adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 2006.09.08. 19.00 Holdfogyatkozás-néző opeltali 1. nyuszifül 2.adorjant de miért írunk megint listát? :P holdfogyatkozás? biliárd asztal mögül? ja és az én ünnepélyes rendszámtábla-keret átvételemet se felejtsük el :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Bár egy ideje semmit sem hallotok felőlem de azért még megvagyok :wub: Én is megyek ha lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ....opeltali.... Mééé nem villámtali ? Az olyan gyól hangzik :P Már ha beleszólhatok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Bár egy ideje semmit sem hallotok felőlem de azért még megvagyok :P Én is megyek ha lehet! :wub: küldtem smst 2006.09.08. 19.00 Holdfogyatkozás-néző villámtali :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 2006.09.08. 19.00 Holdfogyatkozás-néző opeltali 1. nyuszifül 2. adorjant 3. Lujdzsi 4. SzaboT Tomi, pls, ha hozzáírsz a listához, akkor azt ne az idézetbe tedd (töröld ki a kezdő, záró quote sorokat), mert akkor a következő már nem tudja azt beidézni. Nyuszi, akkor elhozod a matricát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Nyuszi, akkor elhozod a matricát? naná :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 2006.09.08. 19.00 Holdfogyatkozás-néző opeltali 1. nyuszifül 2. adorjant 3. Lujdzsi 4. I_S 5. SzaboT Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Villámtali!!!!!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Villámtali!!!!!!! :P :wub: Ez a speckó debreceni megnevezés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 :wub: Ez a speckó debreceni megnevezés :P kár, hoyg hamarabb nem jutott eszünkbe...lehetett volna a topic címe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Villámtali!!!!!!! :P villám ezüsttel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 kár, hoyg hamarabb nem jutott eszünkbe...lehetett volna a topic címe :wub: Miért, miért nem jó így ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Miért, miért nem jó így ? :wub: de nagyon jó, édes vagy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 és ha nem villámtali lesz? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Néztem naptárt. Okt. 7 vagy nyóc (sz, vagy v) kinek lenne jó? Ha sokmindenkinek nem, akkor csúszhatunk egy hetet. Nagyjából a nap bármelyik szakában, tudok igazodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Néztem naptárt. Okt. 7 vagy nyóc (sz, vagy v) kinek lenne jó? Ha sokmindenkinek nem, akkor csúszhatunk egy hetet. Nagyjából a nap bármelyik szakában, tudok igazodni. Nekem jónak tűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Nekem éjjeles napok, szóval napközben ráérek! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 okt 7 nekem sajna nem jó,tesóm szalagtűzője lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Akkor összefuthatunk délelőtt is, vagy csúsztathatunk nyócra. Délelőttös leszek hétfőn, tehát előttem egy komplett éjszaka, hogy Debrecenből Fehérvárra érjek. De veled már nagyon szeretnék találkozni (no meg persze a többiekkel is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Akkor összefuthatunk délelőtt is, vagy csúsztathatunk nyócra. Délelőttös leszek hétfőn, tehát előttem egy komplett éjszaka, hogy Debrecenből Fehérvárra érjek. De veled már nagyon szeretnék találkozni (no meg persze a többiekkel is). vhogy mindenképpen megoldjuk :P mantával jössz? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Viccősz? Naná! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Viccősz? Naná! [tenyérdörzsölősszmájli] :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 [tenyérdörzsölősszmájli] :P Akkor fölveszünk mackóval téged is mantatesztpilótának. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Jövő hét kedden(19.-e) délután 4-től kb. este 7 -ig Debiben leszek mellékállás ügyben(Vámospércsi uton).Ki merre lesz?Esetleg minivillámtali??? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Jövő hét kedden(19.-e) délután 4-től kb. este 7 -ig Debiben leszek mellékállás ügyben(Vámospércsi uton).Ki merre lesz?Esetleg minivillámtali??? :wub: Nem rossz ötlet....elvileg a délutánok nekem jók. Másodállás...nekem is kéne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts