szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jövő hét kedden(19.-e) délután 4-től kb. este 7 -ig Debiben leszek mellékállás ügyben(Vámospércsi uton).Ki merre lesz?Esetleg minivillámtali??? :wub: Nekem nem jó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 2006.10.14. vagy 15. Sanyihazajönnyuszinakújlakásavanésszabot27éves tali Időpont és program javaslatokat várok. Egy programot biztos tudok: - csocsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 A csocsóra már edzem a csuklóimat, jöhetnek a bombák! :lol: Nekem bármi jó. Szombat, vasárnap, délelőtt, délután. Minden rajtatok múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Megpunnyadtunk emberek! Tudom, hogy van még egy hét, de elég szoros lesz a jövő heti hétvégém, és jó lenne előre tudni, hogy mikor lesz tali, mikor szülinap, mikor névnap, és talán egy szegedi vagy gödöllői esetleg egy hatvani túra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Megpunnyadtunk emberek! Tudom, hogy van még egy hét, de elég szoros lesz a jövő heti hétvégém, és jó lenne előre tudni, hogy mikor lesz tali, mikor szülinap, mikor névnap, és talán egy szegedi vagy gödöllői esetleg egy hatvani túra. Szerintem te szervezd le mikor merre jársz, mert mi könnyebben igazodunk hozzád.hisz helyben vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 ....hisz helyben vagyunk :lol:.... Ja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ja :lol: pontosan :D de most nem jövőhét ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 A jövőhét vége az tiszta sor, a találkozás pontos ideje nincs még meg. De ha azt mondjátok, hogy én jövök messziről, és én mondjak valamit, akkor a hasamra ütök (mert van mire ütni :lol:), és azt mondom, hogy szombat Du. 3. (de nekem még mindíg tök nyóc) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Srácok jó lenne tényleg konkrét időpontot kitalálni, hogy az újoncokat mikorra hívjam..., nekem a szombat délelőtt kilőve, a többi oks Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 tamogatom a szombat delutan 3 orat. ha esetleg messziröl erkezö VIP vendegeink kerik, akkor varosnezest, stb. megbeszelhetünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 tamogatom a szombat delutan 3 orat. ha esetleg messziröl erkezö VIP vendegeink kerik, akkor varosnezest, stb. megbeszelhetünk. :lol: ok, de akkor neked kell vállalnod a bemutatást, mert délelőtt én nem érek rá várost mutogatni, bár nem is lehet sok mindent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 A szombat du 3 nekem is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 nekem nem biztos hogy jó a 15 óra,de még nem tudok pontosat.attól függ otthon mikor végzek.igyekezni fogok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ne rohanj, jó sokáig el leszünk valami csocsós helyen. Legalább egy sört meg kell innom, hivatalból, és annak még ki is ell mennie belőlem, úgyhogy ne siess... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Ne rohanj, jó sokáig el leszünk valami csocsós helyen. Legalább egy sört meg kell innom, hivatalból, és annak még ki is ell mennie belőlem, úgyhogy ne siess... pontosat nem tudok,csak megérzésre mondtam,hogy később tudok csatlakozni. de ez még sok mindentől függ,messze még a hétvége... egy sört azért meginnék veled,remélem lesz sofőröm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Egy sörre én is beszállok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 varosnezös bulit bevallalom, azon ne muljon. elvileg elöfordulhat, hogy aznap mar offotos vagy labbuszos leszek, de ezsem akadaly. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akkor fixáljunk: 2006.10.14 - Opeltali Debrecenben helye: Debrecen, EW parkoló időpont: 15:00-tól Sztárvendég: S.S. jelen lesznek még: 1. Nyuszifül 2. AdorjanT 3. Mackósajt 4. SzaboT 5. Endlos 6. meglepetés vendégek: Gelko és Mélykék76 programok: - beszélgetés - autómustra - nyuszi új lakásának megtekintése (belépők a helyszínen) - csocsó kifulladásig (50-est hozzatok vagy megint virágért kell menni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Sziasztok! Énis megyek énis megyek én s megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Sziasztok! Énis megyek énis megyek én s megyek! Csalódtam volna ha nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 2006.10.14 - Opeltali Debrecenben helye: Debrecen, EW parkoló időpont: 15:00-tól Sztárvendég: S.S. jelen lesznek még: 1. Nyuszifül 2. AdorjanT 3. Mackósajt 4. SzaboT 5. Endlos 6. Lujdzsi 7. I_S 8. Corsika 9. meglepetés vendégek: Gelko és Mélykék76 (talán még kiccsikó is) programok: - beszélgetés - autómustra - nyuszi új lakásának megtekintése (belépők a helyszínen) - csocsó kifulladásig (50-est hozzatok vagy megint virágért kell menni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 2006. december 9. Utómikulás-napi tali, azaz hogyan töltenek hurkát az opelesek :lol: Nekem jutott a megtiszteltetés, hogy "meghívjam" kedves régiótársaimat egy téleleji disznótorozásra. A helyszín Túrkeve (Sörös Sanyi és kedves családja vendégszeretetét fogjuk élvezni). Eddigi talijainktól eltekintve ennek a talinak némi anyagi vonzata is van. Ezért megkérek mindenkit, hogy ennek fényében döntse el, jeletkezik-e vagy sem. Egyelőre még konkrét árat nem tudunk, de igyekszünk időben közzétenni a hozzávetőleges költségeket. Várhatóan olyan 50.000 Ft körül lesz. Mindenki AKTÍV :lol: megjelenésére számítunk. Nyuszifül Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 2006. december 9. Utómikulás-napi tali, azaz hogyan töltenek hurkát az opelesek :lol: 1. Nyuszifül 2. SzaboT 3. Adél 4. S.S. 5. Lujdzsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 1. Nyuszifül 2. SzaboT 3. Adél 4. S.S. 5. Lujdzsi 6. AdorjanT személy szerint többször töltöttem már hurkát,kolbászt,ezekben aktívan részt tudok venni,de a disznó lábát nem fogom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Erre még nem tudok mit mondani, max november végén.(akkor lesz vezénylésem.) Viszont most vasárnap délelőtt megyek be Debibe.Esetleg ha valaki ráér 1 kapu csínót :lol: bedobhatunk valahol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts