Sörös Sanyi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Ahogy gondolod, én meg majd igazodom. Legfeljebb nem megyek. :( 24. meló, 25, 26 otthon, 27. meg már megint meló, és a tervek szerint legalább fél évig megint nem megyek haza. Bár, a távolság miatt azt hiszem mostantól inkább csak látogató lennék Debrecenben, mint klubtag. Az "innen"-ből már ki is vettem. Szóval rám ne nagyon számítsatok. Ha nem jó a 25., akkor nyugodtan legyen máskor. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Nekem vagy jó lesz az időpont, amiben sikerül kiegyeznetek, vagy nem. Ne vegyetek egyelőre számításba, mert most a kollégákon, és az anyagon múlik minden, mert biza lehet hogy 25-26 még melózni kell, és délután, ha jól emlékszem. És mivel most táppénzen vagyok, így eleve hátrébb kerül az én kérésem a szabadnapokat illetően. Szóval javasoljatok időpontot, hogy Nyuszi is tudjon szervezni. Ja és Tamás is levéshetné ide az ő javaslatát, hogy azt is lássuk. thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Én karácsonykor meló szempontjából szabad vagyok,a családi programok egyeztetése folyamatban van(kemény dió....2 nap alatt 4 helyre menni)! Esetleg karácsony után???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 én személy szerint a januárt támogatnám,mert ugye december általában mindenkinek húzós. viszont azt is szeretném,hogy a távolabbi tagok is együtt legyenek... :( javaslatom: január,egy vacsora mint tavaly Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Sziasztok! Mi is benne vagyunk valamilyen év(ad)záró találkozóba,csak előtte szóljatok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Sziasztok! Mi is szívesen mennénk majd hozzátok! A dec. 25. viszont biztos, hogy nem jó nekünk, inkább 26. Vagy máskor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Rendben akkor a szokásos karácsonyi tali lefújva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Rendben akkor a szokásos karácsonyi tali lefújva Lehet,hogy butaság, amit most rok, de ha mindenkinek meg lenne együtt a telszáma egY nem túl publikus helyen, (ha még nincs), akkor lehetne ilyen konferenciahivás keretén belül felhivni egymást, amikor eljön az idő. Szentem jó buli lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Mindenki saját privát telefonja elég biztos hely? :( Akiét még nem tudod, attól pü-ben elkérheted. ;) Nekem is húzós a Dec 25. Én is az évfordulós vacsira szavazok januárban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Mindenki saját privát telefonja elég biztos hely? :( Akiét még nem tudod, attól pü-ben elkérheted. ;) Nekem is húzós a Dec 25. Én is az évfordulós vacsira szavazok januárban. Mondjuk 25.-én , vagy 26.-án este már szabadok leszünk, mert ugye akáérhova megyünk, ott nem leszünk estig, úgyhogy én majd megeresztek egy telcsisorozatot annak, akinek tudom a számát, bár most problémás, mert a telcsivel együtt eladtam a telcsiszámaimat is, megvan, csak még nem tudam erre a telcsire feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Mivel csekély érdeklődés mutatkozott, én már úgy szerveztem a programot, hogy a családdal töltöm a napokat, egyiket itthon, másik napot vidéken, szóval részemről végérvényesen lemondva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Endlos! 25.-ét nem tudom, 26.-án délután semmiképp se hívj, mert melózni fogok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Ha szeretnétek a január is jó, de úgy néz ki, hogy nekem a 2 ünnep köze is jó 26-29. Később megyünk pestre is, meg Kaposvárra is a tervezettnél. Ami jó, mert kicsit itthon is kell pihizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Sziasztok! Én még csak most csöppentem ide pedig opelos vagyok én is 1 ideje. Ha terveztek találkozókat szivesen résztvennék vagy vennénk kedvesemmel. Köszi szépen előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Legytek üdvözölve,bármikor szívesen látunk benneteket(is)! :lol: Nézegessétek a fórumot,mert itt aztán rengeteg érdekes,hasznos dolog van!!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Fiúk! Lányok! kéne egy villám vagy nagyobb talit tartanunk! Olyan helyen, ahol jó, és rossz idő esetén sem vagyunk gondban, valamint a közelben kajálni is lehet. Mit szólnátok egy Malompark-os talihoz? Ott lehet kint is állni, vagy lent a mélygarázsban, és van kaja is. Meg lehet kötegelőt is kapni, ha szerelni akarunk. Amolyan mini Lurdy. Csak mozi nincs. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 villámgyorsan sikerült találkoznunk Astradokival és párjával. :huh: remélem nem rémisztettük el őket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 villámgyorsan sikerült találkoznunk Astradokival és párjával. :lol: remélem nem rémisztettük el őket. :) Akkor azért nem válaszolt a PÜ-mre. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Henning írj üzit msnre:astradoki1.6@hotmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Fiúk! Lányok! kéne egy villám vagy nagyobb talit tartanunk! Olyan helyen, ahol jó, és rossz idő esetén sem vagyunk gondban, valamint a közelben kajálni is lehet. Mit szólnátok egy Malompark-os talihoz? Ott lehet kint is állni, vagy lent a mélygarázsban, és van kaja is. Meg lehet kötegelőt is kapni, ha szerelni akarunk. Amolyan mini Lurdy. Csak mozi nincs. :huh: Ha kész lesz az autóm majd egyszer én is elnézek egy ilyen minitalira, a malompark tökéletes is lenne, a mélygarázs részen az utolsó 1-2 sor úgyis üres sokszor :lol: Esetleg lehetne gyorsulni is ha van vmi félreeső atombiztos hely :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 mélygarázst sajna hamar bezárják :huh: seth,ha gyorsulni akarsz,akkor másfelé kell keresgélj,nem a malompark környékén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 mit jelent a hamar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 nem emlékszem pontosan,de 19-20 körül. korábban nyitva volt éjszaka is,de pár éve változtattak ezen.és van egy olyan sejtésem,hogy az autóstali miatt,mert párszor voltunk lent :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a mosó H-szo 21-ig van nyitva. vasárnap 19-ig. Akkor elvileg addig minima nyitva van. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 az lehet,korábban nem volt még mosó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts