Korzika Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nos akkor a mai megbezsélés eredményeképpen, bárcsak ne felejtettem volna el a dátumot...De talán Július 8-9, ha nem akkor javítsátok. Szóval szeretettel várok mindenkit egy főzéssel egybekötött, sörözős, bográcsolós kerti partira. A főzést nem vállalom, és a ház sem összkomfortos, a kutyám nyálas, és a viszonyok elég kezdetlegesek(kinti wc, fúrott kút), de ha ez sem riaszt el benneteket, akkor rajta hát :D Itt egy kép a házról...Illetve Sanyi már volt kint, ő mesélhet :) Nohát,akkor Sanyi kíváncsian várjuk a beszámolót,a részleteket se hallgasd el! :lol: :) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nohát,akkor Sanyi kíváncsian várjuk a beszámolót,a részleteket se hallgasd el! :lol: :D :huh: :) Sziasztok! Itt vannak a hétvégi taliról a képek: http://kep.tar.hu/georgebalazs/50308460#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nos akkor a mai megbezsélés eredményeképpen, bárcsak ne felejtettem volna el a dátumot...De talán Július 1-2, ha nem akkor javítsátok. Szóval szeretettel várok mindenkit egy főzéssel egybekötött, sörözős, bográcsolós kerti partira. A főzést nem vállalom, és a ház sem összkomfortos, a kutyám nyálas, és a viszonyok elég kezdetlegesek(kinti wc, fúrott kút), de ha ez sem riaszt el benneteket, akkor rajta hát :huh: Csokolom! Én úgy tudom, hogy Július 1-2 volt megbeszélve de lehet én tévedek!? bocsi, javítottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 No, akkor ebből is kimaradok. Akkor vagyok Franciahonban. A ház viszont kifejezetten bulira van kihegyezve! Van grillező, bográcsoló hely, másnapra pedig kakasszó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 No, akkor ebből is kimaradok. Akkor vagyok Franciahonban. A ház viszont kifejezetten bulira van kihegyezve! Van grillező, bográcsoló hely, másnapra pedig kakasszó! :huh: Ha van kés a kakashoz,én is megyek! Akkor lesz alapanyag a leveshez,ami megfő bográcsban,és marad cucc a grillezőhöz:) Ha ezt megettük,lehet hogy elfogy a kakasszó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 07.01-02.-én szabadnapos vagyok... csak lehet lesz egy kis családi banzáj pont akkor... nevemnapja, sógor szülinap...stb. :huh: De még agyalok, hogy mit csináljak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Akkor nem tudom :huh: , találjunk ki új időpontot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Nyuszi mit mondtam a hétvégén? Te ekkor csinálod. :huh: Aki jön jön aki nem az majd legközelebb.Legyél már karakán! :lol: Egyébb ként ha bármilyen segítség kell csak szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Nyuszi mit mondtam a hétvégén? Te ekkor csinálod. :lol: Aki jön jön aki nem az majd legközelebb.Legyél már karakán! :) Egyébb ként ha bármilyen segítség kell csak szólj! oké, oké, igazad van ööööö, pl főzni???? :huh: Meg akkor meg kéne bezslni, hogy mi lesz a kaja pl, és majd a bevásárlást nem bánnám, és azt sem hogy hány fő lesz... Mert I_Sék sem jönnek, akkor névnapoznak,eddig vagyunk hárman.+oldalbordák.Még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 2006.06.25. Vekeri-tavi leselkedés Konkrét időpont???? 1. nyuszifül 2. mackósajt 3. Vascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 2006.06.25 15:00 EW parkoló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 A tali jó volt a fagyi meg a gokart is bár az utóbbi kissé megviselt.Sajnos a "verseny" után rögtön mennem kellett.Az Astrába beülve az első kanyarban majdnem kitörtem a kormányt a helyéből.Mivel a gokart kőkemény kormánya után a szervós technika kissé túl könnyűnek bizonyult. :huh: De valahogyan csak hazavezéreltem az F16 -ost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Lemegyünk együtt a Veterán talira???? :huh: Vagy senki nem gondolkozik rajta?Csak kérdezem, hogy tervezzek, mert vagy azon a hétvégén, vagy előtte mi megyünk kiárndulni, és akkor úgy foglalok szállást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Én gondolkozom rajta! Szombat v. Vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Én is tervezem a veteránt és szabin leszek már akkor,tehát a kollégák nem tudják felrugni a tervet.Elméletileg mindegy,hogy melyik nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Én a szombatot terveztem be. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Nos akkor végre egy időpontot akarok!!!! a szalonnasütés, vagy bográcsozásra! Nekem az is mindegy ha nem nálunk vagyunk, hanem a Vekerin, vagy akárhol, de jó lenne össezhozni, szóval, időpontjavaslatokat követelek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Nos akkor végre egy időpontot akarok!!!! a szalonnasütés, vagy bográcsozásra! Nekem az is mindegy ha nem nálunk vagyunk, hanem a Vekerin, vagy akárhol, de jó lenne össezhozni, szóval, időpontjavaslatokat követelek! :huh: Csokolom! Vadul a NYUSZIKA! Már követelődzik. Rátok bízom én ma dolgozom utoljára és szabi, irány a Balaton a jövö hét vasárnapig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Innentől kezdve nálunk is szabadok a hétvégék. Elvileg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Tehát nincs más hátra!Időpont javaslatokat!!!! Esetleg a most hétvége?Remélem nem foglalt a kéró :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Hát, ha nem leszek mosott kaki állapotban a meló miatt, nekem a most hétvége megfelel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 2006.07.07. Biliárd-party "Meglepetés"-vendég: Kiccsikó :lol: 1. Nyuszifül (önző módon elsőnek írom amagam mindig :huh: ) 2. Kiccsikó Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Senki többet? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 I_S-ék nem tudnak még biztosat, ha mennek, akkor majd csörögnek. Este 8-ig dolgozik, ez biztos. én meg dolgozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 I_S-ék nem tudnak még biztosat, ha mennek, akkor majd csörögnek. Este 8-ig dolgozik, ez biztos. én meg dolgozok. Azt hittem délután dolgozol :huh: És estére odaérsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts