Endlos Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Kicsit pontosabban? Én senkit nem ismerek. Ki a főszervező? elküldeném neki a számomat ha esetleg történik valami. Hihi :-)) Nyuszi a szerény szervezőanyukánk de ha sok villámjelet lácc egymásmellet vigyorogni, akkor az gyanús lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 2006. december 25. Nosztalgia-tali, avagy kinek milyen finom a beiglije :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 2006. december 25. Nosztalgia-tali, avagy kinek milyen finom a beiglije :lol: 1. Nyuszifül (mert a góré az első! :)) 2. S.S. és a kék villám Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 öö kettő az az egy akkor,nem? :lol: De, javítottam. :) Üdv. S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 2006. december 25. Nosztalgia-tali, avagy kinek milyen finom a beiglije :lol: 1. Nyuszifül (mert a góré az első! :)) 2. S.S. és a kék villám 3. Mackosajt és Ildi 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 2006. december 25. Nosztalgia-tali, avagy kinek milyen finom a beiglije :lol: 1. Nyuszifül (mert a góré az első! :)) 2. S.S. és a kék villám 3. Mackosajt és Ildi 4. SzaboT, a drágája és "A bejgli" :) 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 A fejlemények: Az évfordulós bulira úgy gondoltam hogy fizetés után mkinek jobb, ezért 6-a helyett, a 13-ai, vagy 20-ai hétvégét javaslom, addigra talána sziilveszteri mulatozást is kiheverjük. A kerekasztalos megoldásra gondoltam, de szerencsére olyan sokan vagyunk, hogy oda már nem férünk be, ezért a Szoboszlai úton lévő magyarzenés helyet ajánlanám, bár ott csak úgy vonalba lehet összehúzni az asztalokat. Gondoltam arra, hogy tortát is csináltatni kéne, ha támogatjátok az ötletet jelezzétek. Vagy ha a hely nem megfelelő azt is. Részvételi szándékotokat pedig időben jelezzétek a helyfoglalás miatt. Mivel az ízlése mkinek eltérő, úgy gondoltam talán jobb ha nem előre egyeztetett menüt eszünk, hanem mki választ. a helyet azért preferálom, mert közel van hozzám, szóval gyalog mehetnénk :lol: Várom az észrevételeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Teljes egyetértés! A tortán mi lesz? Bár legyen inkább meglepetés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Teljes egyetértés! A tortán mi lesz? Bár legyen inkább meglepetés. :lol: Egy 3.0-ás, V6-os motor, amiből még csöpög az olaj... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Teljes egyetértés! A tortán mi lesz? Bár legyen inkább meglepetés. :lol: ok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 6-ai hétvégén délelőttös lennék, szóval vacsi oké lenne, 13-ain éjjeles... kilőve, 20-ai délutános... :lol: csak a 12 nap átvonuló szabim segíthet. Ja, és mi úgy néz ki, hogy nagyon fizu után leszünk, akármikor tartjuk, mert még idén megkapjuk a decemberi fizut is. Szóval ti mondjátok, mikor hol, és én alkalmazkodom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 konkrétan melyik étteremre gondolsz? semann? nagyon jó hely,támogatom! mellesleg közel is van :) szerintem is mindenki válasszon majd ott magának,no meg nem leszünk olyan "sokan",hogy menüt kelljen egyeztetni. dátum-ügyileg nekem teljesen mindegy,mivel a januári fizut még most decemberben megkapjuk. torta jó ötlet,SzaboTval mi már beszéltünk róla korábban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 25.-én nem tudunk menni. A január egyenlőre jónak tűnik. A "magyarzene" mit jelent. Hiányzik egy kis beszélgetés is, a múltkor erre nem volt legideálisaab lehetőség. De a játék is tetszett. És a röfigyilkosos projekt hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 A röfigyilok projekt egyelőre pihizik. Majd tavasszal visszatérünk rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Ok, akkor egyeztessetek időpontot, és szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Nekem jó az első hétvége is, vagy ami Mackónak megfelel. Szabim nekem is lesz. Pénzt meg kerítek. De lehet, hogy vonattal megyek. Tehát egy szükségágyikóra vevő lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Nekem jó az első hétvége is, vagy ami Mackónak megfelel. Szabim nekem is lesz. Pénzt meg kerítek. De lehet, hogy vonattal megyek. Tehát egy szükségágyikóra vevő lennék. ottalvás megoldott, ezért mondtam SzaboT-nak is pénteken, hogy azért kell közeli helyet választani, hogy kocsi nélkül mehessünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Én mondtam, hogy ti adjatok időpontot, és én akkorra kérek szabit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 úgy látom mindenki a másikra vár,úgyhogy bátorkodom elsőként mondani egy dátumot: Jan 13. nincs olyan közel,mint a 6,bár az lenne az igazi,ez tény,de így legalább mindenki tud tervezni,ha szükség van ilyesmire. számomra továbbra is teljesen mindegy,de vegyük úgy,hogy szavaztam a 13-ra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nekem mindegy, de legyünk konkrétak: Január 13. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Srácok mi lenne ha a kis létszámra való tekintettel a karácsonyi talira helyezett erőforrásaiankat a szilveszteri, és évfordulós talita hagynánk? Csak egy ötlet....hisz Karácsonykor mkinek annyi dolga van Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 én nem valószínű,hogy 25én jöttem volna,az aznapi programtól függ,de csodálkoztam azért,hogy annyira akarjátok. persze megértem,nektek ez nagy dolog. csak épp te,ti mondtátok,hogy addigra lemegy úgyis minden :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Ez így is van, bizonyítja a tavalyi is, de ha te nem jössz mégiscsak megtartjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 akkor viszont te tartsd folyamatos kétségek között a kedves klubtársakat :) hogy kommentenként lesz-nemlesz :lol: és honnan tudod,hogy nem megyek? nem mondtam biztosra. azért jó érezni,mennyire szívesen vagyok látva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Hiányzik egy kis beszélgetés is, a múltkor erre nem volt legideálisaab lehetőség. Szerintem azért el lehet vonulni, én akkor is többször elvonultam ezzel azzal dumcsira, nem nem lelkifröccs, meg ienek, csak autós témák, magad irányítasz akkor viszont te tartsd folyamatos kétségek között a kedves klubtársakat :) hogy kommentenként lesz-nemlesz :lol: és honnan tudod,hogy nem megyek? nem mondtam biztosra. azért jó érezni,mennyire szívesen vagyok látva Mondhatok valamit? najó nemmondom :-)) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Én szeretnék menni 25.-én mer jól fog esni egy kis laza buli a karácsonyi hangulat közepette, de nem tok 100%ra igérni, mer még nincs minden összeegyeztetve (kb.18 emberke van, akikkel tali, és ajándék, meg minden) A kerekasztalos megoldásra gondoltam, de szerencsére olyan sokan vagyunk, hogy oda már nem férünk be, ezért a Szoboszlai úton lévő magyarzenés helyet ajánlanám, Seemann? Ott b*szott nagy bulik szoktak lenni, ucsónak egy üzleti összejövetelen voltam ott volt a debmut rt. igazgatója, meg midnen nagyobb magyarországi útépítő cég igazgatója, ilyen jellegű vezetők, egy sorban volt összetolva vhogy az asztal, így kb. 60-70 ember elfért, mint egy esküvőn, szal nem gáz, elvoltunk, rugalmasak az asztalépítés szempontjából, kaviár is volt, meg minden, tatárbífsztek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts