nyuszifül Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Igen, 15:00 EW A többit meg majd látjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Ha lesz kocsi, akkor leszek én is. Egyelőre a legvalószínűbb egy szárazföldi hajó, amiben igazán tengeri beteg lehet az ember: nagybátyám Wartburgja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Javasolnék egy olyan találka helyet, ami a TALI-k alkalmával egy olyan hely lenne, amit mindenki előbb utóbb megismer, és ezáltal hidegben sem kell várni, hanem ott gyüliznénk. Egy olyan hely, ahol csocsózni, biliárdozni, táncizni, enni, inni, dárcozni, és BESZÉLGETNI is lehet. Ha vki később jön, akkor autómatikusan oda lenne irányítva, annélkül, hogy telefonon oda kellene vezérelni. Javaslom a NEON-t a Kassai úton. Így nem fagyunk meg, nem ázunk el. Persze jó időben inkább vagyok egy jó kis gyorsulós parkolóban. (ja akit érdekel, van egy hely, ahol én szoktam mérni a gyorsulásomat, és nagyon nyugi van. Elviszem oda.) a Neonnál a parkolás változatos, mellette van az árpád téri üzletek előtti hatalmas parkoló, de a HELY előtt is van néhány ótónak hely. vagy Royal, azt már mindennki ismeri. (nagyállomásnál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 A 3 napos tali előzetes megbeszélésének eheti, vagy jövőheti időpontjával kapcsolatban kérek ide javaslatokat sürgősen :-)) NAgyon jó lenne nem ucsó pillanatban rögtönözni. Bár az se rocc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 A 3 napos tali előzetes megbeszélésének eheti, vagy jövőheti időpontjával kapcsolatban kérek ide javaslatokat sürgősen :-)) NAgyon jó lenne nem ucsó pillanatban rögtönözni. Bár az se rocc. Én most egy darabig passzolok mindent. 2 hétig sok a meló, kevés a net. Ígérni nem akarok olyat amit nem tudok megtartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Javaslatom a megbeszélésre: jövő hét hétfő, kedd, vagy szerda Baba luk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Szombat, 10 óra megfelel nektek terepszemlét tartani a kempigben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Szombat, 10 óra megfelel nektek terepszemlét tartani a kempigben? Én benne vagyok! Várjuk a többiek visszajelzését! Fontos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nekem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ha jobb nektek lehet a vsaárnap, akkor viszont ne olyan korán... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Jujj de régen voltam erre.... :unsure: Üdv mindenkinek! Loptam pár percet amig nem kezdek bele új gépbe és még megy az enyém.... Mikor lesz tali? szomba vagy vasárnap? Megpróbálom úgy csinálni, hogy tudjunk menni, bár ez úgyis akkor biztos, ha ott vagyunk :lol: talán mostmár kicsit több időm lesz, és fel - fel tudok kukkantani, de tartósan tuti nem fogok tudni böngészni még egy darabig,,, úgy nyárig :huh: A héten még mindenképp jövök, hogy meglessem mi a fix időpont, aztán majd látjuk... Üdv Mindannyiótoknak! I_S voltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 A tulajdonosnővel megbeszélve, holnap 10kor várnak minket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február3, 2007 Megoszt Elküldve Február3, 2007 A tulajdonosnővel megbeszélve, holnap 10kor várnak minket. AMúgy én nem tudtam, hogy komoly megbeszélés lesz, aszittem, csak terepszemle, ha alkusz,meg iesmi is szóba kerül akkor másként öltözök, stb. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február3, 2007 Megoszt Elküldve Február3, 2007 AMúgy én nem tudtam, hogy komoly megbeszélés lesz, aszittem, csak terepszemle, ha alkusz,meg iesmi is szóba kerül akkor másként öltözök, stb. :-)) Most már úgysem dumálod ki hogy szakadtan mentél oda,és nem a limóval hanem Bull-lal :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Most már úgysem dumálod ki hogy szakadtan mentél oda,és nem a limóval hanem Bull-lal :unsure: :huh: :lol: Limoval mos annyi volt a gond, hogy tól zöld lett, én az érett Limót ceretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Srácok elkészítettem egy meghívó vázlatot, amit alapként használhattok arra célra, hogy elküldjétek neten a potenciális jelentkezőkenk a májusi OpelKlubTalira. word formában van, hova tegyem fel? (feltettem Szabot szerverére az endlos könyvtárba) A kipontozott részekhez írjátok, ami még eszetekbe jut. Ennek még nincs arculata, ha az adatok okésak, akkor tervezhetjük OkkÉ?? .... töröltem a linket. MS .... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nem rossz. Határozottan nem rossz. Talán az elejét picit át kellene dolgozni, de a közepe-vége tetszetős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A linked a kérésemre eltávolítva, okok püben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Srácok elkészítettem egy meghívó vázlatot, amit alapként használhattok arra célra, hogy elküldjétek neten a potenciális jelentkezőkenk a májusi OpelKlubTalira. word formában van, hova tegyem fel? (feltettem Szabot szerverére az endlos könyvtárba) A kipontozott részekhez írjátok, ami még eszetekbe jut. Ennek még nincs arculata, ha az adatok okésak, akkor tervezhetjük OkkÉ?? ...itt volt egy link... MS :huh: Alapnak valóban nem rossz.De valahogyan jelezni kellene,hogy ez a tali lesz az első így magában hordozza a lehetőséget a folytataásra .Most egy kicsit "hol volt hol nem volt érzést kelt az emberben. Kezdődhetne pl így: Kedves Opelbarátok!Örömmel értesítünk benneteket,hogy megrebdezésre kerül az első 3 napos debreceni opeltalálkozó amelyre.......stb stb. Másodsorban ez egy autós találkozó lesz így stílszerű lenne több autós progranot szervezni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hűű akkor én még időben kukkantottam meg. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 ......stb stb. :unsure: ínem tudom, hogy ti le tudjátok-e tölteni, átírni, és ugyanoda visszatölteni, vagy esetleg saját könyvtárba, de pont ez lenne a cél, hogy írjátok bele bátran, amit gondoltok, nincs rajta a védjegyem :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 srácok, kellene egy időpont végre amikor ha nem is sok időre de összefutunk megbezsélni ezt azt!Javaslatokat várok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 srácok, kellene egy időpont végre amikor ha nem is sok időre de összefutunk megbezsélni ezt azt!Javaslatokat várok! Én holnap délelőtt megyek a dokihoz, utánna tudok valami időpontot javasolni. De nekem szerintem a hétvége tuti jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 holnaptól délutános vok... szóval szombat is csak délelőtt, vasárnap viszont egész nap. vagy valamelyik nap este 10 után :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 holnaptól délutános vok... szóval szombat is csak délelőtt, vasárnap viszont egész nap. vagy valamelyik nap este 10 után :unsure: FFFFFFF nekem a hétvégém az teljesen zsúfolt, de nembaj, ha nem vagyok ott, ha itt mindig megírjátok, ami van fejlemény, nagyjából már képben vagyok a dolgokkal. Sőt asszem, ha nem írtok semmit bele a doc.-ba, amit ecélból feltettem nektek, akkor elkezdem szerkeszteni az arculatát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts