adorjant Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 szombat nekem is stornó :unsure: egész hétvégén meló van,ráadásul vasárnap estig kész kell legyek :rolleyes: pedig egy lazulós taliban benne lennék :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Akkor eddig péntek...nekem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Én péntek-szombat szabin leszek (legalábbis szerintem...), szal nekem okés mindkettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 akkor péntek... lécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 akkor péntek... lécci Legyen. És most már a kijelzőket is viszem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 :rolleyes: már teljesen el is felejtettem őket. :mellow: szóval akkor péntek hány óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 :rolleyes: már teljesen el is felejtettem őket. :mellow: szóval akkor péntek hány óra? Ez tőletek függ. Én - elvileg - nem melózok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 2007.04.20 17.00????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 nekem oké. 21.00-ig érek majd rá. szal 4 óra alatt csak sikerül megbeszéljük a még kérdéses dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Ok. Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 miklós utca 18. ha jól értettem a korábban elhangzottakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 miklós utca 18. ha jól értettem a korábban elhangzottakat. Meglátogattuk a hangtechnikás srácot. Eléggé profi cuccai vannak, és kb fele áron adja bérbe, mint egy átlagos üzlet. Jó részletesen kibeszéltünk mindent, szal holnap lesz mit mesélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Srácok, lehet kések, mert megyek még a Klinikára!De igyekszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Nemsokára indulok Db-be, hogy beszéljek a Szuperautós sráccal és viszek szórólapokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Srácok, SOS tali kellene, a feladatok leosztásához! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 mikor? mert ma érek csak rá délután, utána csak délelőtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Én most nem tudok bemenni. Osszátok ki rám, amit tudok csinálni és szóljatok pü-ben vagy msn-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 délutánonként elvileg ráérek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Megkérnék mindenkit!!!!!!, hogy a hosszú hétvége tiszteletére egy napot szánjon rám, mert alig maradt hétvége a taliig a helyszíni szemlének, és egyebek, + a tali előtti héten Devilék lesznek kint, akkor max ötletgyűjtés címén tudunk nézelődni :rolleyes: Javaslatokat várok, mikor jó a tali nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 nekem szombat lenne a legideálisabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 A hosszú hétvége számomra dolgosan telik. délelőtt érek csak rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Nekem a naptárak elkészülésétől függ. 2x nem mennék be, ha lehetséges... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Vasárnap kinek jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Nekem a Vasárnap mindigis jó nap volt.Szerettem azokat a másnapos vasárnapokat mert olyan csak egy van a héten.A hétfő az már nem kafa mert a vasárnapi másnapokat mindig egy kis ivással ütöttem el és így a hétfő is másnapos lett de a hétfői másnap nem olyan Assssztat nerm szeretem .Még a szombat az a nap amit szeretek de a vasárnap az mindernnél jobb nap. szóval nekem jó nap a vasárnap :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Én jobban szeretném a szomabt estét, vagy bármeik későbbi estét, úgy 6 után. Nya mivel mostmár vasárnap van, ezért lehet szó a vasárnap estéről, 6 óra felé? De ha vikendbe mentek, oda nem hiszem, hogy megyek, mert ugye az nappal van. Akármeik napról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts