek olyan kellemes helyet,ahol sok ember elcseveghet akár egy napot is. Minden csak rajtunk múlik,hogy szép napunk legyen. Sajnos itt nem soka vagyok,megpróbálok gyakrabban feljönni,de ha emailt irtok,az úgy a legjobb. Remélem szép számban leszünk,gyűjtök pár helyi illetőségüt is! Egy teljesen kikapcsoló,politika-munka,és stressz mentes találkozót szeretnék,és ebbe remélem segít minden résztvevő!Szervezők nincsenek,ötletgazdák vannak csak(Árpi és én),minden egyes tanácsot megfogadunk.Csináljuk úgy,hogy mindenkinek kellemes élmény maradjon ez a Mikulás... Hajrá felebarátaim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ettől függetlenűl szerveződhet a karácsonyi tali is,arra is vevő vagyok! Jobb két találkozó egy hónapba,mint 1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ettől függetlenűl szerveződhet a karácsonyi tali is,arra is vevő vagyok! Jobb két találkozó egy hónapba,mint 1 :) Továbbra is tartom, hogy ha nem vagytok túl igényesek, akkor nálam el lehet aludni néhány embernek. Be tudunk fűteni több helyiségben is, ha esetleg a földön polifómon alvás nem ijeszt meg. A szobában velünk együtt úgy 5 ember, a többi helyiséggel együtt (folyosók, stb.) úgy 13 ember fér el. De az már nagyon hálózsákigényes. A lenti szint padlója jéghideg :lol:, fent jó. Mellesleg Jani is, meg Árpi is jelezte, hogy eljönne a talira plusz 2-3 emberkével, haverokkal. Itt van egy lista erről a taliról másik fórumból: Mikulás napi Kadett találka Debrecenben: --------------------------------------------------------- - Árpi És párja + 3 barát - Berlina és Párja... - Endlos & Gyömbije - Seth & ... - Mackósajt & ... - Sanci & Párja? - autogaz és kedvese M@gdYca 2. fő - Nyusszantyú, és Tomancs az Indikán - Nagyon szeretném még ide felírni Corsika-t, és párját, Lujdzsit is szerintem mindeki szívesen látná HALLOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!! Esetleg ha 1-2 kecskeméti érdeklődő eljönne, bár mise megyünk sosem feléjük, úgyhogy az kuriózum lenne... Szuper program lenne, ha esne akkor is a hó: Kimegyünk hármashegyaljára konvojban, nagyon szuper kis túra, (nem offroad) letesszük az autókat a nagy kiülős résznél, és elsétálunk a kilátóhoz, ahol szánkózunk egyet :-DDDDDDDD Néhány szánkót be tudok szerezni, de aki tud, hozzon magával. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 ööö... inkább külön hsz-be írd be Zoli legközelebb, ne szerkesztéssel, mert csak lestem, hogy miről értesítesz, új hsz-t meg nem találtam. :lol: Picit nyomoznom kellett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 ööö... inkább külön hsz-be írd be Zoli legközelebb, ne szerkesztéssel, mert csak lestem, hogy miről értesítesz, új hsz-t meg nem találtam. :lol: Picit nyomoznom kellett. :lol: Igyexem a legkevesebb helyet elpocsékollni, kadettklubon így is offkirálynak tartanak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Igyexem a legkevesebb helyet elpocsékollni, kadettklubon így is offkirálynak tartanak Itt nem kell ettől félned. Asszem le vagy maradva tőlem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Mivel közeledik az időpont, szeretném, ha leírnátok az igényeiteket, ki mit szetretne enni, hol, mit szeretne játszani, mennyit bír sétálni, van-e szánkója, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Mivel közeledik az időpont, szeretném, ha leírnátok az igényeiteket, ki mit szetretne enni, hol, mit szeretne játszani, mennyit bír sétálni, van-e szánkója, stb. Eddig úgyis úgy néz ki,hogy a Caravannal megyünk,szóval a szánkó befér :lol: Márha lesz hó. Kaja mindegy,sétálni szeretünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok! Szivesen csatlakoznék én is, ha egy Ascona is elfér köztetek. :-) Helyileg pontosan hol lesz és mikor? KCSS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Üdv! Szívesen látunk! Időpont: 2008. december 6.-ika, 12:00 óra, helyszín: Tesco parkoló (*by Berlina) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Köszi! Érkezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Köszi! Érkezem! Mindenkinek QKK IDE kb.: #6058 ehhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Este mennem kell a dógozóba:-(, sajnos nem tudok túl sokáig maradni. Azért köszönöm. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 dec 6 tesco/electroworld parkoló, 12 óra pont jó lesz addigra fel is kelek ki tudok menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Én lehet kések valamennyit (munkaköri ártalom :lol: ) de majd egy "illetékest" megcsörgök efelől, hogy miújság. Seth! Ha esetleg elhoznád a neked nem kellő matrinyát megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Még ma beteszem az autóba különben elfelejtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Ok, köszi! Viszont kívánjatok jó esős időt mert ha jó lesz a klíma akkor egész hétvégén dolgoznom kell :lol: és akkor már kétséges a jelenlétem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Ok, köszi! Viszont kívánjatok jó esős időt mert ha jó lesz a klíma akkor egész hétvégén dolgoznom kell :lol: és akkor már kétséges a jelenlétem. :lol: Hát pedig nélküled el sem kezdjük :-(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Eddig még volt egy halvány kis esély,hogy szombaton ott tudok lenni ,de sajnos mára (rokoni program miatt)az is elszállt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Hát pedig nélküled el sem kezdjük :-(( Akkor legjobb esetben is várnotok kell délután 3-4 óráig mire odaérek. Mondom LEGJOBB esetben. más- adagolóprojekt megtörtént, szakít a verda nagyon. :P :P annyira, hogy asszonypajtit a poros álláson hagytam pandástól. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Eddig még volt egy halvány kis esély,hogy szombaton ott tudok lenni ,de sajnos mára (rokoni program miatt)az is elszállt! :PIgazolás teessék kérem behozni, táppénzespapírt, mindent. Pedig de kiprószáltam volna az autómatádat :-( Akkor legjobb esetben is várnotok kell délután 3-4 óráig mire odaérek. Mondom LEGJOBB esetben. más- adagolóprojekt megtörtént, szakít a verda nagyon. :lol: :P annyira, hogy asszonypajtit a poros álláson hagytam pandástól. :lol: :lol: :) Mi volt a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Na emberek, kkíváncsi vagyok, hányan leszünk. Bár ebben a nyálkás időben nem javasolnám az erdei sétát, inkább billiárdozzunk a Bingóban egyet helyette. Miccótok? Meg csocsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Naaa,meséljetek már,mi volt??? Képek is jöhetnek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts