nyuszifül Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Nyuszi, véletlenül sem lehet rábeszélni a Karib tenger kalózaira? Mondjuk a 14:00-ás előadásra? :wub: melyik nap?szombat?okééééé, bár mi lehet ma is megyünk :P Büszkeségre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Akkor szombat, 13:45, Plaza? Ha változás van, akkor hívjatok, mert nem leszek net közelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Akkor mi lenne, ha matrica, rendszám, és egyéb csere-bere ürügyén taliznánk egyik este?hmm. mondjuk egy kávéra?????Időpont javaslatokat várok!Ha végre egyszer mi ott lennénk teljes létszámban hívnék másokat is....de...amíg alig vagyunk nem akarom, hogy kinevessenek, hogy ez a Nagy opelklub :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Akkor mi lenne, ha matrica, rendszám, és egyéb csere-bere ürügyén taliznánk egyik este?hmm. mondjuk egy kávéra?????Időpont javaslatokat várok!Ha végre egyszer mi ott lennénk teljes létszámban hívnék másokat is....de...amíg alig vagyunk nem akarom, hogy kinevessenek, hogy ez a Nagy opelklub :P és aki nem kávézik? :wub: viccet félretéve,jó ötlet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 és aki nem kávézik? :P viccet félretéve,jó ötlet! fagyi!!!!! :wub: akarom mondani sör :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 fagyi!!!!! :wub: akarom mondani sör B) mindkettő jöhet :P de egyszerre nem kéne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ha nem mész haza pénteken, akkor akár lehetne akkor is, biliárd meg vmi....és akkor kedves Oti kartársat is meghívnám :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ha nem mész haza pénteken, akkor akár lehetne akkor is, biliárd meg vmi....és akkor kedves Oti kartársat is meghívnám :wub: nem megyek,mert szombaton céges buláj...evés-ivás-bőség-jóság. oda pedig én hívlak,mint már mondtam. :P Oti??? ajajjjjj akkor csak befurakodik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 No akkor szerintem egyezzünk ki a péntekben. :wub: Valaki megtenné, hogy szól I_S-éknek is? (sajna a telóm még rossz) Este 6-7 óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Nekem jó a péntek. Oti? Ő ki? Valaki megtenné, hogy szól I_S-éknek is? (sajna a telóm még rossz) Este 6-7 óra? Ha eldobod a számát, akkor felhívom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hívtam I_S-t. Ő szabad lesz pénteken, viszont a párját még nem tudja. Abban maradtunk, hogy még majd felhívom, ha az időpont is pontosan le lesz fixálva. Addigra ő is többet tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én csütörtökön megyek Debrecenbe és ott is alszom, nagyon szívesen találkozom bárkivel, aki szeretné látni az arcom! Bocsánat ezt utólag javítottam csütörtök helyett SZERDA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én csütörtökön megyek Debrecenbe és ott is alszom, nagyon szívesen találkozom bárkivel, aki szeretné látni az arcom! Bocsánat ezt utólag javítottam csütörtök helyett SZERDA! :wub: okéééé, valamikor valamit feltétlenül összehozunk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én csütörtökön megyek Debrecenbe és ott is alszom, nagyon szívesen találkozom bárkivel, aki szeretné látni az arcom! Bocsánat ezt utólag javítottam csütörtök helyett SZERDA! na ez remek hír! remélem találkozunk,és megismerhetek egy számomra eddig ismeretlen klubtagot,és barátot :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 2006.szeptember 6. Villámrandi Kiccsikóval 1. Kiccsikó 2. nyuszifül Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 2006.szeptember 6. Villámrandi Kiccsikóval 1. Kiccsikó 2. nyuszifül 3.adorjant villámrandi... :wub: :P és hol fogunk talizni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 2006.szeptember 6. Villámrandi Kiccsikóval 1. Kiccsikó 2. nyuszifül 3. adorjant 4. SzaboT Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Pénteken akkor lesz tali?mert ha nem én alszok :wub: Ha igen, akkor mozgósítok pár embert Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Pénteken akkor lesz tali?mert ha nem én alszok :wub: Ha igen, akkor mozgósítok pár embert Részemről mehet a tali. De. meg kora du. van programom, de az este az szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Pénteken akkor lesz tali?mert ha nem én alszok :wub: Ha igen, akkor mozgósítok pár embert hogyne lenne... még te kezdeményezted :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 hogyne lenne... még te kezdeményezted :P attól még hogy én kezdeményeztem, nem biztos, hogy másoknak jó...és egyedül nem szeretnék ott ácsorogni.... :wub: ok, akkor délután riasztok 1-2 embert, hátha eljönnek, mit mondjak mi a menü? biliárd a Royalban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 attól még hogy én kezdeményeztem, nem biztos, hogy másoknak jó...és egyedül nem szeretnék ott ácsorogni.... :wub: ok, akkor délután riasztok 1-2 embert, hátha eljönnek, mit mondjak mi a menü? biliárd a Royalban? eddig jók voltak a visszajelzések :P biliárd részemről mehet,bár elég amatőr vagyok.de lelkes :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 akkor este 7???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 akkor este 7???? nekem megfelel. többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 2006.09.08. 19.00 Holdfogyatkozás-néző opeltali 1. nyuszifül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts