mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Szóval értsem úgy, hogy 9-e délutántól már valszeg 3-an lennénk min. a talin? Izé, látom nyuszifül esetleg szolnokra mész 9-én? Akkor a szombat? Bázzzzz.... holnap még éjszak vagyok, szerdától du-vagyok....még szombaton is... :lol: Mindegy.....megpróbálok a következő talira szabadnapot kivenni....szerveződjön bármikorra is...Úgyis erre az évre még kivehetnék 19 napot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Mindegy.....megpróbálok a következő talira szabadnapot kivenni....szerveződjön bármikorra is...Úgyis erre az évre még kivehetnék 19 napot... :lol: Na ezt nevezem elhivatottságnak :lol: Legyen akkor a vasárnap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Na ezt nevezem elhivatottságnak :lol: Legyen akkor a vasárnap :lol: Izé... ha szerdán kezdem, akkor hétfő az ucsó... :lol: de a szabadnapot elintézem, legyen bármikor a tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Izé... ha szerdán kezdem, akkor hétfő az ucsó... :lol: de a szabadnapot elintézem, legyen bármikor a tali. Tudod, mit ne aggódjunk ezen, míg a többiek nem adnak valamire való javaslatot. Ráérünk akkor agyalni, ha van jeletkező még rajtunk kívül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 izé... dátumot írjatok, mert nekem most "osztmostmivan?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 izé... dátumot írjatok, mert nekem most "osztmostmivan?" Asszem a dec. 10-11.-ről van szó. Kinek melyik a jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Nekem a 9 és a 11 jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Nekem valszeg a 11. lenne a jobb, mivel az hétvége, kevesebb őrölet van bent melóban hétvégén...általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én Dec 14.én azaz jöv. 7 szerdán megyek Debibe,meg az utána való héten valamikor(azt még nem tudom melyik nap). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 esti órákban???? Mert ha úgyis a Tescoba jöttök vásárolni, akkor egy villámtalit össze lehet hozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Nekem is jó a 14.-e is! Na ezt jól kimagyarul írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Anyával Jézuskásat játszunk amíg a kiscsaj oviban van,úgyhogy inkább délelőtt ill. dél körül leszünk benn vásárolni kb max.du. 2 óráig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Anyával Jézuskásat játszunk amíg a kiscsaj oviban van,úgyhogy inkább délelőtt ill. dél körül leszünk benn vásárolni kb max.du. 2 óráig. Én melózok a város végén, így én ki vagyok lőve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Ha jól számoltam valamelyik hsz-ban, akkor én szabadnapos leszek.. :lol: én ráérek... nyuszi...nem tudsz kijönni 20- percre sem? mert esetleg ha corsika-nak megfelel, én odavezetném a melóhelyedhez, és ha ott lennénk rádcsörögnék... Vagy ezt ne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 De ki tudok menni, ha arról van szó... Sokáig nem, de pár percért nem szólnak, ha meg igen, azt meg majd elintézem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Akkor ez már csak corsikáékon múlik! Nos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Nekem ok.Küldök pü.-t a telcsiszámmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 14.-e? Akkor feljegyzem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Csak akkor ne legyen csúcsforgalom, baleset, mert behalunk, mire odajutunk nyuszihoz. küldtem a számom én is pü-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Kösz megvan,majd még írunk addig,hátha nem jön közbe semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én 14-én biztos, hogy melózok és kb 50km-re Debrecentől. A 11-el mi lesz? Mert az nekem épp szabad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én 14-én biztos, hogy melózok és kb 50km-re Debrecentől. A 11-el mi lesz? Mert az nekem épp szabad... az a dátum is áll még, szerintem...csak mondj konkrétiumot, hogy tudjunk igazodni hozzád, mert mi itt helyben bárhová, bármikor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 OK! Legyen mondjuk du 3 a Tesco parkolóban. Most már csak az a kérdés, hogy Astra G vagy Corsa B legyen a szállító jármű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 OK! Legyen mondjuk du 3 a Tesco parkolóban. Most már csak az a kérdés, hogy Astra G vagy Corsa B legyen a szállító jármű... ezt nevezem, micsoda választék :lol: Rendben 15:00, de legyen az EW közelében, mert ott kevesebben vannak, és jobban megtaláljuk egymást, bár én a múltkor is vak voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Hmm, mi az az EW? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts