nyuszifül Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Electro World :lol: De valszeg én érkezem úgyis utolsónak, szal majd fénykürttel, dudaszóval, őrölt csápolással jelezzétek, hogy te vaksi itt vagyunk. :lol: Bár remélem mackósajt majd megint rámtalál... :lol: Irány a chat!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Akkor tehát vasárnap(dec. 11.) délután 3 (15.00) óra, a TESCO-ELECTROWorld parkoló EW felőli oldala. Igyekszem ott lenni, csak azt nem ígérem, hogy végig ott leszek....chat-ban elmondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Akkor összefoglalva, mi 14:00-ra tudunk ott lenni a Tesco parkolóban az EW előtt. Fixálhatom az időpontot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Akkor összefoglalva, mi 14:00-ra tudunk ott lenni a Tesco parkolóban az EW előtt. Fixálhatom az időpontot? Majd én. :lol: December 11. 14.00 óra, Tesco-EW parkoló EW felőli oldal. 2. Opel Club, Debrecen Találkozó eddig: 1. Nyuszifül 2. Szabot 3. Mackosajt 4. ... 5. ... stb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 + SzaboT volt oldalborda Astra G-vel (ami nem zöld, hanem bordó, így nyuszifül is fellélegezhet :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 oké! most inkább ne offoljuk szét a topicot.. :lol: Tehát várjuk további környékbeli tagok jelentkezésést...vagy nem tagok, de lesznek. Időpont adott, jó lenne elfoglalni a teljes parkolót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 Nos, üdv mindenkinek az új fórumon... Tehát holnap, vasárnap(dec. 11) 14.00-kor lesz tali a Tesco-EW parkolóban az EW oldalán. MIndenkit várunk szeretettel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Köszönet minden résztvevőnek!!! Szabotéknak akik oylan messziről eljöttek, Mackósajtnak aki miattunk késett a munkából! Indul szekér, csak nehezen, de reméljük a többiek is végre idetalálnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Én holnap du. remélem betalálok Debrecenbe,ha nem lesz égig érő hó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Én holnap du. remélem betalálok Debrecenbe,ha nem lesz égig érő hó. :lol: Én dolgozok, de ha gondolod a Diószegi úton a Keleti ip-en megtalálsz. (A MAN Service-nél kell befordulni, és a bekötő út végén van a F.Kft.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nem mondom biztosra,hogy le tudok menni (nem szoktam felelőtlenül igérgetni) elég szoros az időnk,még a gyerkőcért is haza kell érnünk az oviba,minden esetre csörgök ha belefér az időbe. :lol: szia,mentem ,letelt a meló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nem mondom biztosra,hogy le tudok menni (nem szoktam felelőtlenül igérgetni) elég szoros az időnk,még a gyerkőcért is haza kell érnünk az oviba,minden esetre csörgök ha belefér az időbe. :lol: szia,mentem ,letelt a meló. :lol: ok, szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nem mondom biztosra,hogy le tudok menni (nem szoktam felelőtlenül igérgetni) elég szoros az időnk,még a gyerkőcért is haza kell érnünk az oviba,minden esetre csörgök ha belefér az időbe. :lol: szia,mentem ,letelt a meló. :lol: Nos, ez összejött. Csak Nyuszifülre nem jutott idő...Majd legközelebb! Majd ha kérdeznek, mesélünk...Oké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nos, az otthonlétem rövidre fog sikerülni karácsonykor. 24.-e délelőtt még, 26.-a éjszakáján már dolgozom. Úgyhogy én csak 25.-én tudlak titeket meglátogatni. Tudom, hogy mindenkinek ünnep az ünnep, ezért ha gondoljátok, ne csináljunk ilyen összegyűlős talit, majd a szekérbe pattanok, és mindenkit meglátogatok legfeljebb otthon. Vagy ahogy nektek jó. Vagy ha nemjó, majd megyek legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Szegénykém! Természetes, hogy szakítok rád időt, ha már iylen messzire eljössz!!!!Én egyébként sem szeretm ezt az ünnepet, szóval nálam nem gond. Várlak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Tehát eddig úgy néz ki, hogy meglátogat minket jézus földi helytartója....Sándor. Várunk szeretettel. Csak szólj, hogy mikor? hova? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 25.-én bármikor, bárhova, Debrecenben, ez a fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 25.-én bármikor, bárhova, Debrecenben, ez a fontos. Rendben, 25-e!!!!! Máris szólok a családnak, hogy akkor ne is számítsanak rám!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Sanyi,hozzánk is lejössz Keresztesre? :lol: :lol: ;) :D Söröznénk egy jót. :D :D Én 25.-én nemigen tudok bemenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Keresztest már nem mondom biztosa, de akár az is megtörténhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Csak viccőtem,nem várom én el,hogy még 55 km-t megtegyél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 A hétvége alatt majd' egy ezrest letekerek, 55 már meg sem kottyan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Úgy érzem, hogy 25-én fellelhető leszek Debrecenben... Addig fixáljuk, hogy pontosan hol és mikor. Csak fűtött hely legyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Na ja, a fűtött hely jó lenne, mert csak nagykabát fűtés van a kocsimban. :lol: Node mit találsz nyitva karácsony vasárnap? Egyébként a pontos időt és a helyet teljesen rátok bízom, de lehet, hogy egy telefonszámot kérek valakitől, és jó lenne, ha valaki lenne a felvezetőautóm, mert Debrecent nem nagyon ismerem. (De ami késik..) Ja, és ne feledjétek, amit ígértem, és azt se, hogy a Tesco és az Elektrworld sem lesz nyitva, és ott az a hatalmas parkoló, szóval Mantapower!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 És persze Corsapower! Remélem addig esik egy kis hó... Csak a rásegítés végett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts