hening Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 Szal akinek ezen van vmi korrigálni valója, szóljon, ha 2 napig nem szól, felteszem mindenhova, és akkor már nem lesz apelláta. Na jó azt is ki tudom javítani. Esetleg be írhatom a nevét a szervezők közé annak, aki szeretné telszámmal :-))http://endlos.hu/blicctokaj.jpg Bocs, hogy innen a távolból beleszólok, de a vectra, meg a corsa is "c" betűvel íródik. :lol: Márha nem direkt volt elírva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 Bocs, hogy innen a távolból beleszólok, de a vectra, meg a corsa is "c" betűvel íródik. :lol: Márha nem direkt volt elírva. :lol: iGYEKEZTEM SOK DOLOGT ELÍRNI, ASZITTEM VÁGÓ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 iGYEKEZTEM SOK DOLOGT ELÍRNI, ASZITTEM VÁGÓ :lol: Azt még észre sem vettem, hogy az astra "sz"-szel lett írva. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Én bennevagyok,de tűzzetek ki egy normális dátumot,hogy addig lehessen szervezkedni. Addig rákéne akkor kérdezni a rakamazi kempingbe,hogy hogysmint mennek az árak. Aktuális lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 andi ebben az időpontban nem tartózkodik majd errefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Úgy képzeltem, hogy mi lennénk a mag, tehát mivel eddig senki nem szólt hozzá semmien pozitívat, semmisnek tekintem a dologt. Esetlegesen egy 16.-17. dátumra sem kattan senki? Mackó, Berlina, Sanci, Szabot, hol vagytok ienkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 szerelek. egyelőre nem tudok érdemben nyilatkozni a dátumról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Üdv! A részvétemből látszik, hogy SzaboT el van havazva. :lol: Szeptember közepére szervezek egy talit, addig el leszek még tűnve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Endlos ecsém! Mondtam Debrecenbe,hogy itt nagyon ritkán járok.Részemről 17én dolgozom,de ha úgy gondoljátok,délután kettőtől ráérek,érünk. Ha van aki megszervezze,akkor minden okés. Én reggel 6tól este 7ig levegőt se nagyon tudok venni sajnos :lol: Aki eljönne,azt szívesen látjuk a borok hazájába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 SZEPTEMBER 20.-A SZOMBAT TOKAJ EDDIG 8 EMBER BIZTOSAN, MÉG 2 BIZONYTALANUL /eddig kadettklubosok/. Szerintem írjunk neveket. Endlos+ Gyömbije Sanci+párja Berlina+Petra MagdaÁrpi+talánpárja Meg kiismég? segítsetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Csak azért írom ezt az új hsz.-t, hogy elkőre kerüljön a helyes dátummal, mert az előző hszem is mai, de a régi dátummal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Sajnos nem látok a jövőbe de asszem jó lesz a 20.-a, a párosom részéről már kevésbé bár kb olyan szinten mint a részemről. Na majd megkérdem tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 20.-án nekem meló van.Sajnos így nem tudok/tudunk menni. Ráadásul most voltam szabin, meg vagyok táppénzen, mert beteg vagyok. Így nem is ugrálhatok, hogy 20.-a pedig nekem kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 20.-án nekem meló van.Sajnos így nem tudok/tudunk menni. Ráadásul most voltam szabin, meg vagyok táppénzen, mert beteg vagyok. Így nem is ugrálhatok, hogy 20.-a pedig nekem kell. <_< Szombati nap lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Látom azért megvan a jó régi lelkesedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Szombati nap lenne. folyamatos 3 műszakban nincs hétvége, csak szabadnap. <_< (Ráadásul egyelőre passz, hogy mi a bajom, vagyis nem tudom, meddig leszek Tp-n, és nem-e kell valami extra kezelés... 2 hete folyamatosan hőemelkedésem van, fogytam több kilót, időnként ráz a hideg.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Látom azért megvan a jó régi lelkesedés. Nem erről van szó, csak kevesen vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 folyamatos 3 műszakban nincs hétvége, csak szabadnap. <_< (Ráadásul egyelőre passz, hogy mi a bajom, vagyis nem tudom, meddig leszek Tp-n, és nem-e kell valami extra kezelés... 2 hete folyamatosan hőemelkedésem van, fogytam több kilót, időnként ráz a hideg.) Azért péntek délelőtt a teszkós mekibe még el tudtál menni,láttam a kocsit a parkolóban!(csak azért nem álltam meg mert siettünk a Kenézybe időre!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Azért péntek délelőtt a teszkós mekibe még el tudtál menni,láttam a kocsit a parkolóban!(csak azért nem álltam meg mert siettünk a Kenézybe időre!!) Tomi fiamnak( ő is itthon volt a héten, mert beteg volt ő is) meg lett ígérve, hogy ha jobban lesz, kap sültkrumplit. Épp teljesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Tomi fiamnak( ő is itthon volt a héten, mert beteg volt ő is) meg lett ígérve, hogy ha jobban lesz, kap sültkrumplit. Épp teljesítettem. Bocsáss meg, ha nem szeretnéd, ha ezt többenis látnád, akkor töröld nyugodtan. Apukáddal beszélgettem, és azt mondja, hogy nagyon fontos neked az autó, még tán a családoddal is kevesebbet foglalkozol a kelleténél amiatt. Neki az a véleménye az, hogy venned kéne egy kisfogyasztású 5személyes suzukit, vagy ChevyAveo-t, és a családot a középpontba helyezni. Hát nem nagyon tudtam mit mondani, bár én úgy érzem, mindenkinek kell egy hobby, ami által kimenekül kicsit a mexokott hétköznapokból, és a csaldái dolgokból. Felelősségteljes komoly családapaként én nem is várnám el tőled, hogy bármikor, bárhol megjelenj haverokkal, vagy ótóstalin. Na most ebben mi volt a poén, vagy tanulság? Hááááááááááááááát. Csak, hogy én megértelek :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Faternak vannak érdekes gondolatai. Ő mindig is ellenezte a vectrát. Ő kiskocsi mániás. Az igaz, hogy fogyasztásra nem épp ideális, de amikor beülünk mindannyian, és pakolható a csomagtartó, akkor a kisfogyasztású szusi érdekes volna a koffernyi csomagtérrel. Az meg, hogy mi van a középpontban, hát, meg lehet kérdezni a fiúkat is. <_< idén kevés talira sikerült pont ebből is kifolyólag eljutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Legutóbbi tali: Bár azt nem tudom, honnan kaptuk, csak megvan :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Az én művem... :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Az én művem... :huh: <_< Berlina elmehetne férfimanökennek nem? :-DDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Figyeeeeeeelj Endlooosz Felgyújtlak <_< :huh: Találtam parkolót,úgyhogy jöhet a Debreceni Opelclub teljes csoportja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts