Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Azt hittem délután dolgozol :huh: És estére odaérsz

Azért még lehet összefutunk, mert Kiccsikónak lehet kölcsön kell adjam a csomitartómat. Most beszéltem vele.

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Azért még lehet összefutunk, mert Kiccsikónak lehet kölcsön kell adjam a csomitartómat. Most beszéltem vele.

Igen tudom, akartalak is hívni, csak zuhanyoztam...akkor maj elkanyarodunk felétek ha nem baj, meddig vagy otthon?Vagy jössz EWhez?

Elküldve
... Én csak egy szalonnasütésre gondoltam egyik este

Ja, az más... hol? Mert akár nálunk is lehet (mióta a füvet lenyírtam).... van kismedence is! Vagy nálad a kertben? Vagy Tominál? (Vagy ezt már buktuk a költözéssel?)

Elküldve
Ja, az más... hol? Mert akár nálunk is lehet (mióta a füvet lenyírtam).... van kismedence is! Vagy nálad a kertben? Vagy Tominál? (Vagy ezt már buktuk a költözéssel?)

Javaslatot nem szoktam más kertjébe tenni.Természetesen magunknál gondoltam...

Elküldve

A költözéssel a nálam tartandó főzés bukott, de tudok jó helyeket, ahol megtarthatjuk. Mint pl most hétvégén a horgászattal egybekötött főzésünk a haverokkal. :huh:

Elküldve

msn-es megbeszélés után:

Július 29. Nyuszi kertjében sütés-főzés!!!

Tessék jelentkezni!!!

Hazánk távoli szegletéből is lehet jelentkezni, pihenési lehetőseg megoldható, ha másnap akar valaki csak hazamenni!

1. Nyuszifül

2. Mackosajt

3.

4.

5.

Elküldve

msn-es megbeszélés után:

Tessék jelentkezni!!!

Hazánk távoli szegletéből is lehet jelentkezni, pihenési lehetőseg megoldható, ha másnap akar valaki csak hazamenni!

1. Nyuszifül

2. Mackosajt

3. AdorjanT

4.

5.

Elküldve

msn-es megbeszélés után:

Tessék jelentkezni!!!

1. Nyuszifül

2. Mackosajt

3. AdorjanT

4. Lujdzsi

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Elküldve

Tessék jelentkezni!!!

1. Nyuszifül

2. Mackosajt

3. AdorjanT

4. Lujdzsi

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.Gelko

Elküldve
2006.07.22. Szeged 6:45

1. nyuszifül

2. Lujdzsi

3. Mackósajt

4. Ildi

5. Corsika

jó volt veletek talizni :unsure:

ui : Lujdzsi nem normális :) :D :lol:

Elküldve
Kár, hogy nekünk nem jó most az alkalom.

Pedig úúúúgy mennnééééék.

Időpontot ha javasoltok, akkor igazítjuk hozzátok a legközelebbit. Hiszen nincs vége még a nyárnak :unsure:

Elküldve
Időpontot ha javasoltok, akkor igazítjuk hozzátok a legközelebbit. Hiszen nincs vége még a nyárnak :)

télen is lehet sütögetni :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.