Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Részemről oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Nos akkor időpont, és helyjavaslat! Ki mikorra várható Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 egész nap... reggel 6-tól este 9-ig. hely mindegy, egyelőre még van pénz benzinre. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Dettó. Vasárnap Royal hogy áll? Akkor is tele van, vagy alig lézengenek? (nem csocsó miatt, hanem mert ott körbe tudjuk ülni az asztalt) Idő meg lehetne a szokott. Délután 1-2 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 A hétvégi talira időpont javaslatokat várok! Endlos, Lujdzsi, Tamás! Nagyon eltüntetek!A programot kitaláljuk, menet közben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 03.31. 14:00 Sanyi javaslatára Royal, ha meg a boxban nem férnénk el, amit kétlek...akkor a Pompeii kerekasztal terme Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 én ott leszek! Remélem a többiek is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Előreláthatólag nekünk is jól fog esni egy kis kikapcsolódás. Már nagyon régen voltam vhol. :-(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Srácok, a 3 nap alatt nem csinálunk valami közös főzőcskét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Srácok, a 3 nap alatt nem csinálunk valami közös főzőcskét? Mire gondolsz? Grill vagy nyúlpörkölt? :D Részemről ok! Sütök is, főzök is (bazz, ez most olyan volt, mint a Vodafone - keresem a párom reklámja :blush: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 talán mert az is.. :blush: szombat még okés, vasárnap már nem... családi progi. mégiscsak húsvét, vagy mifene lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ej, hogy minden kajálásról lemaradok. :blush: Egyétek degeszre magatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 talán mert az is.. :blush: szombat még okés, vasárnap már nem... családi progi. mégiscsak húsvét, vagy mifene lesz. :D Nekem is jó a szombat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Nekem is jó a szombat Nekem szombatra Zagyvaszántó van betervezve, de még egyszer fel kell hívnom rokonékat, hogy télleg jó-e. Vasárnapból meg autókiálíltás lesz. Legalábbis 1-2 óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Endlos... amire válaszoltál, az a múlt hétről szólt de ótókiállításos talit csinálhatunk vasárnapra! Vagy szombatra... vagy mikor lesz? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Nekem is tervben van,de csak szombat lehet ,mert vasárnap nappalos leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Én meg szombaton délelőttös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Endlos... amire válaszoltál, az a múlt hétről szólt de ótókiállításos talit csinálhatunk vasárnapra! Vagy szombatra... vagy mikor lesz? :blush: :-DDDDDDDDDDDDD megbaszéhettyük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 mielőbb össze kéne futnunk... más miatt is. lécci picit tolongjatok, kinek mikor jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 mielőbb össze kéne futnunk... más miatt is. lécci picit tolongjatok, kinek mikor jó! Najó, akkor én ma megyek autókiállításra, aki jön-jön, aki nem-nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Villámtali 2007.04.15. 19:00 Miklós u.18 Megjelenés kötelező!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Villámtali 2007.04.15. 19:00 Miklós u.18 Megjelenés kötelező!!! kéretik aki tud, annak megjelenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 kéretik aki tud, annak megjelenni! Az jó hely, le tudunk ülni csend van, és üdítőzni is lehet. Ien alkoholmentes bisztrószerű az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Mivel a most hétvégi szombat már amúgy is munkanap, javaslok egy szombat délutáni megbeszélős, lazulós talit! srácok, ez mostmár S.O.S Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Én péntekre voksolnék, mert nekem szombaton halaszthatatlan dolgom van, ami egésznapos, és nem kevés pénz múlik rajta(meg nem csak nekem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts