nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 20-a környékén valami tali??? Közös karneválozás, vagy valami? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 a délután nekem nem jó. :unsure: Este? az esti felvonulás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 2006. augusztus 20. Virágkarnevál 1. nyuszifül Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 2006. augusztus 20. Virágkarnevál 1. nyuszifül 1. nyuszifül 2. adorjant Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 2006. augusztus 20. Virágkarnevál 1. nyuszifül 2. adorjant 3. mackosajt (az esti programra) 4. Ildi (szintén az estire, ha a gyerekekre lesz aki vigyázzon) 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 A karneváli menet 20.00kor indul a Petőfi térről.Eért javaslom, hogy korábban, jóval korábban talizzunk, hogy a felvonulásból is lássunk valamit.Addig meg sörözünk majd a melegben :D Jelentem, mi autó nélkül megyünk... :unsure: Utána tüzijáték, majd utcabál.... Mi a csajokkal ma este a szoboszlói fürőbálban kezdjük a bulit, azaz folytatjuk a tegnapit....Így oylan mintha két hétig nyaralnánk :) Bemelegítünk itthon. Ha valaki jönne...szóljon...bár ez kifejezetten csajbulinak indul :lol: 2006. augusztus 20. Virágkarnevál 1. nyuszifül 2. adorjant 3. mackosajt (az esti programra) 4. Ildi (szintén az estire, ha a gyerekekre lesz aki vigyázzon) 5. Vascona 6. Vascona-né Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Srácok augusztus 31-től 350 Ft lesz a mozijegy...nem kéne megnézni valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Srácok augusztus 31-től 350 Ft lesz a mozijegy...nem kéne megnézni valamit? ...és csak szept 3-ig tart,ezt sem szabad elfelejteni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hát, ha a Plázába megyünk, az nekem 5 percre van, szal én benne vagyok. :wub: Egy kikötésem van, a ti érdeketekben: Olyan filmet nézzünk, amit én még nem láttam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hát, ha a Plázába megyünk, az nekem 5 percre van, szal én benne vagyok. B) Egy kikötésem van, a ti érdeketekben: Olyan filmet nézzünk, amit én még nem láttam... :lol: :wub: :P :P juj ezt majd elfelejtettem...akkor válassz te, jah és időpontot is egyeztessünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Tudom ajánlani a Garfield 2-t, a Miami Vice-ot és a Karib tenger kalózai 2-t. Időpontot még nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 részemről Karib tenger :P ha érvényes rá a akedvezmény :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Tudom ajánlani a Garfield 2-t, a Miami Vice-ot és a Karib tenger kalózai 2-t. Időpontot még nem tudok. ha jól emlékszem a Miami Vice-ra nem vonatkozik a kedvezmény. Karib tenger kalózait én is támogatom,az első rész is nagyon jó volt. de mehetünk többre is,most óócsóóóó :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 én nem láttam az elsőt, akkor nem fogom érteni? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 én nem láttam az elsőt, akkor nem fogom érteni? :wub: én láttam,de túl sok mindenre nem emlékszem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nkem vagy a péntek, vagy a szombat jó, nézze meg aki ráér, mikor adják Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 én láttam,de túl sok mindenre nem emlékszem :wub: Majd elmesélem... :P A Karib-tenger kalózai 2. – Holtak kincse, magyar nyelven, 150perc (!) 09.01 P: 19:30 09.02 Sz: 19:30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Majd elmesélem... B) A Karib-tenger kalózai 2. – Holtak kincse, magyar nyelven, 150perc (!) :wub: :P Én annyit nem bírok ki pi....nélkül, ha meg kimeygek lemaradok, nézzünk mást :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 :wub: :P Én annyit nem bírok ki pi....nélkül, ha meg kimeygek lemaradok, nézzünk mást :P áááááááááááááááá B) :lol: :D ez kifektetett. de végülis fontos szempont :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 :wub: :P Én annyit nem bírok ki pi....nélkül, ha meg kimeygek lemaradok, nézzünk mást :P Nem kell annyi kólát inni... Amúgy biztos, hogy a pi...-re gondoltál? Nem beszédre? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ajjaj, Nyuszi, mi lenne veled akkor a Gyűrűk urán? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 A halálos iramban is megy....talán inkább....az...rövidebb :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Asszem ezt most én ki fogom hagyni... :wub: De majd hozok képeket cserébe... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 na akkor lesz közös mozizás? csak azért mert csütörtök van :P nekem mindegy mit nézünk,350ft-ért a hülyének is megéri,nemhogy nekem :wub: pénteken akármikor,szombaton éjfélig ráérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Nyuszi, véletlenül sem lehet rábeszélni a Karib tenger kalózaira? Mondjuk a 14:00-ás előadásra? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts