softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 2006. december 9: Utó-Mikulás party Megkérlek benneteket, hogy a részvételi szándékot jelezzétek már felém időben a helyfoglalás miatt. Engem az időbeosztás érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 2006. december 9: Utó-Mikulás party Megkérlek benneteket, hogy a részvételi szándékot jelezzétek már felém időben a helyfoglalás miatt. Party????? ;) az első jelentkezőnek Neked kell lenned :unsure: úgyhogy 2. AdorjánT :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Engem az időbeosztás érdekelne. igazodunk hozzád :unsure: mondd te mikorra várjunk, Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 igazodunk hozzád :unsure: mondd te mikorra várjunk, Köszönöm a lehetőséget! Valószínű hogy Ti valamilyen gurul a gólyó valahol játékot fogtok játszani este, amiben én/MI MOST nem tudok részt venni. Mindjárt írom az időpontot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Köszönöm a lehetőséget! Valószínű hogy Ti valamilyen gurul a gólyó valahol játékot fogtok játszani este, amiben én/MI MOST nem tudok részt venni. Mindjárt írom az időpontot. miattunk ne aggódj, megoldjuk, és különben is korán is lehet golyózni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Softi, ne aggódj, baromi rugalmas a banda. Én már csak tudom. Mindíg hozzám igazodnak, ha arra járok! :unsure: (csak sajna ritkán járok arra...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 miattunk ne aggódj, megoldjuk, és különben is korán is lehet golyózni :unsure: Csak nehogy kigolyózzatok! Még be sem léptem. 18.30-kor kéne visszaindulnunk. Ehhez képest kéne visszaszámolni a programot. De még maradhattok utána is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Csak nehogy kigolyózzatok! Még be sem léptem. 18.30-kor kéne visszaindulnunk. Ehhez képest kéne visszaszámolni a programot. De még maradhattok utána is. Ok,a kkor várjuk mit mondanak a többiek, nekm jó a korai időpont is, mondjuk olyan négy óra, vagy hamarabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Ok,a kkor várjuk mit mondanak a többiek, nekm jó a korai időpont is, mondjuk olyan négy óra, vagy hamarabb? Legyen 3 és akkor még világosban láthatóak a gépek. Hol is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Legyen 3 és akkor még világosban láthatóak a gépek. Hol is? Akkor gondolom a szokásos Electro W. parkoló, ha jó nektek Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Akkor gondolom a szokásos Electro W. parkoló, ha jó nektek Hol is van ez? Segner ter? Tacskó mellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Hol is van ez? Segner ter? Tacskó mellett? Tesco mellett,igen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Tehát akkor: 2006. december 9: Utó-Mikulás party Gyülekezés: EW parkoló 15:00 1. Nyuszifül 2. Adorjant 3. Softi 4. Mackosajt 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 egyelőre elég gyér a névsor,de nem ártana tudni minnél előbb,hogy hányan lennénk,hogy ha bowlingozni menne a társaság,hogy foglaljunk le helyet... szóval hajrá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 egyelőre elég gyér a névsor,de nem ártana tudni minnél előbb,hogy hányan lennénk,hogy ha bowlingozni menne a társaság,hogy foglaljunk le helyet... szóval hajrá :unsure: Ha 18.30 ig belefér akkor 2 fő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Ha 18.30 ig belefér akkor 2 fő. 15től lesz a tali,ahogy feljebb már írtuk :unsure: úgyhogy 18.30ig van ám idő :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 15től lesz a tali,ahogy feljebb már írtuk :unsure: úgyhogy 18.30ig van ám idő :blink: Kell is egy kis idő. Kezdők vagyunk. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 [Tehát akkor: 2006. december 9: Utó-Mikulás party Gyülekezés: EW parkoló 15:00 1. Nyuszifül 2. Adorjant 3. Softi 4. Mackosajt 5. Endlos+Gyönbije 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Tehát akkor: 2006. december 9: Utó-Mikulás party Gyülekezés: EW parkoló 15:00 1. Nyuszifül 2. Adorjant 3. Softi 4. Mackosajt 5. Endlos+Gyönbije 6. SzaboT és a drágája 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Javítok: Tehát akkor: 2006. december 9: Utó-Mikulás party Gyülekezés: EW parkoló 15:00 1. Nyuszifül 2. Adorjant 3. Softi+Kri 4. Mackosajt 5. Endlos+Gyönbije 6. SzaboT és a drágája 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Most sajnos ki kell hagynom a talit. :blink: Dolgozom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Az Ew-nél lehet sokan lesznek szombaton a bevásárlások miatt...de max ha nem férünk akkor majd átmegyünk a ...parkolóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 a ...parkolóba Kicsit pontosabban? Én senkit nem ismerek. Ki a főszervező? elküldeném neki a számomat ha esetleg történik valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Kicsit pontosabban? Én senkit nem ismerek. Ki a főszervező? elküldeném neki a számomat ha esetleg történik valami. itt mindent együtt szerevzünk, a aprkolót azért pontoztam ki, hogy illetéktelenek ne jöjjenek oszaltni, de az EW-től ugyis együtt mennénk, de nekem is küldheted nyugodtan Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Tehát akkor: 2006. december 9: Utó-Mikulás party Gyülekezés: EW parkoló 15:00 1. Nyuszifül 2. Adorjant 3. Softi+Kri 4. Mackosajt 5. Endlos+Gyönbije 6. SzaboT és a drágája 7. Zolee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts