corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Ha esetleg nekünk (nekem) sikerül odatalálnom..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Akkor ez 5, de inkább 6 fő. Még tudok ágyakat szerezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Nekem még ilyenkor nincs meg a köv. havi beosztásom.Nem tudom ráérek-e Máj.6-án. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Sziasztok! Végre Tavasz.Lehet a kocsit a szabadban bütkölni süt ránk a nap bontok egy sört és....... Az élet szép! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 A május 6.ra Polgárra,Szabothoz szervezett talira Budapestről jön valaki?? :blink: S.O.S fontos!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Közeleg a Május 6. Újra feltenném a kérdést: Ki szeretne jönni Polgárra (hozzám) bográcsolni? Első kérdés: Hány főre számítsak? 1. SzaboT 2-3. SzaboT haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 4 Másik kérdés: a menü. Ki mit szeretne enni? Slambuc, halászlé, pörkölt (nem nyúl) vagy süssünk húst? Harmadik kérdés: Ki mikortól tud/akar jönni? Péntek este, szombat de, szombat du. Negyedik kérdés: Kik tervezik, hogy itt alszanak? Ötödik kérdés: Ki fog főzni? A sütést vállalom, a főzést - ha muszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 2006. április 22. Legális GyorsulásTalálkozó 18.00 EW 1. nyuszifül 2. mackosajt 3. I_S 4. Krisztián 5. Lujdzsi 6. Stock 16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 2006. április 22. Legális GyorsulásTalálkozó 18.00 EW 1. nyuszifül 2. mackosajt 3. I_S 4. Krisztián 5. Lujdzsi 6. Stock 16V 7. SzaboT + kísérő Mi mondjuk késni fogunk, szal telefonközelben legyetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Közeleg a Május 6. Újra feltenném a kérdést: Ki szeretne jönni Polgárra (hozzám) bográcsolni? Első kérdés: Hány főre számítsak? 1. SzaboT 2-3. SzaboT haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 4 Sziasztok! Lehet még jelentkezni a 6.-ai partira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 1. SzaboT 2-3. SzaboT haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 4. S.S. és Mantája (ha addigra gurul) csak szombaton ottalvós, főzni nem tud... Dél körül érkezem, mert éjszakás vagyok pénteken. Ui: kaja mindegy, sört viszek, ha Mantával megyek, de jó erős kávé legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 2006. Május 6. - Bográcsolás Polgáron, azaz SzaboT-nál. 1. SzaboT (és az ő drágája :blink: ) 2. S.S. és Mantája (ha addigra gurul) 3. Nyuszifül 4. Mackosajt és Ildi 5. Gelko ?+Anami ? 6. SzaboT Haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 7. Kiccsikó (ezt msn-en megbeszéltük!) 8. Lujdzsi ? 9. 10. 3 szoba van, ottalvás lehetséges. Kéretik jelentkezni, hogy mielőbb lefixáljuk a bográcsba valót és mennyiségét! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Én csak annyit kérdeznék, hogy pontosan mikor kezdődik? (10-ig tart a ballagás nálunk... :blink: ) Egerbe 4 óra alatt értünk fel, szerintem ide is kell ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 2006. Május 6. - Bográcsolás Polgáron, azaz SzaboT-nál. 1. SzaboT (és az ő drágája ) 2. S.S. és Mantája (ha addigra gurul) 3. Nyuszifül 4. Mackosajt és Ildi 5. Gelko ?+Anami ? 6. SzaboT Haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 7. Kiccsikó /Pestről megyek aki akar jöhet velem/ 8. Lujdzsi ? 9. 10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 2006. Május 6. - Bográcsolás Polgáron, azaz SzaboT-nál. 1. SzaboT (és az ő drágája ) 2. S.S. és Mantája (ha addigra gurul) 3. Nyuszifül 4-5. Mackosajt és Ildi 6-7. Gelko ?+Anami ? 8-9. SzaboT Haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 10. Kiccsikó /Pestről megyek aki akar jöhet velem/ 11. Lujdzsi ? 12. Így látszik a létszám... B) A fenti kérdéseimre még mindig nincs javaslat... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nos, akkor a javaslat (részemről): Első kérdés: Hány főre számítsak? -folyamatban van, szépen hízik a lista Másik kérdés: a menü. Ki mit szeretne enni? Slambuc, halászlé, pörkölt (nem nyúl) vagy süssünk húst? -Szerintem legyen babgulyás. Lehetetlen elbacni, és isteni bográcsban, ráadásul lehet össznépi krumplipucolás is. Harmadik kérdés: Ki mikortól tud/akar jönni? Péntek este, szombat de, szombat du. -Hogy ki mikor érkezik, azt nem tudom, de próbálunk jól időzíteni. Szerintem viszont maga a hepaj kezdése jó lenne kb szombat kettő körül. Addigra Rulezkéjék is, meg én is odaérhetek. Persze innen nehéz pontos időpontot mondani, de legfeljebb menet közben ledumáljuk a késést/hamarabb érkezést. Negyedik kérdés: Kik tervezik, hogy itt alszanak? -Egy lista erről is elindult, én a szombat éjjelre jelentkezem. Ha sokan leszünk, akkor szivacsot, sátrat tudok vinni. Ötödik kérdés: Ki fog főzni? -Nem én, az biztos! :blink: De a közösköltségbe alapból beszállok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 2006. Május 6. - Bográcsolás Polgáron, azaz SzaboT-nál. 1. SzaboT (és az ő drágája :blink: ) 2. S.S. és Mantája (ha addigra gurul) 3. Nyuszifül 4. Mackosajt és Ildi 5. Gelko ?+Anami ? 6. SzaboT Haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 7. Kiccsikó (ezt msn-en megbeszéltük!) 8. Lujdzsi (ágyádűű) 9. 10. 3 szoba van, ottalvás lehetséges. Kéretik jelentkezni, hogy mielőbb lefixáljuk a bográcsba valót és mennyiségét! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 2006. Május 6. - Bográcsolás Polgáron, azaz SzaboT-nál 8. Lujdzsi (ágyádűű)és bármikor tudok menni és szivesen segítek bármiben csak hívj.Ja és ha van még alvóhely egy nekem is kell,de van sátorom is :blink: Tel:30/637-7-959 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 2006. Május 6. - Bográcsolás Polgáron, azaz SzaboT-nál. 1. SzaboT (és az ő drágája )(itt alszik :blink: ) 2. S.S. és Mantája (ha addigra gurul) (itt alszik) 3. Nyuszifül (itt alszik) 4-5. Mackosajt és Ildi 6-7. SzaboT Haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 8. Kiccsikó /Pestről megyek aki akar jöhet velem/(itt alszik) 9. Lujdzsi (itt alszik) Pls, ezt folytassátok! Ki tud babgulyást főzni? Ha senki, akkor addigra "elvégzek" egy gyorstalpalót, azaz hétvégén megpróbálkozok vele - a haverok örömére (vagy bánatára B)). A menüvel kapcsoltaban: Én több dologra gondoltam. Mondjuk olyan 2-re valamit főzni kellene. Legyen ez akkor babgulyás. Estére (6-7-8 óra) húst kellene sütni. Vasárnap reggel meg vagy szalonna-, virsli-, kolbászsütés lenne vagy szendvics. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 2006. Május 6. - Bográcsolás Polgáron, azaz SzaboT-nál. 1. SzaboT (és az ő drágája )(itt alszik :) ) 2. Nyuszifül (itt alszik) 3. Mackosajt 4-5. SzaboT Haverja és neje (ha összejön, akkor ők hoznak csocsót) 6. Kiccsikó /Pestről megyek aki akar jöhet velem/(itt alszik) 7. Lujdzsi (itt alszik) Akkor eddig így állunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 A jelenlegi időjárás és a létszám csökkenése alapján megtartsuk-e a főzést? Ha nem, akkor engem szeretettel várnak a melóban (és jól megfizetik), de azt holnapig meg kell mondanom. Szal legyen főzés vagy talizunk Soltvadkerten (és főzünk jövő hónapban)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Pénteken jártam egyet Debrecenben... A rend őrei unatkoztak, Opeleket nem láttam, és a város körül kemény útfelújítások vannak... Ennyi a rövid helyzetjelentés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Srácok, hivatalosan is lefújnám a hétvégi főzést. A megfogyatkozott létszám mellett az is közrejátszik, hogy olyan pénzt ajánlottak a hétvégi karbantartásért, amit egy motorgenerál után nem hagyhatok ki. Viszont szombat este összefuthatnánk Debrecenben egy fagyira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Semmi gond, így legalább a lelkiismeretfurdalásom is elmúlik. De ugye csak el van halasztva, nem véglegesen lefújva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Semmi gond, így legalább a lelkiismeretfurdalásom is elmúlik. De ugye csak el van halasztva, nem véglegesen lefújva? Hopp, igazad van! Nem lefújva, hanem elhalasztva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Hopp, igazad van! Nem lefújva, hanem elhalasztva! Csak nehogy meg buggyanjon a Jim Beam amit vinni akartam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts