Soma01 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Nekem majdnem mindegy. Úgy vagyok vele, hogy amit megbeszélünk. De én minél hamarabb szeretném. Nem tudom az ilyen talikat mennyivel hamarabb szokták el kezdeni szervezni, de nekem már a jövőhét vége is jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Üdv Nekem is mindegy,mikor lesz,de csak ha hétvégére tervezitek...tudjátok...az a fránya meló... Ha van valami konkrétum,szóljatok mailbe.Köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sziasztok! :lol: Na végre be tudtam jelentkezni egy jó adag szoftveres probléma után (Mikroszopjék alkottak), a jelszavas dilizésről meg ne is beszéljünk. Nos ha lenne találkozó valahol a közelben (drága a dízel én meg csóró vagyok fizetésig ;) B) ) én is mennék ha már ennyire belejöttünk Berlinával. B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ez a beszéd Sancikám B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Azt azért hozzátenném, hogy a drága apám a nagy kínkeservesen beszerzett gázolaj készletemet nullára dézsmálta ezért nem rugaszkodok hosszabb távra. A 200 literes hordómból jó esetben 1-2 decit se igen tudnék kicsurgatni, hogy a fene a kezét egye le B) A kútnál meg ingyen adják csak nem nekem, 10000ből 31 literre futotta. "Napelem-paneleket, nagy kapacitású kondenzátorokat valamint F Astrába építhető nagyteljesítményű elektromotort és a hozzá szükséges elektronikát keresek a kormány és a környezetvédők számlájára. "Nagyon sürgős" jeligére hozzám szállítással, lehetőleg beépítéssel..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Azt azért hozzátenném, hogy a drága apám a nagy kínkeservesen beszerzett gázolaj készletemet nullára dézsmálta ezért nem rugaszkodok hosszabb távra. A 200 literes hordómból jó esetben 1-2 decit se igen tudnék kicsurgatni, hogy a fene a kezét egye le B) A kútnál meg ingyen adják csak nem nekem, 10000ből 31 literre futotta. "Napelem-paneleket, nagy kapacitású kondenzátorokat valamint F Astrába építhető nagyteljesítményű elektromotort és a hozzá szükséges elektronikát keresek a kormány és a környezetvédők számlájára. "Nagyon sürgős" jeligére hozzám szállítással, lehetőleg beépítéssel..." ne mán pont ma gondolkoztam róla, hogy beleférne a vállalkozásomba elektromos autók kialakítása, és forgalmazása. Engedélyem is meglenne szakmámat illetően, és a találmányaim nagy része autóelektromos jellegű B) Nemrégen szélkerekekre kaptam majdnem egy szerződést, csakhát ez a fránya autótervezés elvezsi a figylememet minden fontos dologról, ami pénzt hozhatna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Berlina barátom felvetése: "Találkozó 1.-én a Veteránautó-kiállításon...". Hozzászólásom: Én benne vagyok, kérdés, hogy melyik elseje (Június vagy Július) és helyileg hol is lesz az? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Berlina barátom felvetése: "Találkozó 1.-én a Veteránautó-kiállításon...". Hozzászólásom: Én benne vagyok, kérdés, hogy melyik elseje (Június vagy Július) és helyileg hol is lesz az? B)Legközelebbi elseje, Nyiregyháza-Sóstó, és mi bittosan menünk. Akrnám én is linkelni, csak egy plakátot nem találok róla. Javaslatokaat kérek, hiogy hol fussunk össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Másodikán vizsgám B) Nekem sztem kilőve... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Bizony,június 1-én lesz,szeritem mi is lenézünk(eddig 80%).Ez egy vasárnapi nap,szóval szedje magát mindenki össze,már eltelt az év fele,és még nem volt egy nagyobb összejövetel.Ez türhetetlen B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a városon belül van -e vmi törzshely (parkoló vagy ilyesmi) ahol össze szoktatok esetleg jönni rendszeresen x - időnként? Mennyire zártak vagy látogathatók ezek a rendezvények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a városon belül van -e vmi törzshely (parkoló vagy ilyesmi) ahol össze szoktatok esetleg jönni rendszeresen x - időnként? Mennyire zártak vagy látogathatók ezek a rendezvények? Teljesen nyitottak, inkább nevezném kis baráti összejöveteleknek, mint rendezvényeknek, bárki szervezheti, nem kell megvárni a vezetők aktivizálását, mert többsége a klubtagoknak már nem iskolás, hanem családos 2-3 munkahellyel rendelkező emberkék, akiket nehéz időben összegyeztetni. Szóval, akármilyen ötleted van, szívesen fogadjuk ide, és a Chat topicba. Tutira lesz, aki elmegy, de minden alkalommal új emberkéket ismerhetsz meg, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Úgy ahogy mondod... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Szerintem akkor találkozzunk a nyíregyi állomás parkolójába közép-európai idő szerint 11 órakor,és onnan menjünk tovább. Elől majd az megy,aki tudja az utat (én nem B)) Jó lesz így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szerintem akkor találkozzunk a nyíregyi állomás parkolójába közép-európai idő szerint 11 órakor,és onnan menjünk tovább. Elől majd az megy,aki tudja az utat (én nem B)) Jó lesz így? Elvileg megyünk mi is...eddig még legalábbis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elvileg megyünk mi is...eddig még legalábbis Na azért B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Na azért B) május 31. Veterán Autó-Motor Kiállítás - Nyíregyháza-Sóstóhegy - - - Mikula László 20/220-0492 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 május 31. Veterán Autó-Motor Kiállítás - Nyíregyháza-Sóstóhegy - - - Mikula László 20/220-0492 Ájjááá máá!! Akkó mostan máá 31én lesz,nem 1én? Mert 31ike nekem nem jó...délig melózás vagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ájjááá máá!! Akkó mostan máá 31én lesz,nem 1én? Mert 31ike nekem nem jó...délig melózás vagyon... 2naposám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 2naposám Ne ijesztgessééé kis hiúzom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ne ijesztgessééé kis hiúzom B) Aszongya "hiúz..." Ááááááh... Ez jó volt B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Aszongya "hiúz..." Ááááááh... Ez jó volt :D :D :P Ésakkor Te még nem is tudod ennek a "hiúznak" a történetét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Asszem sokan érdeklődtek az utóbbi időben talik iránt, de azt nem tudják, hogy ahhoz, hogy tudjanak róla, ide fel kellene járniuk, mert valószínűleg nincs az az ember, aki mindenkit számon tudna tartani, és telefonálgatni. Szal egy tokaji borozódást ki vállalna be vmikor a júiusi hónapban? Ott egy éjszakát el kell töltenünk ahhoz, hogy józanul vezethessünk vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Asszem sokan érdeklődtek az utóbbi időben talik iránt, de azt nem tudják, hogy ahhoz, hogy tudjanak róla, ide fel kellene járniuk, mert valószínűleg nincs az az ember, aki mindenkit számon tudna tartani, és telefonálgatni. Szal egy tokaji borozódást ki vállalna be vmikor a júiusi hónapban? Ott egy éjszakát el kell töltenünk ahhoz, hogy józanul vezethessünk vissza. Asszem én bevállalnám /úgyis komálom a jófajta aszút/ feltéve ha addigra rám szakad a bank. Sajnos már úgy néz ki a helyzet, hogy lesegethetek valami másik meló után, holnap el kell zárnom a fűtést és innentől már tényleg nagy a baj... :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Milyen fűtést??Gondolom nem az otthonit, a gázkazánt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts