szabot Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Srácok, vasárnap bevinném a naptárakat. Ki mikor ér rá, mert úgy időzítenék. Én a délutánt preferálnám. Próbáljatok minél többen elszakadni, és beszéljük át, hogy hol tartunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 vásárnap megfelel bármikor, mert szabadnapot vettem ki, hogy az évnyitóról ne kelljen hajtani haza 1000-rel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Sziasztok most már én is fen vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Jonny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Vasárnap kinek jó? Nekem Május 7-től lenne jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 2007.05.06. 17:00 Híd kávézó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Benne lennék egy lájtosabb, billiárdozós, csocsózós esti taliba vmeik pénteken, lazulni is kell azért néha, megérdemeljük. Persze közben ha vkinek esézbe jut vmi a talival kapcs, azt lehet bedobni közösbe, legalábbb egy ien nem ártana a tali előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Nálam a talik egy időre kilőve. Szerdától 12-zök, még holnap és holnapután is. Azután hétfőn kezdem előlről, csak éjszakában... Max meglátogathattok. A cégnél, mert lassan odaköltözök. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 biliárdos estben benne vagyok,csak sajna jövő héten alig leszek itt. cégesbuli rlz :mellow: SzaboT mikor jössz be? a héten gondolom akkor már nem.csak azért,hogy a tudodmit odaadjam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 biliárdos estben benne vagyok,csak sajna jövő héten alig leszek itt. cégesbuli rlz :mellow: SzaboT mikor jössz be? a héten gondolom akkor már nem.csak azért,hogy a tudodmit odaadjam :rolleyes: Szerdáig lesz hajtás, utána elvileg visszaállunk a normál tempóba. Addig még jövök és megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Szerdáig lesz hajtás, utána elvileg visszaállunk a normál tempóba. Addig még jövök és megbeszéljük. Hétköznap is billiárdozhatunk. (sőt nekem jobb is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Sanyi jelezte hogy a szombati nap jó lenne neki megbeszélésre, Ez a nap jó Attilának is a mantásnak, szóval szeretném, ha minél többen lennénk.És valaki lenne a sofőröm... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Aznap nekem már csak a délelőtt a jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Üdvözletem küldöm a túrkevei könyvtárból! A szombat délelőtt nekem csodás, de ráérek egész nap, tehát soffőri állást egész napra vállalni tudok! Feltéve, ha a kishölgy nem szégyelli a Suzuki anyósülését. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Akkor szombat délelőtt. Úgy intézem, hogy jó legyen, mert van mit megbeszélnünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 ha a szombat délelőtt valóban dél előtt,akkor úgy néz ki,hogy nekem is jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 akkor szombat 10.00 és akkor lesz időnk mindenre, kimenni a majorba is, jön Attila is, megnézi a termet, meg akkor nézelődünk, ez így megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Nekem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 időpont elfogadva. a szokott helyen gyűlünk össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 időpont elfogadva. a szokott helyen gyűlünk össze? EW-t hanyagolnám ha lehet egy ideig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Azzal szemben a meki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Azzal szemben a meki? Hajjajj, nekem meg családi progi van, már 2 hete meghívtak kishugom ovisballagására, és hát illene elmenni, csak az a helyzet, hogy inkább lennék veletek :-(( Nem ceretem az ien hiábavaló felhajtáskat (saját ballagásomra sem akartam elmenni :-)) Ez pont reggel 10kor kezdődik, utána meg ugye hortobágyi bogártali szombat vasárnap, oda csak néhány órára megyünk, de azért illik megjelenni. Amúgy az a srác szervezi, aki az autómatricát csinálta, minden évben van egy ien, és ez is országos. Bár sokkal kevésbé komolyan szervezett, mint a miénk, ide az jön el, aki gondolja, mindenki tudja, mikor van, nincs senki hívva, ott van a bogarasok honlapján, és vmi 500ft belépő van, de csak sátorozás esetén, bár ott is van medence. Kiderült, hogy Bogika nagyon számít ránk, mert más rokon nem lesz, mindneki messze lakik. :-(( Nembaj, majd elmesélitek, mi volt, meghallgattam Attila hangcuccát, nem is gyenge :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Srácok, csütörtökön ha már úgyis sokan együtt leszünk, megkérném a többieket is, akik nem alszanak nálam, hogy egy röpke szavazás erejéig jelenjenek meg. Néhányan már elküldtétek ugyan a voksotokat, de mégis jobb ezt személyesen. Illetve akkor helyben meg is ejthetjük a régióvezetői választást is, mert úgy gondolom ha esetleg valamelyikőtök kedvet kapott hozzá, és bizalmat kap a többiektől, vagy már nem akartok engem látni a vezetői poszton, akkor szívesesen átadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Srácok, csütörtökön ha már úgyis sokan együtt leszünk, megkérném a többieket is, akik nem alszanak nálam, hogy egy röpke szavazás erejéig jelenjenek meg. Néhányan már elküldtétek ugyan a voksotokat, de mégis jobb ezt személyesen. Illetve akkor helyben meg is ejthetjük a régióvezetői választást is, mert úgy gondolom ha esetleg valamelyikőtök kedvet kapott hozzá, és bizalmat kap a többiektől, vagy már nem akartok engem látni a vezetői poszton, akkor szívesesen átadom. Csütörtökön hol, és mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 HOBitesó néző villámtali, ma nálam 19.00 kor István út 49. Aki a pólóját át akarja venni, hozza a rávalót is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 HOBitesó néző villámtali, ma nálam 19.00 kor István út 49. Aki a pólóját át akarja venni, hozza a rávalót is!!! Szal csütörtökön ráérek, de kéne vmi konkrét, nos akkor most bekapcsolva van telefon, ha vkinek vmi kell segítség, iesmi. (javítás csütörtökön) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts