Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Részemről okés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Süssünk, főzzünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Süssünk, főzzünk! :) Süssél, főzzél B) én nem értek hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Énsenem. De hozzávalókat meg tudom vásárolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Abszolút villámtali 2007.07.20. Pénteken úton Szlovákiába az M1-es autópályán félreálltam egy pihenőbe amikor egy sötétszinű Audi, tetején kék villogóval szirénázott egyet.Siet, gondoltam de pár pillanattal később csörög a telefonom és mit látok a kijelzőn "Kiccsikó". Épp váltottunk pár szót mert néhánykilóméterrel arrébb tankolni is megálltam.Ott egy szabad kútfej gondoltam s ekkor betolat elém az Audi.Kiszáll belőle a nagyon fess nagyon magas nagyon mosolygós Gyuri pajtásunk.Gyerekek,vasaltnadrág,fehéring nyakkendő rolleyes.gif hihetetlen de mégis csak Ő volt. Telerakta az Audit és már rohantak is tovább mindenkit üdvözöl általam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július21, 2007 Megoszt Elküldve Július21, 2007 Pedig nem is tervezgettük egy hétig mégis összejött és nekem lett egy jó napom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Abszolút villámtali 2007.07.20. Pénteken úton Szlovákiába az M1-es autópályán félreálltam egy pihenőbe amikor egy sötétszinű Audi, tetején kék villogóval szirénázott egyet.Siet, gondoltam de pár pillanattal később csörög a telefonom és mit látok a kijelzőn "Kiccsikó". Épp váltottunk pár szót mert néhánykilóméterrel arrébb tankolni is megálltam.Ott egy szabad kútfej gondoltam s ekkor betolat elém az Audi.Kiszáll belőle a nagyon fess nagyon magas nagyon mosolygós Gyuri pajtásunk.Gyerekek,vasaltnadrág,fehéring nyakkendő rolleyes.gif hihetetlen de mégis csak Ő volt. Telerakta az Audit és már rohantak is tovább mindenkit üdvözöl általam. Sziasztok! Pontosan így volt, jó volt veled ílyen véletlenűl találkozni, a szirénára visszatérve láttam mind két autótokat a parkolóban, menetközben ezért szirénáztam rátok, legközelebb ha nehezen indul a kocsid szólj és azonnal ott vok!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 :) Audis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Olvasom a fórumot látom Nyuszinak segítség kell.Mivel éppen volt raktáron egy "ügyfélbarát biztosítós "ismerősöm gondoltam összehozom a két csajszit mert kedves barátnőm Rixi is csaj /ki hinné ezzel a névvel mi?/ Szóval elétártam Andi problémáját s Ő szivesen segít neki a bajban ha kell és adott egy névjegykártyát.Na ekkor kezdődött a tali terve Nyuszival, felhívtam és egyeztettünk, bár először árnyékra mozdultam mert rossz címre mentem de aztán mégis összejött a találkozó. Beszélgettünk egy jót és persze átadtam a névjegykártyát is. A legjobb az volt az egészben, hogy Nyuszit megint nevetni láttam. :) A dolog érdekessége, hogy Rixi is Opel tulaj és isssssszonyatosan jól csocsózik s ha végre lenne egy értelmes tali szivesen eljönne a párjával. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Akkor mintha az rémlene, Sanyi bácsi 3-án a városunkban tartózkodik, mit szólnátok, egy pizzához, vagy fagyihoz a főtéren vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Én benne vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 eddig részemről is okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 nekem is jóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Én is szivesen találkoznék azzal az mberrel, akinek szülőfaluja felkerült kicsin hazánk nem tul elismert de ugyanakkor mégiscsak említésre méltó rekord listás városkái közé.Mégpedig az évszázadban mért legmagasabb nappali hőmérséklet rekordjával. :) Annális inkább kedvemre való lenne a találkozás Sanyi pajtásunkkal, mert számos közös vonásunk lévén, / a sör a nők és az opel szeretete, hogy csak a legfontosabbakat említsem / igencsak mélyreható és tartalmas beszélgetés várható.Nemutolsó sorban eme találkozóval elérném a csapat villámtalálkozói rekordját is mivel a mai napon sikeres találkozót bonyolítottam le SzaboT pajtival is. Ugyanis munkám a Tiszaparti nagyvárosba szólított s nem hagyhattam ki egy rövidke talit Tomival.Bár megfizettem a fejpénzt de azért jó volt látni annyi hosszú hónap után. Ha sikerül pénteken összefutnunk akkor elérem az 5. villámtalit negésszen egy hónap alatt s ez szerintem elismerésre méltó. B) Na de félre a tréfával! Remélve hogy nem leszek távolabb mint a megyehatár szivesen résztvennék pizza vagy fagyi evésben feltéve ha nem egy pizzát eszünk,hanem egy -egy pizzát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 No, akkor ebből már biztos lesz valami! :) Akkor amíg ti dolgoztok, addig elténfergek Debrecenben, aztán ha végeztek, össszefutunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Öt óra körüli időpont mennyire megfelelő?vagy legyen hamarabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 én a hamarabbra szavazok, ha Sanyinak is megfelel, mert a fiúkat péntek este rakjuk le anyuméknál, hogy szombaton időben tudjunk indulni Szelidre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Akkor esetleg ha javasolnál egy időpontot, meglátjuk kinek jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 délután 3? esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 délután 3? esetleg? szerintem vagyunk egy páran akik dolgoznak még pénteken, én ezért javasoltam a meló utáni időszakot, de attól ti még gyűljetek, mi meg csatlakozunk akkor később...ti meg mad szóltok merre vagytok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Ha Sanyi hamarabb végez a klinikán, akkor onnantól én vállalhatok "pesztrát" :) B) A többi meg már részlet kérdés, hogy ki meddig dolgozik, és akkor folyamatosan növekvő tömeggé válunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Részemről 5 óra a kezdés, egyelőre jelezzétek merre lesztek, és akkor mki odatalál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 A többi meg már részlet kérdés, hogy ki meddig dolgozik, és akkor folyamatosan növekvő tömeggé válunk. B) nekem meg 14:56 ra gördül be a vonatom a pályaudvarra :) meglepetés akart lenni de Sanyinak úgyis mondtam ma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 akkor mehet eléd mondjuk egy vectra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Kicsit távoli még a dolog, de a társaságot ismerve azt hiszem nem árt időben elkezdeni a szervezést. Berlinával felvetettük anno, egy bortúra lehetőségét, ha nem is szervezett szüreti mulatságra megyünk, hanem csak úgy mindenképpen jó lenne egy megközelítő időpontot belőni, hogy mki úgy intézhesse, hogy ott lehessen. A családosok nyugodtan tervezzenek gyerkőcökkel is szerintem, majd úgy alakítjuk a napközbeni programot, hogy ők is jól érezzék magukat. És persze annak örülnék, ha minél többen ott lennétek. Mire visszajövök remélem alakul az időpont kérdés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts